Gülçin

Gülçin

Son dakika gülçin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülçin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülçin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülçin gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 gülçin haberi bulunmuştur. Tüm gülçin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Grip vakaları arttı! Uzmanı kalori uyarısı yaptı ve bağışıklığı güçlendiren besinleri sıraladı
Grip vakaları arttı! Uzmanı kalori uyarısı yaptı ve bağışıklığı güçlendiren besinleri sıraladı Son günlerde solunum yoluyla bulaşan enfeksiyon hastalıklarında ciddi bir artış yaşanıyor. İnfluenza, RSV (Respiratory Syncytial Virus) ve hatta COVID-19 gibi virüsler, bu kış da toplum sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Uzmanlar, hastalık belirtileri gösteren kişilerin vakit kaybetmeden sağlık kuruluşlarına başvurmalarını isterken, salgın hastalıkların artmasıyla birlikte, bağışıklık sistemini güçlendirmenin de önemine vurgu yapıyor. Diyetisyen Gülçin Işık da hastalıklardan korunmak ve hızlı iyileşmek için beslenmenin önemine dikkat çekti ve neler yapılması ve yenilmesi gerektiğini anlattı.
21.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor Günlük hayatta çok sık tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahvenin yararları saymakla bitmez. Metabolizmayı hızlandırır, enerji verir, kalp sağlığını korur. Evde, ofiste, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ya da tek başımıza kahveyi, severek tüketiriz. Havaların ısınmasıyla beraber ise soğuk kahveye yönelim artar.
24.08.2023 Sağlık
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor! Migren atakları en sık görülen baş ağrısı türlerinden biridir. Migren ağrıları 72 saate kadar sürer ve kişinin hayatını olumsuz etkiler. Bulantı, ishal, bulanık görme ve yüzde ödem gibi pek çok farklı semptomla birlikte görülen migren için çeşitli tedavi yöntemleri izlenmektedir.
13.08.2023 Sağlık
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün Bayram nedeniyle diyetler değişti, tatlı ve et tüketimi arttı. Bu durumun da kilo artışı olarak geri dönmesi muhtemel. Peki bayram sonrası kilo almak, alınmış kilolardan kurtulmak için neler yapılabilir? İşte ilk etapta uygulanması gerekenler…
30.06.2023 Sağlık
Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu sezonu açtı!
Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu sezonu açtı! 'Yalı Çapkını'nda 'İfakat' karakteriyle adından söz ettiren Gülçin Santırcıoğlu, rol aldığı yapımın sezon finali yapmasının ardından soluğu Akdeniz’de aldı.
19.06.2023 Magazin
Uzman isim uyardı: Kahvaltılarınızı düzene sokun
Uzman isim uyardı: Kahvaltılarınızı düzene sokun Bahar yorgunluğu kış ayından bahar ayına geçilirken havaların birden ısınması sonrası görülüyor. Soğuk havaya alışan insanlar havanın bir anda ısınmasıyla kendini halsiz ve yorgun hissediyor. Yorgunluğun geçmemesi durumunda bir hekime başvurmamız gerekiyor. Peki bu yorgunluğu üstümüzden nasıl atabiliriz? Bu dönemde beslenmemiz nasıl olmalı? Hayatımızdan çıkarmamız gereken besinler neler? İşte yanıtları...
14.05.2023 Sağlık
Uzman isim açıkladı! İşte fazla kiloları eriten yöntem
Uzman isim açıkladı! İşte fazla kiloları eriten yöntem Ramazan’ın bitip bayramın gelmesiyle yemek yeme düzenimiz bir hayli değişti. Aniden öğün sayımız arttı, tatlı krizlerimiz başladı. Bayramda aşırı yediklerimiz, bize kilo olarak geri döndü. Peki bayramda dengesiz beslenme sonucunda aldığımız kiloları nasıl verebiliriz? Aşırıya kaçtığımızda neler yapmalıyız? Uzman isim uyarılarda bulundu. İşte detaylar…
23.04.2023 Sağlık
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik paylaşımlar geldi.
16.04.2023 Magazin
Bayram sabahı sofradaki tercihlere dikkat edin!
Bayram sabahı sofradaki tercihlere dikkat edin! Ramazan ayında metabolizma hızı yavaşladı. İftar ve sahur arasındaki kısa zaman sebebiyle öğün sayıları azaldı, beslenme düzeni tamamen değişti. Ramazan'ın bitip Şeker Bayramı'nın gelmesiyle kalorisi yüksek birçok tatlıyla karşı karşıya kalacağız. Peki bayramda neler yemeliyiz? Hangi tatlılardan uzak durmalıyız? Tatlı yerine neler tüketebiliriz? İşte uzman ismin önerileri...
16.04.2023 Ramazan
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 54’üncü bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 8.02 reyting, 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting, 17.42 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
27.02.2023 Televizyon
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi'
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi' Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'yı kadrosunda buluşturan Yargı heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, kardeşi Defne'ye ulaşmak için her yolu denedi. Balkan mafyasının kaçırdığı Defne'den gelen mesaj herkesi yıktı!
6.02.2023 Televizyon
Yalı Çapkını dizisinde yeni senarist seyirci oldu! Son bölüm final sahnesi değişti
Yalı Çapkını dizisinde yeni senarist seyirci oldu! Son bölüm final sahnesi değişti Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi 20. bölümünün senaryosunda değişiklik yapıldı. Bölüm finalinde Ferit'in İfakat'la konuşup boşanmak istediğini ailesine iletmesini istediği sahnelerden vazgeçildi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını'nda senaryo değişikliğine gidilmesi, sosyal medyadan da tepki gördü.
2.02.2023 Televizyon
Gülçin Santırcıoğlu yıllara meydan okuyor! Eski halini gören şaşırdı
Gülçin Santırcıoğlu yıllara meydan okuyor! Eski halini gören şaşırdı Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu yıllara meydan okuyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Santıcıoğlu dizide Emre Altuğ’un hayat verdiği Orhan karakteri ile yasak bir aşk yaşıyor. Başarılı oyuncunun yayınlandığı döneme damga vuran birçok projede yer aldığı ortaya çıktı.
4.01.2023 Magazin
Lüks otomobiller kağıt gibi ezildi!
Lüks otomobiller kağıt gibi ezildi! Sakarya’nın Sapanca ilçesinde 3 lüks aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
20.10.2022 Yaşam
Gülçin Ergül 'Hepsi' grubundan ayrılma sürecini anlattı!
Gülçin Ergül 'Hepsi' grubundan ayrılma sürecini anlattı! 'Hepsi' grubu ile adını duyuran daha sonra bireysel olarak müzik hayatına devam eden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybettikten sonra zor günler geçirmişti. Bu süreçte müziğin kendisine iyi geldiğini söyleyen ünlü isim, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı, gruptan ayrıldığı süreci ve sonrasını anlattı.
28.09.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' yanıtı!
Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' yanıtı! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, 13 Aralık 2021 tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra zor günler geçiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olarak, "Google'da ağlayan Gülçin olarak kalmak istemiyorum" demişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı; bu sözlerini açıklarken; Hepsi grubundan arkadaşı Yasemin Yürük'ün '20'inci yıl konseri' fikriyle ilgili de konuştu.
17.09.2022 Magazin
Paşabahçe Vapuru 12 yıl sonra ilk seferini yaptı
Paşabahçe Vapuru 12 yıl sonra ilk seferini yaptı Tarihi Paşabahçe Vapuru 12 yıl aradan sonra ilk seferini yaptı. Yeniden hizmete giren Paşabahçe Vapuru, Adalar'dan aldığı yolcuları Kabataş Vapur İskelesi'ne getirdi.
1.09.2022 Yaşam
Gülçin Ergül zor günlerini atlatıyor! Tatil pozlarını paylaştı
Gülçin Ergül zor günlerini atlatıyor! Tatil pozlarını paylaştı Geçtiğimiz sene geçirdikleri trafik kazasında sevgilisini kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, zor günleri atlatmaya çalışıyor.Tatil pozlarını Instagram hesabından paylaşan Gülçin 'Gerçek bir savaşçı görüyorum" notunu düştü.
22.08.2022 Magazin
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bizim birleşmemiz imkansız
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bizim birleşmemiz imkansız Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, muhabirlerle sohbet etti. İzel-Çelik-Ercan'ın yeniden bir araya geldiğini gazetecilerden öğrenen Yürük, "Grup olarak sizden de böyle bir hareket gelir mi?" sorusuna, "Biz birleşmeyiz artık. İmkansız gibi bir şey. Herkesin hayat akışı başka bir noktada. Kızların çocukları var. Gülçin, devam ediyor ama bir araya gelmem mümkün değil" cevabını verdi.
10.08.2022 Magazin
Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Yıllık en az 2400 lira tasarruf
Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Yıllık en az 2400 lira tasarruf Tüm doğal gaz abonelerini doğrudan ilgilendiriyor. Vatandaşlar kendi tasarruf önlemlerini alarak faturalarında bir miktar düşüş sağlayabilir. Ancak ısı yalıtımı ile tasarruf miktarını yüzde 65'lere kadar çıkarmak mümkün. Devlet tarafından ısı yalıtımı yapmak isteyenlere kredi desteği sağlanıyor. Yüzde .99 faiz oranı ile 50 bin liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Isı yalıtımı yapanlar yıllık en 2.400 lira tasarruf sağlıyor.
9.08.2022 Ekonomi
Fatih Erdin, gümüş madalya kazandı!
Fatih Erdin, gümüş madalya kazandı! Milli güreşçi Fatih Erdin, 19. Akdeniz Oyunları’nda gümüş madalya kazandı.
28.06.2022 Diğer Sporlar
Gülçin Esen ve Beyza Tatarlı'dan bronz madalya!
Gülçin Esen ve Beyza Tatarlı'dan bronz madalya! 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Gülçin Esen ve Beyza Tatarlı, boccede bronz madalya kazandı.
28.06.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Gülçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülçin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.