Gstv

Gstv

Son dakika GSTV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSTV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSTV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gstv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gstv gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 gstv haberi bulunmuştur. Tüm gstv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Volkan Demirel'e: Hepimizi ağlattın kaptan
Galatasaray'dan Volkan Demirel'e: Hepimizi ağlattın kaptan Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Volkan Demirel'in deprem sonrası yaptığı yardım çağrısıyla ilgili çok önemli ifadeler kullandı.
11.02.2023 Şampiy10
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...'
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, GSTV'de 'Eğer Okan hocam şans verirse gelecek sezon solda Kerem sağda ben taraftarlara büyük heyecan verebiliriz' açıklamasında bulundu.
24.06.2022 Galatasaray
Yılan hikayesine dönmüştü! Burak Elmas yeni seçim tarihini açıkladı
Yılan hikayesine dönmüştü! Burak Elmas yeni seçim tarihini açıkladı Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, yeni seçim tarihi verdi. 'Bana Galatasaraylılık öğretmeye kalkmayın' diyen Elmas 4-11 Haziran aralığını işaret etti.
30.04.2022 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın borcu
İşte Galatasaray'ın borcu Galatasaray Kulübü ve bağlı ortaklıklarının 31 Aralık 2021 itibarıyla borcunun 2 milyar 561 milyon lira olduğu açıklandı.
26.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika: Canlı yayında transferi açıkladı! 'Gedson Fernandes...'
Galatasaray'da son dakika: Canlı yayında transferi açıkladı! 'Gedson Fernandes...' Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas GSTV'de yapılan transferler ve kadrodan gönderilen futbolcular hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. Elmas, Gedson Fernandes olayına ise ayrıca değindi. İşte gündeme damga vuran o sözler...
2.02.2022 Galatasaray
Arda Güler gerçekleri ortaya çıktı! Mesut Özil'in yanına gidip...
Arda Güler gerçekleri ortaya çıktı! Mesut Özil'in yanına gidip... Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in antrenmanlarda sık sık Mesut Özil'in yanına gittiği ve yıldız futbolcudan destek aldığı ortaya çıktı.
21.08.2021 Fenerbahçe
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti!
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti! GSTV'de açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Falcao transferi hakkında 'Çok pişman oldum' dedi.
15.06.2021 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak'tan sürpriz Galatasaray paylaşımı
Abdürrahim Albayrak'tan sürpriz Galatasaray paylaşımı Galatasaray 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'tün sürpriz paylaşım geldi. Başkan adayı olacağı konuşulan Albayrak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek idman öncesi futbolcularla fotoğraf çekildi.
14.04.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV'de canlı yayınında son dönemde yapılan hakem hatalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Cengiz MHK'nın son dönemde görevini yapmadığını ve Serdar Tatlı'nın görevden ayrılması gerektiğini vurguladı.
13.04.2021 Galatasaray
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme!
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme! Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk tartışmasında tansiyon yükseliyor. Aziz Yıldırım’ı arayarak 1959’dan önceki şampiyonluklarla ilgili olarak daha evvel başvuruda bulunup bulunmadıklarını soran Nihat Özdemir şu anda Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul semt takımı Yeşildirek’in talebini de aktardı. Bafra Gençlik Spor’un da TFF’ye başvurduğu öğrenildi.
3.04.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş açıklamalar! TFF'ye Fenerbahçe başvurusu...
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş açıklamalar! TFF'ye Fenerbahçe başvurusu... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV canlı yayınında sarı-kırmızılı takım taraftarlarının merak ettiği konular hakkında açıklamalarda bulundu. Cengiz, Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebinin reddedilmesi için TFF'ye başvuruda bulunduğunu da açıkladı.
25.03.2021 Galatasaray
Galatasaray - Real Madrid U19 maçı yayınlanamıyor
Galatasaray - Real Madrid U19 maçı yayınlanamıyor UEFA Gençlik Ligi'nde şu sıralarda oynanan Galatasaray - Real Madrid U19 maçı GSTV'nin bütçe yetersizliği nedeniyle yayınlanamıyor.
22.10.2019 Futbol
Nzonzi'den ayrılık açıklaması!
Nzonzi'den ayrılık açıklaması! Galatasaray’ın Fransız futbolcusu Nzonzi, ayrılık haberleri karşısında son derece net bir duruş sergiledi.
11.10.2019 Galatasaray
Radamel Falcao İstanbul'da...
Radamel Falcao İstanbul'da... Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Kolombiyalı futbolcu Ramadel Falcao, İstanbul'a geldi.
1.09.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması!
Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması! Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, kaval kemiği kırılan Emre Akbaba'nın ameliyatının iyi geçtiğini ve yeniden sahalara dönmesinin zaman alacağını söyledi.
13.05.2019 Galatasaray
GSTV Spikeri ateş püskürdü!..
GSTV Spikeri ateş püskürdü!.. GSTV Spikeri Ebru Gürsoy, Trabzonspor taraftarının GS Store saldırısına ateş püskürdü. Twitter hesabından paylaşım yapan Gürsoy, ağır ifadeler kullandı.
16.12.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Gomis'in gollerine sansür!
Galatasaray'da Gomis'in gollerine sansür! Galatasaray'ın dün akşam oynanan Atiker Konyaspor maçı öncesi GS TV'de Gomis'in gollerine sansür uygulandı.
24.11.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş karar!
Galatasaray'dan flaş karar! Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 1-1 sona eren Atiker Konyaspor maçının toplantı kararı aldı.
23.11.2018 Galatasaray
Özkan Aksu'nun hayatını kaybettiği anları anlattı
Özkan Aksu'nun hayatını kaybettiği anları anlattı GSTV Genel Koordinatörü Özkan Aksu dün elim bir kazada hayatını kaybetti. Aksu'nun yanında GSTV'nin bir başka ekran yüzü olan Serbay Şenkal de bulunuyordu. Şenkal, o acı anları ilk kez anlattı.
3.06.2018 Galatasaray
Cengiz'den Bakan Özlü'ye ziyaret
Cengiz'den Bakan Özlü'ye ziyaret Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Galatasaray Kulübünün Teknokent Projesi'ni makul karşıladıklarını ve Teknokent'i kuracaklarını belirtti.
16.05.2018 Galatasaray
Cengiz: 'Men cezası almıyoruz. Avrupa'da olacağız'
Cengiz: 'Men cezası almıyoruz. Avrupa'da olacağız' Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: 'UEFA'dan haber aldım. Bize Avrupa'ya katılmak için herhangi bir engel yok. Men cezası almıyoruz. Avrupa'da olacağız' dedi.
11.05.2018 Galatasaray
Cengiz'den tepki: Şenlikler başladı
Cengiz'den tepki: Şenlikler başladı Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'de eşitlik, adalet ve dürüstlük içinde bir şampiyonluğun kendilerine nasip olmasını diledi.
23.04.2018 Galatasaray
GSTV'nin başına flaş isim getirildi!
GSTV'nin başına flaş isim getirildi! Galatasaray'da Can Erbesler'in GSTV'den çıkarılmasının ardından kanalın başına eski Habertürk muhabiri Erhan Telli'nin getirileceği ve bu konuda her iki tarafın anlaştığı öğrenildi.
12.04.2018 Galatasaray
Gomis'ten taraftarlara galibiyet sözü
Gomis'ten taraftarlara galibiyet sözü Galatasaray Futbol Takımı'nın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı taraftarlarla bir araya geldi.
29.03.2018 Galatasaray
Fatih Terim'den önemli açıklamalar!
Fatih Terim'den önemli açıklamalar! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımda transfere ihtiyaç olduğunu belirterek, özellikle sol beke ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
10.01.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gstv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gstv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.