Gümüş Madalya

Gümüş Madalya

Son dakika gümüş madalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gümüş madalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gümüş madalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümüş Madalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümüş madalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.185 gümüş madalya haberi bulunmuştur. Tüm gümüş madalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Utku Kap, Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı
Utku Kap, Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nın ilk gününde milli taekwondocu Utku Kap, ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.
29.08.2023 Diğer Sporlar
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Futbol
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında?
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında? Profesyonel ralli pilotu Ken Block, kar aracıyla geçirdiği kaza sonrası 55 yaşında hayatını kaybetti. Block'un kurucusu olduğu Hoonigan takımından yapılan açıklamada “"Ken Block'un bugün bir kar aracı kazasında vefat ettiğini en derin üzüntülerimizle teyit edebiliriz. Ken bir vizyoner, öncü ve bir ikondu. En önemlisi, bir baba ve eşti. Onu özleyeceğiz. Lütfen şu anda yas tutarken ailenin mahremiyetine saygı gösterelim." İfadeleri kullanıldı.
3.01.2023 Motor Sporları
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Şampiy10
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
Burhan Akbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Burhan Akbudak hakkında merak edilenler…
Burhan Akbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Burhan Akbudak hakkında merak edilenler… Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Burhan Akbudak, grekoromen stil 82 kiloda altın madalya kazanarak kariyerindeki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti. Peki, Burhan Akbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Burhan Akbudak hakkında merak edilenler…
13.09.2022 Şampiy10
Transfer resmen açıklandı! Profesör ait olduğu yerde Fenerbahçe'de...
Transfer resmen açıklandı! Profesör ait olduğu yerde Fenerbahçe'de... Fenerbahçe Beko, eski oyuncusu Nemanja Bjelica'yı transfer ettiğini açıkladı.
9.08.2022 TBL
TÜBİTAK'ın yetiştirdiği gençler, bilim olimpiyatlarından madalyalarla döndü
TÜBİTAK'ın yetiştirdiği gençler, bilim olimpiyatlarından madalyalarla döndü TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı'nın (BİDEB) yetiştirdiği gençler, uluslararası matematik, fizik, kimya ve biyoloji yarışmalarından altın, gümüş, bronz ve mansiyon ödülleri ile döndü.
19.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu FIVB Milletler Ligi final maçında altın madalya için İtalya ve Brezilya karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında İtalya, rakibi Brezilya’yı 3-0 yenerek şampiyon oldu ve altın madalya kazandı.
17.07.2022 Voleybol
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı!
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı! 19. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, final maçında İtalya’ya 3-1 yenilerek gümüş madalya kazandı.
4.07.2022 Voleybol
Fatih Erdin, gümüş madalya kazandı!
Fatih Erdin, gümüş madalya kazandı! Milli güreşçi Fatih Erdin, 19. Akdeniz Oyunları’nda gümüş madalya kazandı.
28.06.2022 Diğer Sporlar
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler…
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler… Türk spor tarihine adını altın harfle yazdıran eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı. Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. Peki, İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.06.2022 Gündem
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır? 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri sabırsızlıkla bekleniyor. Yağlı güreşlerde başpehlivan olan güreşçiye 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa, başpehlivan ikincisine 48 bin TL, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25’şer bin TL para ödülü, bronz madalya ve kupa verilecek. Tüm kategorilerde ilk üç dereceye girecek pehlivanlara ise toplam 442 bin 300 TL para ödülü dağıtılacak. Peki, Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
31.05.2022 Gündem
Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler…
Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler… İngiltere’de düzenlenen Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Milli Takımımız adına yarışan Dünya Şampiyonumuz Zeliha Ağrıs yarı finale yükseldi. Söz konusu gelişmenin ardından Zeliha Ağrıs’ın boyu taşı merak edilip “Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler…
19.05.2022 Diğer Sporlar
Türkiye, Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda Avrupa 2'ncisi oldu!
Türkiye, Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda Avrupa 2'ncisi oldu! Türkiye, 11'inci Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda toplam puan sıralamasında 31 resmi Avrupa ülkesi arasında 2'nci sırada yer alarak tarihi bir başarı elde etti.
11.04.2022 Yaşam
Devlet Bahçeli'den Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan sporculara tebrik
Devlet Bahçeli'den Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan sporculara tebrik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Taha Akgül, Feyzullah Aktürk, gümüş madalya kazanan Süleyman Atlı ile bronz madalya sahibi olan Recep Aktaş, Muhammet Akdeniz ve Osman Göçen'i tebrik etti.
31.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon güreşçilere tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon güreşçilere tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Taha Akgül ve Feyzullah Aktürk ile gümüş madalya kazanan Süleyman Atlı ve bronz madalyanın sahibi olan Osman Göçen için tebrik mesajı yayımladı.
30.03.2022 Gündem
Emre Sakçı kimdir? Dünya rekoru kıran milli yüzücü Emre Sakçı nereli, kaç yaşında, boyu kaç m?
Emre Sakçı kimdir? Dünya rekoru kıran milli yüzücü Emre Sakçı nereli, kaç yaşında, boyu kaç m? Milli yüzücü Emre Sakçı, erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya kısa kulvar rekorunu kırdı. Peki, Emre Sakçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
28.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gümüş Madalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümüş madalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.