Haberi Haberler

Haberi Haberler

Son dakika haberi haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberi haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberi haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberi Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberi haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.726 haberi haberler haberi bulunmuştur. Tüm haberi haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu yaptı
Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu yaptı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu.
2.05.2018 Siyaset
Times: Türkiye göç krizinin çözümünde sadece yara bandı
Times: Türkiye göç krizinin çözümünde sadece yara bandı İngiliz Times gazetesi, Türkiye ile AB arasında göçmen krizinin çözümü amacıyla yürütülen pazarlıkları başyazında değerlendirdi. Gazete, "Türkiye, yara bandı niteliğinde bir çözümdür" yorumunda bulundu.
18.03.2016 Dünya
Avcılar'a Japonya modeli geliyor
Avcılar'a Japonya modeli geliyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Marmara Depremi'nin vurduğu İstanbul Avcılar'da yeni binalar için en fazla 4 kat için izin vermesi nedeniyle kentsel dönüşüme başlanamadı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, ilçe için dezavantajlı durumu avantaja dönüştürmek istediklerini, Japonya'nın güzel bir örnek oluşturduğunu ilçenin dikey değil, yatay gelişeceğini söyledi.
6.02.2015 Ekonomi
PKK'nın yemek menüsü zengin
PKK'nın yemek menüsü zengin ABD'nin YPG'lilere havadan attığı gıda yardımı zengin bir yemek menüsü içeriyor...
29.09.2021 Gündem
Facebook'ta bunu yapıyorsanız psikolojik sorununuz olabilir
Facebook'ta bunu yapıyorsanız psikolojik sorununuz olabilir BD'de yapılan araştırmaya göre, ilişki durumlarını sosyal medyada sıklıkla paylaşanların 'kendine güven' problemi yaşadığı ortaya çıktı...
30.09.2014 Sağlık
CHP'li vekil de medyan okudu
CHP'li vekil de medyan okudu CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, ALS hastaları için başlatılan "Ice Bucket Challenge" (Bir Kova Buz) kampanyasına Meclis bahçesinden katıldı...
29.09.2021 Gündem
Bir detay daha ortaya çıktı!
Bir detay daha ortaya çıktı! BBC dünkü haberlerinde Cihatçı John'un 2012 yılında rehin aldıkları Amerikalı gazeteciyi bırakmak için ABD'de çalıştığı medya kuruluşundan 80 milyon sterlin fidye istediğine dikkat çekerken bugün Daily Mail'in “Cihatçı John'un Sadist Saltanatı" manşetli haberde Cihatçı John'un Amerikalı gazeteciyi serbest bırakmak için önce fidye istediğini sonra videodaki baş kesme cinayetini işlediği yazıldı...
22.08.2014 Dünya
Hanım ağa çetesine ceza yağdı
Hanım ağa çetesine ceza yağdı BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde ’Hanım ağa Çetesi’ olarak bilinen, 51 yaşındaki Saadet Şen liderliğindeki suç örgütü üyesi toplam 26 sanığın yargılanmaları tamamlandı...
15.07.2014 Yaşam
Ekonomide seks taktiği!
Ekonomide seks taktiği! Seks ve uyuşturucuyu ekonomiye dahil eden İngiltere, daha fazla gayri safi milli hasıla açıklayabilecek.
9.06.2014 Ekonomi
Türkiye'ye şok öneri!
Türkiye'ye şok öneri! Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimlerine gözlemci göndermeyi planlıyor. AGİT bunu sadece seçim güvenliğinin olmadığını düşündüğü az gelişmiş ülkelere öneriyor...
29.09.2021 Gündem
O haber yalanlandı. İşte son durum!
O haber yalanlandı. İşte son durum! Uzun süredir Kıbrıs'ta tedavi gören Nakşibendi Şeyhi Nazım Kıbrısı'nin hayatını kaybettiği sabah saatlerinde Doğan Haber Ajansı başta olmak üzere haber ajanslarından geçti. Bir süre sonra yayılan haberin doğru olmadığı anlaşıldı.
7.05.2014 Dünya
Demet Akalın'ın kayınpederine şok!
Demet Akalın'ın kayınpederine şok! Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kayınpederi işadamı Abdi Kurt'un sahibi olduğu Martaş şirketi polis tarafından basıldı...
5.05.2014 Magazin
Teoman bomba gibi geliyor
Teoman bomba gibi geliyor Rock müziğin ünlü ismi Teoman, önceki gün Nişantaşı'ndaydı...
9.04.2014 Magazin
10 bin TL'lik bebek arabası!
10 bin TL'lik bebek arabası! Volkan Demirel minik kızı Yade için hiçbir masraftan kaçınmıyor...
5.04.2014 Magazin
Bu acıya yürek dayanmaz!
Bu acıya yürek dayanmaz! Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Geriş Köyü’nde 2 yaşındaki Çınar Bozdağ, saklandığı bir akaryakıt tankerinin altında ezilerek yaşamını yitirdi. Oğlu arkadaşının kullandığı tankerin altında gözlerinin önünde hayatını kaybeden baba Muslu Bozdağ, sinir krizi geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Oral sekse zorlanırsanız...
Oral sekse zorlanırsanız... O Başpikopostan Vatikan'ı kızdıran bir yorum daha!
15.03.2014 Dünya
Blues Brothers İstanbul'da
Blues Brothers İstanbul'da Dan Akroyd ve John Belushi’nin unutulmaz filminden sahneye uyarlanan Blues Brothers gösterisi, İstanbul'a geliyor.
27.02.2014 Kültür Sanat
Bu 'böceklere' dikkat!
Bu 'böceklere' dikkat! Bugünlerin popüler konularından biri, dinlemelerde kullanılan 'böcek'ler. Telefon hattı böcekleri, şehir şebekesi böcekleri ve lazerli böcekler... Böcekleri yakından tanıyalım...
29.09.2021 Gündem
SP 3 ilçede seçime giremeyecek!
SP 3 ilçede seçime giremeyecek! UŞAK’ta aday evraklarını İl Seçim Kurulu’na 7 dakika geçikmeli veren Saadet Partisi (SP), Uşak merkez, Ulubey ve Eşme ilçelerinde 30 Mart’taki yerel seçime giremeyecek. SP İl Başkanı Yunus Acar, gecikmeden dolayı partililerinden özür dileyerek, seçimde söz konusu ilçelerde hiçbir partiyi desteklemeyeceklerini söyledi.
25.02.2014 Siyaset
Erdoğan: O polisleri ağlattım
Erdoğan: O polisleri ağlattım ABD'de yayımlanan New York Times gazetesi, "Kimin Türkiye'si" başlıklı yazısında Türkiye'deki gelişmelere yer verdi.
5.02.2014 Dünya
Gandalf'ı hiç böyle görmediniz!
Gandalf'ı hiç böyle görmediniz! Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinin efsane oyuncusu Sir Mckellen futbol ruhuna girince...
1.02.2014 Magazin
Marx ve Engels'i cehenneme yolladı!
Marx ve Engels'i cehenneme yolladı! Karadağ'da bulunan bir kilisedeki duvar resmi, ülkede tartışma yarattı.
1.02.2014 Dünya
Aslan ve kaplan melezi yavruya kedi anne!
Aslan ve kaplan melezi yavruya kedi anne! Aslan bir baba ve kaplan bir anneden doğan Kiara, bakıcısının kedisi ile özel bir bağ kurdu.
27.01.2014 Yaşam
'Gerizekalılar neden çekiyorsunuz?'
'Gerizekalılar neden çekiyorsunuz?' Minik bir trafik kazası yapan oyuncu, biraz sinirlendi!
13.01.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haberi Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberi haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.