Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma

27 Ekim Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” ile ekranlarınıza merhaba diyor. Gündemi sarsan sosyal, siyasi, sağlık ve ekonomi alanındaki tüm gelişmeleri sabahın erken saatlerinde Kanal D ekranlarınızda görebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı fenomen dizi ekranların konuşulanı olacak. Birbirinden farklı polisiye olaylar ile yine sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Kanal D yayın akışına ait tüm gelişmeleri haberimizin devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayına giriş yapıyor. Gün ortanızın müdavi olan sıcak yemek programı seyrederken hem yemek kültürünüzü zenginleştirebilir hem de hoş sohbetlere tanıklık edebilirsiniz. 14:30’da “Magazin D” canlı canlı yayın akışı ile ekranlarınızın ritmini tutacak. Ünlü camiasından sanatçılara kadar magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmelerin arka perdesi Magazin D ile ekranlarınızda….Daha önce rastlamadığınız ve merak ettiğiniz tüm gelişmelere magazin programı sayesinde ulaşabileceksiniz.

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Dar sokaklar arasında gelişen binlerce olay…. Arkasında kıyasıya mücadele veren bir ekip… Gerçekçi kurgusu ile sevenlerinin tutkusu olmaya devam eden dizi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” yayın akışına başlıyor. Dünyada ve Türkiye’de gelişen en sıcak gündem haberleri, en ince ayrıntılarıyla çarpıcı şekilde ekranlarınıza aktarılıyor. Son dakika gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olmak ve gündemi sarsan ekonomik, sosyal, siyasi gelişmeleri öğrenmek için haber bültenini takipte kalın. 20:00’da “Arka Sokaklar” dizisinin yeni bölümü yayına giriş yapıyor. Hüsnü Başkomiser neden gözaltına alınıyor? Disiplin soruşturması açılmasının altında hangi sebep yatıyor? Tüm sorularınız bu yayın akışı ile cevabını bulacak. Güzel bir cuma akşamı geçirmek için mutlaka ekranlarınızın karşısında olun…

Haberin Devamı

23:15’de yılın asıl bombası olan “Beyaz Show” canlı canlı ekranlara merhaba diyecek. Yeni sezonun vazgeçilmezi olan eğlence programı ile gecenizi renkli ve keyif dolu hale getirmeye hazırlanın. 02:00’da “İsimsizler” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Hemen ardından 03:30’da“Müzik Arası” tekrar bölümü ile ekranlarınızı hareketlendirecek. 04:00’da ise yerli dizi tekrar bölümü ile yeniden sevenleriyle buluşacak