Güneşlenme

Güneşlenme

Son dakika güneşlenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneşlenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneşlenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneşlenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneşlenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 güneşlenme haberi bulunmuştur. Tüm güneşlenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakı Nedir, Neye Denir? Bakı Neden Önemlidir? Bakı Yönü Nasıl Belirlenir?
Bakı Nedir, Neye Denir? Bakı Neden Önemlidir? Bakı Yönü Nasıl Belirlenir? Bakı, güneş ışınlarının düşe açısında bağlı olan ve sıcaklık üzerinde etkili olan bir özelliktir. Eğimli yamaçların güneş ışığına karşı konumuna da bakır adı verilmektedir. 
15.12.2023 Eğitim
Hülya Avşar kasım ayında mayosuyla güneş banyosu yaptı
Hülya Avşar kasım ayında mayosuyla güneş banyosu yaptı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Hülya Avşar kasım ayında havuz başında güneşlendiği anı takipçileriyle paylaştı.
15.11.2023 Magazin
Avustralya Bayrağı Anlamı Nedir? Avustralya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Avustralya Bayrağı Anlamı Nedir? Avustralya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avustralya Türkiye'ye göre konumu dünyanın diğer ucunda kalan Güney Yarım Küre ülkesi olmaktadır. Kendine ait kıtaları bulunan Avustralya büyük bir coğrafyaya sahip olmak ile beraber kıtanın geniş bir bölümünü kaplamaktadır. Yüzölçümü bakımından 2. en büyük ülke olmaktadır.
3.09.2023 Eğitim
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış!
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış! Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. Üstsüz pozlarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.
23.07.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
20.07.2023 Magazin
Tatilcileri bekleyen büyük tehlike! Güneşlenirken kabus oluyor, giyotin gibi kesiyor: Geri dönüşü yok
Tatilcileri bekleyen büyük tehlike! Güneşlenirken kabus oluyor, giyotin gibi kesiyor: Geri dönüşü yok Parmakları giyotin gibi kesiyor, güneşlenirken kabusa dönüşüyor. Önemsiz görünse bile el yaralanmalarının geri dönüşü olmayan duyu ve fonksiyon kayıplarına yol açabileceğine dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Can Hürel, “Böyle bir yaralanma halinde bilgili kişilerin yapacağı ilk yardım çok etkili olacaktır. Duyu ve fonksiyon kaybına yol açabileceği için evde tedavi etmek yerine bir uzmana başvurulmadır” dedi.
11.07.2023 Yaşam
Uzman Diyetisyen Gündüz: D vitamini seviyesini besinlerle yükseltmek pek mümkün değil
Uzman Diyetisyen Gündüz: D vitamini seviyesini besinlerle yükseltmek pek mümkün değil Ülkemizde D vitamini eksikliğinin yaygın görüldüğüne dikkat çeken Uzman Diyetisyen Çisem Gündüz, “D vitamini seviyesini besinler ile yükseltmek pek mümkün değildir. Eğer D vitamini eksikliği yaşıyorsanız, halsizlik ve yorgunluktan yakınıyorsanız mutlaka hekiminize danışınız” dedi.
2.06.2023 Sağlık
Enerjide dışa bağımlılığı bitirecek sistem! Bir ilçenin ihtiyacını karşılıyor
Enerjide dışa bağımlılığı bitirecek sistem! Bir ilçenin ihtiyacını karşılıyor Giresun'un Alucra ilçesinde genç iş adamı Fatih Gündüz ve kardeşlerinin 15 milyon liralık maliyetle kurduğu Karadeniz bölgesinin en büyük güneş enerji santrali tam kapasiteyle elektrik üretmeye başladı.
10.12.2022 Ekonomi
Sakallı Ejder neden yasak? Sakallı Ejder nedir?
Sakallı Ejder neden yasak? Sakallı Ejder nedir? Aksaray'da beslemesi ve ticaretinin yapılması yasak olan 1 kraliyet pitonu, 1 sakallı ejder ve 9 yavrusu ile 1 kaplumbağa ele geçirildi. El konulan hayvanlar, Konya'daki Karatay Hayvanat Bahçesine gönderildi. Peki, Sakallı Ejder neden yasak? Sakallı Ejder nedir?
2.12.2022 Dünya
D vitamini eksikliği halk sağlığı problemi haline geldi
D vitamini eksikliği halk sağlığı problemi haline geldi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ali Kutlu, D vitamini eksikliğinin 'halk sağlığı problemi' haline geldiğini söyledi.
28.11.2022 Sağlık
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
Bahçeler QUA Granite’in Vitoria Anthracite ürünü ile yenileniyor
Bahçeler QUA Granite’in Vitoria Anthracite ürünü ile yenileniyor Qua Granite’in taş görünümlü, mat yüzeyli çevre dostu Vitoria Anthracite ürünü ile bahçelerinizde fark yaratın.
9.08.2022 Advertorial
Pınar Altuğ saatlerce güneşlendi!
Pınar Altuğ saatlerce güneşlendi! Kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ, önceki gün Bodrum'da arkadaşını ziyaret etti. Tatilin tadını çıkaran ünlü ismin saatlerce güneşlendiği anlar, kameralara yansıdı.
15.07.2022 Magazin
Aybüke Pusat sezonu açtı! Güneşlenirken paylaştı...
Aybüke Pusat sezonu açtı! Güneşlenirken paylaştı... Soluğu Tunus'ta alan Aybüke Pusat, plaja indi. Ünlü oyuncu, güneşlenirken verdiği pozları Instagram'dan paylaştı
18.05.2022 Magazin
Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu
Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonu kalıcı olarak düşürmek için çabaladıklarını belirterek ''Enflasyondaki artışın geçici olduğunu değerlendiriyoruz'' dedi. Bakan Nebati, enflasyonu yıl sonunda makul bir seviyeye getireceklerini de söyledi.
11.04.2022 Ekonomi
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
Hatalı güneşlenmeyle ilgili uyarı! Cilt kanseri...
Hatalı güneşlenmeyle ilgili uyarı! Cilt kanseri... Türk Dermatoonkoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Melih Akyol: "Çocukluk çağında oluşan, yanık derecesine varacak hatalı güneşlenmeye bağlı tablolar sonucunda ileri yaşlarda deri kanserleri gelişebiliyor"
7.09.2021 Sağlık
Kilosu 1200 lira! Almak için bir önceden sıraya giriyorlar
Kilosu 1200 lira! Almak için bir önceden sıraya giriyorlar Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Anzer Yaylası'nda 2300-3000 rakımda üretilen ve pek çok hastalığa iyi geldiği için alıcısı bir yıl önceden sıraya giren Anzer balı bu sene kilogramı 1200 liradan satışa sunulacak.
31.08.2021 Ekonomi
Güneş lekelerinden kurtulmanın yolları!
Güneş lekelerinden kurtulmanın yolları! Yaz aylarıyla birlikte ortaya çıkan cilt sorunlarının başında güneş lekeleri geliyor. Uzun süreli ve tekrarlayan güneş ışığına maruz kalındığında özellikle yüz el göğüs sırt kol ve bacaklar gibi açık alanlarda kahve renkli güneş lekeleri oluşabileceğini söyleyen Uzman Dr. Ayşen Sağdıç Coşkuner, güneş lekeleri için kullanılan tedavi yöntemlerini anlattı.
17.08.2021 Sağlık
Hamilelere yaz aylarında egzersiz önerileri
Hamilelere yaz aylarında egzersiz önerileri Birçok anne adayı bebeğine zarar vereceği düşüncesi ile hamilelik döneminde spordan uzak duruyor hatta mümkün olduğunca az hareket ediyor. Bunun tersine gebelik döneminde doğru yapılan egzersizler oldukça önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Güler konu hakkında önemli bilgiler verdi.
30.07.2021 Sağlık
Binlerce halı, 'halı tarlası'nda geri dönüştürülüyor
Binlerce halı, 'halı tarlası'nda geri dönüştürülüyor Antalya'nın el dokuması halılarıyla ünlü Döşemealtı ilçesinde Halil Börekçi (70), 1970'ten bu yana köy köy dolaşıp, topladığı ikinci el halıları 100 dönümlük halı tarlasında bir dizi işlemden geçirerek, ekonomiye kazandırıyor.
17.07.2021 Yaşam
'Güneş ışınları cilt lekelerine davetiye çıkarıyor'
'Güneş ışınları cilt lekelerine davetiye çıkarıyor' Dermatoloji uzmanı Dr. Hasan Benar güneş ışınlarının zararlı etkileri konusunda uyardı. Dr. Benar “Güneşin sıcaklığı ve ışığı bize mutluluk veriyor. Ancak her ne kadar güneşi sevsek de ona çok fazla maruz kalmak cildimiz için ciddi ölçüde zarara sebep oluyor. Dolayısıyla, yazın gelmesiyle beraber kırışıklıklar, kahverengi lekeler ve cilt yanıkları sorunumuz ve gündemimiz haline geliyor” diye konuştu.
28.06.2021 Sağlık
Türkiye'ye dev proje! Uzaydan bile görünecek
Türkiye'ye dev proje! Uzaydan bile görünecek Kalyon Holding’in yerli ve yenilenebilir enerji ihtiyacına yönelik olarak gerçekleştirdiği Kalyon Karapınar Güneş Enerjisi Santrali’nin birinci fazı tamamlandı. Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nda üretilen yerli panellerle 271 MW kapasiteye ulaşan santral şimdiden Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi santrali oldu. Tamamlandığında 1000 MW kapasiteyle, Avrupa’nın en büyük, dünyanınsa en büyük 5 güneş enerjisi santralinden biri olacak dev yatırımın ilk fazının tamamlanması nedeniyle, 11 Haziran 2021 Cuma günü bir teknik gezi düzenlendi.
11.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güneşlenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneşlenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.