Güllerin Savaşı

Güllerin Savaşı

Son dakika güllerin savaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güllerin savaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güllerin savaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güllerin Savaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güllerin savaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 güllerin savaşı haberi bulunmuştur. Tüm güllerin savaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum Kanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı?
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı? Oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Başrolünü oynadığı 'Menajerimi Ara' dizisinden de affını isteyen Canan Ergüder kimdir? Canan Ergüder kaç yaşında, evli mi?
6.04.2021 Gündem
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Televizyon
'Güllerin Savaşı' Arjantin’de seyirciyle buluşacak
'Güllerin Savaşı' Arjantin’de seyirciyle buluşacak Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç’ı buluşturan 'Güllerin Savaşı' sona ermesinden 4 yıl sonra Arjantin’de seyirciyle buluşacak.
8.11.2020 Televizyon
Canan Ergüder aşka geldi!
Canan Ergüder aşka geldi! 3 yıl önce Kenan Ece ile evlenen Canan Ergüder, eşinin doğum gününü Instagram hesabından romantik sözlerle kutladı.
25.12.2019 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı
24.10.2018 Televizyon
Feyza Civelek kimdir?
Feyza Civelek kimdir? Feyza Civelek hakkında birçok bilgi merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Birçok dizide rol alan güzel ve başarılı oyuncu Feyza Civelek hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
11.09.2018 Gündem
Sanat yönetmenine cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis
Sanat yönetmenine cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis Ünlü televizyon dizilerinde sanat yönetmenliğini yapan H.S. (40), telefonunu şarj etme bahanesiyle evine götürdüğü Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencisi 27 yaşındaki H. B. G.'ye cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesi ile 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
22.05.2018 Yaşam
Hoşgeldin Demir
Hoşgeldin Demir ‘Güllerin Savaşı’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Canan Ergüder (40) ile Kenan Ece (37) geçen ekimde evlenmişti.
10.05.2018 Magazin
Canan Ergüder sessiz sedasız evlendi; çünkü...
Canan Ergüder sessiz sedasız evlendi; çünkü... Canan Ergüder ile Kenan Ece, dün İzmir'de sessiz sedasız evlendi.
23.10.2017 Magazin
Kenan Ece Ve Canan Ergüder tatilde!
Kenan Ece Ve Canan Ergüder tatilde! Güllerin Savaşı dizisindeki rol aşkları gerçeğe dönüşen ünlü oyuncular Kenan Ece ve Canan Ergüder, setten fırsat bulup tatil kaçamağı yaptı.
2.08.2017 Magazin
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 7 Temmuz Cuma
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 7 Temmuz Cuma KANAL D’nin 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli gençlik dizisi ile başlıyor ve gün boyunca birbirinden eğlenceli ve heyecanlı diziler ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek. KANAL D’nin 7 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba KANAL D’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı sabahı erken saatlerinde Kalbim Ege’de Kaldı isimli yaz dizisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile gün boyu devam ediyor. Akşam kuşağında ise erken final yapan Altınsoylar dizisi ekranlara gelecek. KANAL D’nin 5 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul, Game of Thrones'a karşı!
Diriliş Ertuğrul, Game of Thrones'a karşı! ABD’den sonra en büyük dizi ihracatçısı olan Türkiye, yılda bir milyar dolar hedefliyor.
3.05.2017 Televizyon
İhracat şampiyonları
İhracat şampiyonları Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği 2016 yılı İhracat Başarı Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
15.04.2017 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Avşar Film’in yeni projesi Fazilet Hanım ve Kızları’nın başrolleri belli oldu! Peki Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Beyrut'ta Barış Kılıç'a sevgi seli
Beyrut'ta Barış Kılıç'a sevgi seli Yeni dizi projesinin çekimleri başlamadan önce tatil için Beyrut’a giden oyuncu Barış Kılıç, Arap hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
1.12.2016 Magazin
Yeni dizisiyle ekranda!
Yeni dizisiyle ekranda! Son olarak 'Güllerin Savaşı' dizisiyle ekrana gelen Canan Ergüder şimdi de 'Yıldızların Altında' adlı dizi ile karşımıza çıkacak...
6.10.2016 Televizyon
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine ünlü bir oyuncu daha katıldı!
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine ünlü bir oyuncu daha katıldı! Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bir transfer daha gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosuna katıldı. İşte ünlü oyuncu ve Muhteşem Yüzyıl Kösem'de alacağı rol...
29.09.2021 Gündem
Kenan Ece ve Canan Ergüder evleniyor
Kenan Ece ve Canan Ergüder evleniyor 'Güllerin Savaşı' adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kenan Ece ve Canan Ergüder, nikah masasına oturuyor.
2.08.2016 Magazin
Canan aileye girdi!
Canan aileye girdi! ‘Güllerin Savaşı’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşayan Kenan Ece ve Canan Ergüder çifti evleniyor...
1.08.2016 Magazin
Aileye girdi
Aileye girdi “Güllerin Savaşı” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Canan Ergüder (38) ile Kenan Ece’nin (35) ilişkisi evliliğe gidiyor...
20.05.2016 Magazin
Fatih Aksoy'da ''İlişki Durumu: Evli'' açıklaması!
Fatih Aksoy'da ''İlişki Durumu: Evli'' açıklaması! Show Tv ekranlarında yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisi geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin oyuncuları ve ekip yapımcı Fatih Aksoy'un verdiği davette bir araya geldi. Fatih Aksoy sorulan soruların ardından sürpriz bir açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Halit Ergenç'in partneri belli oldu
Halit Ergenç'in partneri belli oldu Muhteşem Yüzyıl’la 4 sezon boyunca büyük bir başarıya imza atan Halit Ergenç, 2 yıl aradan sonra yeni bir dönem dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor...
4.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güllerin Savaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güllerin savaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.