Gündem Haberleri

Gündem Haberleri

Son dakika gündem haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gündem haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gündem haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gündem Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gündem haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 gündem haberleri haberi bulunmuştur. Tüm gündem haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün Radyo D’de haberler ve şarkı anonsları çocuklardan!
Bugün Radyo D’de haberler ve şarkı anonsları çocuklardan! Türkiye’nin sevilen radyosu Radyo’de bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle gün boyu haberleri ve şarkı anonslarını çocuklar seslendirecek.
23.04.2023 Televizyon
Wikipedia'ya erişim açıldı! Vikipedi’ye yoğunluktan mı girilemiyor?
Wikipedia'ya erişim açıldı! Vikipedi’ye yoğunluktan mı girilemiyor? Ankara 1'nci Sulh Ceza Hakimliği, Türkiye'de 29 Nisan 2017 tarihinden bu yana erişime kapalı olan Wikipedia’nın açılmasına karar verdi. Ancak Wikipedia açılmasına rağmen henüz giriş yapılmıyor. Wikipedia giriş yapmaya çalışanlar Vikipedi’ye neden girilmiyor, yoğunluk mu var? Diye soruyor.
15.01.2020 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma 6 Temmuz Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu bültenden öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bourne’un Mirası” adlı yabancı sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Filmi seyrederken hem akşamınızı renklendirebilir hem de güzel bir sinema ortamı yakalayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi 4 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin en sıcak gelişmelerini detaylı ve çarpıcı konu başlıkları ile karşınıza çıkaran yayından pek çok bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi öğrenmek isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 5 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 5 Kasım Pazar 5 Kasım Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Saonu” yayını ile ekranlara giriş yapıyor. Hafta sonuna özel olarak hazırlanmış olan haber bülteni sayesinde gündeme dair en sıcak gelişmelerden ve son dakika haberlerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Savaşçı” adlı polisiye dizi yayın akışına geçecek. Mücadele dolu sürükleyici bir yeni bölüme hazır olun. Kanala dair olan yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma 27 Ekim Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” ile ekranlarınıza merhaba diyor. Gündemi sarsan sosyal, siyasi, sağlık ve ekonomi alanındaki tüm gelişmeleri sabahın erken saatlerinde Kanal D ekranlarınızda görebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı fenomen dizi ekranların konuşulanı olacak. Birbirinden farklı polisiye olaylar ile yine sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Kanal D yayın akışına ait tüm gelişmeleri haberimizin devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: TSK harekete geçti! Önleyecek...
Son dakika haberi: TSK harekete geçti! Önleyecek... Helikopter kazasından sonra TSK envanterinde bulunan 172 helikopter için önemli bir adım attı. Ayrıca bu tür tehditleri tespit ederek pilotu ikaz eden sistem üzerinde çalışıyor
3.06.2017 Ekonomi
Örgütlenmeye devam ediyor! Şok bilgiler...
Örgütlenmeye devam ediyor! Şok bilgiler... FETÖ’nün devleti ele geçirme amacının yanı sıra ‘casusluk örgütü’ olma özelliği taşıdığı da raporlara kaydedildi. Ayrıca raporda, FETÖ’nün karargâh merkezinin ABD olduğu ifade edilirken, özellikle eğitim alanında örgütlenildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın restinden sonra ilk görüşme
Erdoğan'ın restinden sonra ilk görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de AB Konseyi Başkanı TUSK ile bir araya geldi. Erdoğan görüşme öncesinde "Biz elimizden gelen her şeyi a'dan z'ye yapıyoruz. Karşıdan da bunun karşılığını bekliyoruz" demişti. Görüşmenin sona ermesiyle gelen ilk haberlerde olumlu bir hava gözlemleniyor.
29.09.2021 Gündem
Müjdeli haberler geldi, yasaklar kalkıyor
Müjdeli haberler geldi, yasaklar kalkıyor Rusya'dan Türkiye'ye müjdeli haberler gelmeye başladı. Medvedev ile Başbakan yıldırım arasındaki heyetlerarası görüşmenin ardından ortak bildiri imzalandı. İstanbul'a gelen Medvedev İstanbul'da bulunduğu temaslardan sonra konuştu. Güzel haberi verdi.
29.09.2021 Gündem
Ordu hazır, emir bekleniyor! 7 bin asker...
Ordu hazır, emir bekleniyor! 7 bin asker... Türkiye riskli gördüğü 3 bölgeyi işaretledi. ABD'ye bildirilen bölgeler Afrin, Tel Abyad ve Sincar Türkiye'nin hedefinde. Suriye’deki 6-7 bin askerin operasyonlar için hazır beklediği öğrenildi. Erdoğan'ın Trumpla görüşmesinden YPG ile PKK ayrımı yapılacağı sonucu çıkmıştı. Üst düzey güvenlik bürokratının açıklamasına göre; "sonuç olarak herkes kendi yolunda yürüyecek"
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayan AK Parti iddiası: Gidecekler
Kulisleri sallayan AK Parti iddiası: Gidecekler AK Parti'de yarın yeni bir dönem başlıyor. Kulislerden gelen haberlere göre kabinede de değişikliğe gidilecek. Erdoğan’ın genel başkan olmasının ardından, AK Parti TBMM Grup Başkanlığı’na Başbakan Yıldırım’ın getirilmesi için grupta seçim yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Üst düzey ret geldi, sayıları çok fazla
Üst düzey ret geldi, sayıları çok fazla İtalya ve Yunanistan'dan 160 bin sığınmacının diğer üye devletlere yerleştirmesini öngören mekanizma kapsamında tek bir sığınmacı dahi almayan Macaristan ve Polonya'ya hazirana kadar süre vererek yaptırım tehdidinde bulundu. Son dakika haberine göre; bu ülkelerin yetkilileri açıklamalarıyla Brüksel'e karşı direneceklerini gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Tehlike çanları: Terör örgütü İHA yaptı!
Tehlike çanları: Terör örgütü İHA yaptı! ABD öncülüğündeki koalisyon sözcüsünün geçtiğimiz gün yapıtğı açıklamaya göre IŞİD'in elinde kalan bölgelerin geri alınmasının an meselesi olduğu şü günlerde kaybetmenin eşiğindeki terör örgütünün ürettiği İHA'lar ve patlayıcı yüklenebilen küçük araçların fotoğrafları ortaya çıktı.
20.05.2017 Dünya
Başladılar! Almanya, İncirlik'ten...
Başladılar! Almanya, İncirlik'ten... Almanya Savunma Bakanlığı'nın İncirlik'in yerine 8 alternatif adrese odaklandığı belirtiliyor. Berlin, yaklaşık 260 Alman askerinin bulunduğu İncirlik hava üssünden çıkma çalışmalarına başladı.
18.05.2017 Dünya
Sınıra yaklaşıyorlar!
Sınıra yaklaşıyorlar! Irak güçlerinin Irak-Suriye sınırı yakınındaki birkaç bölgede kontrolü ele aldığı bildirildi.
18.05.2017 Dünya
Haberler Erdoğan'ı haklı çıkardı! Öncelikler değişti
Haberler Erdoğan'ı haklı çıkardı! Öncelikler değişti Erdoğan-Trump görüşmesi Türkiye'nin atacağı adımlar için hayati önem taşıyordu. En çok merak edilen ise terör örgütü YPG/PYD ile ilgili ne karar verileceğiydi. Görüşme sonrasında gelen son haberlere göre; fikir ayrılıkları olsa da sahada büyük kazalara yol açabilecek gelişmeler engellenmiş oldu. Ayrıca Türkiye'nin silah talepleriyle ilgili bazı öncelikleri de değişti.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da sıcak saatler! 4 Haziran'da...
Ankara'da sıcak saatler! 4 Haziran'da... İdlib için tarihi günler yaşanıyor. Türkiye bölgede baş aktörlerden. 4 Haziran’da bölgelerin sınırlarında hangi ülkenin askerlerinin görevlendirileceği netleşecek. İddiaya göre Ankara'ya PKK'ya karşı teklif yapıldı bile
29.09.2021 Gündem
Fikri Işık: Vahim sonuçlara neden olacak
Fikri Işık: Vahim sonuçlara neden olacak Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Terör örgütü YPG'nin silahlandırıp operasyonlarda yer alması bölgede vahim sonuçlara neden olacak. O terör örgütü dönüp size saldırırsa ne olacak." dedi.
29.09.2021 Gündem
Türk bayrağı asıldı, günlerdir sürüyor - Gündem haberleri
Türk bayrağı asıldı, günlerdir sürüyor - Gündem haberleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı bölgesinde başlattığı geniş kapsamlı operasyon 16’ncı gününde devam ediyor.Mehmetçik, 2 bin 600 rakımlı dağa Türk bayrağı astı. Bayrağın asılma videosu, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
29.09.2021 Gündem
Nokta konuldu! Ciddi artış bekleniyor
Nokta konuldu! Ciddi artış bekleniyor Erdoğan ve Putin dün yan yana geldi. İki ülke arasında dostluk mesajları verildi. Son dakika açıklaması ise Rus vekilden geldi. Vekil, "Rus-Türk ihtilafına artık nokta koyuldu" dedi.
29.09.2021 Gündem
İlan edildi! Erdoğan- Putin görüşmesinden sonra...
İlan edildi! Erdoğan- Putin görüşmesinden sonra... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin Soçi'de bir araya geldi. Devlet Başkanlığı Rezidansı'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1 saat 30 dakika sürdü. Görüşmenin ardından ikili ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin sınırındaki YPG tehdidine dikkat çekti, Suriye'deki çatışmasızlık anlaşması önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Ayrıca İdlib'in 'çatışmazlık bölgesi' olduğunun ilan edildiği bildirildi. Putin, iki ülke arasındaki ticaretin düşüşünü durdurduklarını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan Rusya'ya gitmeden söyledi: Kabinede....
Erdoğan Rusya'ya gitmeden söyledi: Kabinede.... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Soçi'ye gitmeden önce canlı yayında kabine açıklaması da yaptı.
3.05.2017 Siyaset
Haberler geldi, şu an bile olabilir! Türk askeri bir bir...
Haberler geldi, şu an bile olabilir! Türk askeri bir bir... Saniye saniye izlenen Tel Abyad'da Erdoğan'ın açıklamalarından sonra korku ve panik yaşandığı görülüyor. Değiştirilen askeri karargah ve karakolların yeni yerlerinin koordinatları tespit ediliyor. Bölge Türkiye için çok önemli. Çünkü Tel Abyad, PKK’nın Suriye kuzeyindeki terör koridorunu tamamlaması için kritik öneme sahip bir yerleşim birimi. İstihbarat birimlerinin ulaştığı bilgilere göre Tel Abyad'da, Fırat Kalkanı Harekatı'nın ardından değişik ülkelerden askerler geldi.
29.09.2021 Gündem
Haberler ROKETSAN'dan! Ve geliyor...
Haberler ROKETSAN'dan! Ve geliyor... ROKETSAN'ın ürettiği yerli füze Kaplan kendini kanıtladı. 30 kilometreden 120 kilometreye kadar yüksek hedefleri vurabiliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gündem Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gündem haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.