Gülay Uygun

Gülay Uygun

Son dakika Gülay Uygun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülay Uygun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülay Uygun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülay Uygun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülay uygun gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 gülay uygun haberi bulunmuştur. Tüm gülay uygun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme!
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Esra Hankulu’nu “kasten öldürme” suçlamasıyla yargılanan, Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın da şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un hayatını kaybeden annesiyle ilgili karar verildi. Savcılık boş bir arazide cansız bedeni bulunan anne Uygun hakkındaki soruşturmasını tamamlandı. Tüm delilleri inceleyen, tanık beyanlarını alan Savcılık, “Gülay Uygun kendi iradi eylemi neticesinde yaşamına son verdi” dedi, takipsizlik kararı verdi. Savcılık; Gülay Uygun hakkında bir televizyon kanalında dile getirilen iddialarla ilgili de “hakaret ve iftira” suçlarından ayrı bir soruşturma başlattı.
18.12.2021 Yaşam
Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu ölü bulunmuştu! Nedeni belli oldu
Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu ölü bulunmuştu! Nedeni belli oldu Türkiye'nin Aleyna Çakır'ın ölümü nedeniyle tanıdığı Ümitcan Uygun, annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümü nedeniyle bir kez daha gündeme gelmişti. Adı skandallarla anılan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanımına özendirmek suçundan girdiği cezaevinden tahliye olduktan birkaç gün sonra bu kez de Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü nedeniyle tartışılıyor... Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı.
5.08.2021 Gündem
Ümitcan Uygun gözaltında! Aleyna Çakır, Gülay Uygun ve şimdi de Esra Hankulu...
Ümitcan Uygun gözaltında! Aleyna Çakır, Gülay Uygun ve şimdi de Esra Hankulu... Türkiye'nin Aleyna Çakır'ın ölümü nedeniyle tanıdığı Ümitcan Uygun, annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümü nedeniyle bir kez daha gündeme gelmişti. Adı skandallarla anılan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanımına özendirmek suçundan tahliye olduktan birkaç gün sonra bu kez de Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü nedeniyle gözaltına alındı.
5.08.2021 Gündem
Ümitcan Uygun tutuklandı mı? Sosyal medyada "tutuklansın" çağrısı yapılmıştı!
Ümitcan Uygun tutuklandı mı? Sosyal medyada "tutuklansın" çağrısı yapılmıştı! Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümit Can Uygun, uyuşturucu kullandığı görüntüler üzerine kaçmaya çalışırken babası Durak Uygun ile birlikte Ankara'da gözaltına alındı. Peki, Ümitcan Uygun tutuklandı mı?
11.01.2021 Gündem
Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi belli oldu! Rapor çıktı!
Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi belli oldu! Rapor çıktı! Ankara’daki evinde cansız bedeni bulunan Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 1. Adli Tıp Kurumu İhtisas Başkanlığı tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in kesin ölüm sebebinin iple asılması sonucu meydana geldiği, ölümüne sebep olacak darp izine rastlanılmadığı belirtildi.
7.01.2021 Yaşam
Adalet Bakanlığı'ndan flaş açıklama! 1 Ekim'de başlıyor
Adalet Bakanlığı'ndan flaş açıklama! 1 Ekim'de başlıyor Adalet Bakanlığı Sözcüsü Ertuğrul Çekin, Ceza İnfaz Kurumlarında bulunanların yakınları ile görüntülü görüşebilmesini sağlayan teknolojik yenilikten bahsederek, pilot uygulamanın 1 Ekim 2020 tarihinde Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda başlatılacağını bildirdi.
25.09.2020 Gündem
Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili yeni gelişme
Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili yeni gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülay Uygun'un ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, 'Soruşturma kapsamında bugüne kadar 20 şahsın asayiş şube müdürlüğü görevlilerince, 2 şahsın da Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alınmıştır' denildi.
23.09.2020 Yaşam
Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapattı mı? Aleyna Çakır olayında son durum ve gelişmeler…
Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapattı mı? Aleyna Çakır olayında son durum ve gelişmeler… Aleyna Çakır ölümünde Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un boş bir arazide bulunmasının ardından yaşanan gelişmeler Türkiye gündeminden düşmüyor. Gülay Uygun’un ölümünü de şüpheli bulduğunu aktaran Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde ‘’Olayın peşini bırakmayacağım’’ demişti. Müge Anlı’nın 22 Eylül bugün yayınlanan bölümünde Aleyna Çakır’ın ailesinin yer almaması, dosyanın akıbeti ile ilgili soruların sorulmasına neden oldu. Peki, Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapattı mı, son durum ne?
22.09.2020 Gündem
Gülay Uygun'un ölümünde flaş gelişme! Taksici ifade verdi
Gülay Uygun'un ölümünde flaş gelişme! Taksici ifade verdi Ankara'da Aleyna Çakır'ın (21) evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un (48) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Uygun'un olay yerine taksi ile gittiği belirlenirken, şoförün emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi.
21.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır olayında son durum: Ümitcan’ın annesi Gülay Uygun hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı! Aleyna Çakır ne zaman, nasıl öldü?
Aleyna Çakır olayında son durum: Ümitcan’ın annesi Gülay Uygun hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı! Aleyna Çakır ne zaman, nasıl öldü? Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un şüpheli ölümünü tüm Türkiye’de konuşuyor. Müge Anlı programında söz konusu olayla ile ilgili gündem yaratan açıklamalar geliyor. Ölümlerin ‘cinayet mi, intihar mı’ olduğu araştırılırken, ismini gizleyen görgü tanığı Müge Anlı programına bağlandı ve 'Konuşmayacaksın' diyerek bağıran bir adamla Gülay Uygun’un aynı araca bindiğini söyledi. Öte yandan Gülay Uygun hakkında tüyler ürperten iddialar oraya atıldı. İşte Aleyna Çakır ve Gülay Uygun olayında son durum…
21.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır olayında son durum: Ümitcan'ın annesi Gülay Uygun hakkında ortaya atılan iddialar
Aleyna Çakır olayında son durum: Ümitcan'ın annesi Gülay Uygun hakkında ortaya atılan iddialar ATV'de Müge Anlı programında çözülmeye çalışılan Aleyna Çakır olayıyla ilgili sular durulmuyor. Aleyna'yı öldürmekle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun’un intiharı ili Aleyna Çakır olayı başka bir boyuta geçti. Aleyna’nın ölümüyle ilgili konuşan tanıklar Gülay Uygun’u 'kızları kandırmakla' suçladı. Tanıkların açıklamalarının ardından Gülay Uygun şüpheli bir şekilde intihar etti. Öte yandan Gülay Uygun’un eşi Durak Uygun DHA’ya konuştu. İşte Aleyna Çakır ve Gülay Uygun ile ilgili son dakika gelişmeleri…
20.09.2020 Gündem
Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun toprağa verildi
Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun toprağa verildi Ankara'da Aleyna Çakır'ın (21) evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un dün akşam dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulunan annesi Gülay Uygun (48), toprağa verildi.
18.09.2020 Gündem
Müge Anlı'dan eleştirilere canlı yayında yanıt: Kim ne kadar tehdit ederse etsin...
Müge Anlı'dan eleştirilere canlı yayında yanıt: Kim ne kadar tehdit ederse etsin... Ünlü sunucu Müge Anlı, 'Aleyna Çakır' olayıyla ilgili hakkındaki eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. "Ben gazeteciyim. Hiç kimsenin tarafı değilim. Ne anneyi-babayı tanırım, ne Ümitcan'ı tanırım. Ne hanımefendinin adını ne fotoğrafını vermişim." diyen Müge Anlı, "Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim. Kim ne kadar tehdit ederse etsin... Onlarca genç kızın şantaj ve tehditle, dayakla kötü yollara sürüklenmesi ve onların üzerinden para kazanılması doğru bir şey değildir ve bunların cezalandırılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.
18.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheliydi! Annesi ölü bulundu
Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheliydi! Annesi ölü bulundu Ankara'da, Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun (48), silahla başından vurulmuş halde dağlık alanda ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Gülay Uygun'un, intihar notu bırakarak yaşamına son verdiği belirlendi.
17.09.2020 Gündem
Eğitimcilerden YKS değerlendirmesi! AYT zor muydu, kolay mıydı?
Eğitimcilerden YKS değerlendirmesi! AYT zor muydu, kolay mıydı? ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sınavı sona erdi. Milyonlarca öğrencinin üniversiteye girişini sağlayacak YKS ile ilgili eğitimcilerden ilk değerlendirmeler geldi. Alan Yeterlilik Testleri'nin (AYT) zor olup olmadığı sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Eğitimci Adil Kurt, "Bilimsel okuma becerisine sahip olan öğrenciler, TYT'de daha başarılı olacaktır. AYT'de genellikle tüm dersler orta zorlukta olup sayısal ve eşit ağırlık öğrencileri için matematik ve Türk dili ve edebiyatı, sözel öğrenciler için Türk dili ve edebiyatı dersi belirleyici olacaktır. AYT, öğrencilerin ders kapsamında öğrendikleri bilgileri soru içerisinde doğru kullanarak çözüme ulaşmalarını değerlendiren bir sınav olarak hazırlanmıştır" yorumunda bulundu.
27.06.2021 Eğitim
2021 YKS sorularını eğitimciler nasıl değerlendirdi? 2021 YKS nasıldı? 2021 TYT yorumları
2021 YKS sorularını eğitimciler nasıl değerlendirdi? 2021 YKS nasıldı? 2021 TYT yorumları Yaklaşık 2,5 milyon öğrenci üniversite giriş sınavı olan YKS'ye girdi. Uzun ve zorlu maratonun ardından öğrencilerin ter döktüğü 2021 YKS için Eğitimciler, 2021 TYT sınavını değerlendirdi. Eğitimci, Adil Kurt, "2021 TYT, ÖSYM formatına ve MEB müfredatına uygun bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Sınav kapsamının, MEB müfredatına uygun hazırlandığı görülmüştür" dedi. Peki, 2021 YKS sorularını eğitimciler nasıl değerlendirdi? 2021 YKS nasıldı? 2021 YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre TYT zor muydu, kolay mıydı? İşte branş branş eğitimcilerin YKS değerlendirmesi...
27.06.2021 Eğitim
Mutasyonlu virüs hızlı yayılıyor! Maskeler artık...
Mutasyonlu virüs hızlı yayılıyor! Maskeler artık... Koronavirüs salgını virüsün mutasyona uğraması ile yeni bir boyut kazandı. Virüs artık daha kolay bulaşıyor. Dolayısıyla daha fazla önlem almak gerekiyor. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, mutasyonlu virüsten korunmada mevcut salgın tedbirlerinin önemine dikkati çekerek, "Mevcut alınan tedbirler, mutasyonlu virüste de işe yarıyor. Burada maskenin önemi öncekine göre arttı. Maskede dikkat edilmesi gereken en büyük özellik, usulüne uygun takılması" dedi.
8.02.2021 Gündem
Hamilelikte koronavirüsten korunmanın 7 yolu
Hamilelikte koronavirüsten korunmanın 7 yolu Koronavirüs salgınının ilk görüldüğü andan bu yana, virüsün hamileleri ve gelişmekte olan bebeklerini nasıl etkilediği en çok merak edilen konuların başında geliyor. Uzmanlar hamilelikte Covid-19 enfeksiyonu ve pandemi sürecine yönelik önemli uyarılar bulunuyor.
4.02.2021 Sağlık
Sonbahar alerjilerine dikkat
Sonbahar alerjilerine dikkat Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülay Kaplan, sonbahar mevsiminin güzellikleri yanında bazı kişiler için sorun olabilecek sürprizleri de beraberinde getirdiğini söyledi.
22.11.2020 Sağlık
"Gereksiz ve yüksek dozda D vitamini kullanımından kaçının" uyarısı
"Gereksiz ve yüksek dozda D vitamini kullanımından kaçının" uyarısı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülay Karagüzel, "Toplumumuzu D vitamini eksikliği veya fazlalığının olumsuz sonuçlarından korumak için D vitamini kullanımında altın kuralımız 'ihtiyacı olana uygun dozda' D vitamini vermektir, bu da ancak hekim kontrolünde sağlanır." dedi.
29.05.2020 Sağlık
Kronik hastalığı olan çocukların ailelerine uyarı!
Kronik hastalığı olan çocukların ailelerine uyarı! Prof. Dr. Gülay Karagüzel, ebeveynlerin, kronik hastalığı olan çocuklarının tedavilerinde takibi yapan kliniğin doktorlarının önerilerini dikkatle uygulamalarının çok önemli olduğunu söyledi.
5.04.2020 Sağlık
BEDAŞ planlı elektrik kesintisi! 9 Aralık elektrik kesintisi programı
BEDAŞ planlı elektrik kesintisi! 9 Aralık elektrik kesintisi programı BEDAŞ planlı elektrik kesintisi listesini her gün düzenli olarak paylaşıyor. 9 Aralık elektrik kesintisi programı da belli oldu. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintileri programına göre İstanbul'un birçok ilçesindeki semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 9 Aralık Pazartesi günü itibariyle İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
9.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuştu Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşarak, "Şimdi biz de bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Her şeyden önce böyle bir görüşmemiz olmadı. Bu Külliye'ye giren araç da bellidir, çıkan araç da bellidir. Hiçbir CHP’liye Genel Başkan olması gerektiği yönünde telkinde bulunmadık. Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir genel başkan olmaz. CHP’nin başında kimin olduğundan bize ne?" ifadelerini kullandı. İstanbul'da yaşanan kuraklık hakkında da konuşan Erdoğan, "İstanbul ile ilgili gelen haberler hiç hayra alamet değil. İstanbul’da 3 ay gibi bir süre sonra havalar böyle giderse İstanbul susuzluğa doğru yürüyor" dedi.
26.11.2019 Siyaset
1. Vergi ve Temel Haklar Sempozyumu İstanbul'da düzenlendi
1. Vergi ve Temel Haklar Sempozyumu İstanbul'da düzenlendi 1. Vergi ve Temel Haklar Sempozyumu, "Anayasa Mahkemesi'ne Bireysel Başvurunun Vergi Yargısına Etkisi" başlığıyla İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Doktora Salonu'nda gerçekleştirildi.
13.03.2019 Ekonomi
Oyuncu olmak isteyen büyük oyuna geliyor
Oyuncu olmak isteyen büyük oyuna geliyor “X dizisi için seçildiniz” mesajı atan sözde oyunculuk ajansları, kayıt parası ve fotoğraf çektirme masrafı olarak 700 TL’ye kadar ücret istiyor. Ajanstan bir daha haber alınamıyor.
14.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gülay Uygun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülay uygun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.