Güllerin Savaşı 44.bölüm fragmanında yer yerinden oynadı!
Güllerin Savaşı 44.bölüm fragmanında yer yerinden oynadı! Ekranların sevilen dizisi Güllerin Savaşı son bölümü ile herkesi ekrana kilitlemişti. Güllerin Savaşı'nda bu kez yeni bölüm fragmanı ile yer yerinden oynayacak. Güllerin Savaşı son bölüm detayları haberimizde..
13.05.2015 Magazin
Güllerin Savaşı 43. bölümde bombalar patlıyor - İzle
Güllerin Savaşı 43. bölümde bombalar patlıyor - İzle Yayınlandığı ilk bölümden beri oldukça ilgi çeken ihtiraslı hikaye Güllerin Savaşı bu hafta 43. bölüm ile Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Cumartesi günü yayınlanan dizinin yeni bölümünde Gülru ve Gülfem bir kez daha karşı karşıya geliyor. Güllerin Savaşı yeni bölümden ayrıntılar haberimizde.
7.05.2015 Magazin
Güllerin Savaşı 24. Bölüm'de Ömer tehlikede!
Güllerin Savaşı 24. Bölüm'de Ömer tehlikede! Cumartesi günü ekrana gelen Güllerin Savaşı son bölümü ile zirveye adını yazdırmıştı. Bu akşam da nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek olan Güllerin Savaşı'nda Cihan'ın başına gelenler ortalığı karıştıracak. Güllerin Savaşı 24. Bölüm fragmanları ve ayrıntılar haberimizde.
21.12.2014 Magazin
Güllerin Savaşı'nda Akif Gülfem'e tecavüze kalkıştı..
Güllerin Savaşı'nda Akif Gülfem'e tecavüze kalkıştı.. Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda Gülfem'in oyunu bozuldu. Akif bütün olayların arkasında Gülfem'in olduğunu anlayınca, farklı bir intikam alma yoluna gitti. Gülfem'i zorla kanepeye yatıran Akif kadını öpmeye başladı. Gülfem bakın tecavüzden nasıl kurtuldu?
7.12.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri