Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti 'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da tatile devam ediyor. Müziğe verdiği arada spor eğitmenliğine yönelen 36 yaşındaki Yürük arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta sörf tahtası üzerinde eğlenceli anlar yaşadı. Kameralara yansıyan görüntüler gülümsetti.
26.08.2023 Magazin
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim 2000’li yılların en popüler gruplarından biri olan Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde. 2014 yılında Hepsi grubu kariyerini noktaladı. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, geçtiğimiz günlerde Hepsi'nin yeniden bir araya gelmeyeceğini açıklamıştı. Yürük ise yıllar sonra “Düştüm Gülüşüne” şarkısıyla müzik dünyasına döndü. Yürük, “Şarkı söylemeye devam edeceğim. Oyunculuğa da dönmek istiyorum” dedi.
21.08.2022 Magazin
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş!
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş! Kızı Karla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Cemre Kemer, Anneler Günü mesajını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Bu konuda henüz yeniyim ama her bebek ya da çocuk kendine özgü... Doğru yapmaya, gelişerek yetiştirmeye çalıştıktan sonra hepimiz iyi anneleriz. Bu iş, sonsuz bir okul gibiymiş. Çok heyecanlı ve eğlenceli. Her günü ayrı macera olan bir okul..." dedi
9.05.2022 Güzeller
Sürpriz proje
Sürpriz proje Hepsi grubuyla adını duyuran Cemre Kemer, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkez’inde objektiflere yansıdı...
22.07.2015 Magazin