Grand Slam Tenis Turnuvası

Grand Slam Tenis Turnuvası

Son dakika grand slam tenis turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan grand slam tenis turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını grand slam tenis turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grand Slam Tenis Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grand slam tenis turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 grand slam tenis turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm grand slam tenis turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer Son dakika gelişmesi... Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde, Avustralyalı Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu. Sırp tenisçi üst üste 4'üncü kez Wimbledon'da zafere ulaştı.
10.07.2022 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Avustralya Açık'ta tarihi zafer! 15 yaşındaki Coco Gauff...
Avustralya Açık'ta tarihi zafer! 15 yaşındaki Coco Gauff... Coco Gauff, Avustralya Açık'ta tarih yazdı. 15 yaşındaki genç raket, 3. turda 22 yaşındaki son şampiyon Naomi Osaka'yı eleyerek 4. tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu!
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu! Dünya Kadınlar tenisinin en iyi oyuncuları arasında yer alan 7 grand slam şampiyonluğu bulunan Venus Williams yine kabusu yaşadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Osaka
Avustralya Açık'ta şampiyon Osaka Avustralya Açık tek kadınlar finalinde Japon Osaka, Çek Kvitova'yı 2-1 yendi ve kariyerinde ikinci kez şampiyonluğu elde etti.
26.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, finale yükseldi ve Rafael Nadal'ın rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal, finale yükseldi!
Rafael Nadal, finale yükseldi! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, 14 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas'ı 3-0 mağlup ederek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde!
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda ABD'li Danielle Collins'i 2-0 yenen Petra Kvitova, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta Serena Williams elendi
Avustralya Açık'ta Serena Williams elendi Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, eski dünya bir numarası Serena Williams'ı 2-1 yenen 7 numaralı seribaşı Karolina Pliskova, yarı finale yükseldi.
23.01.2019 Şampiy10
Rafael Nadal, yarı finalde
Rafael Nadal, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tsitsipas ve Collins, yarı finalde
Tsitsipas ve Collins, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Stefanos Tsitsipas ile tek kadınlarda Danielle Collins yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Novak Djokovic, çeyrek finale yükseldi
Novak Djokovic, çeyrek finale yükseldi Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerin dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Rus Daniil Medvedev'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, çeyrek finalde
Serena Williams, çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta ABD'li Serena Williams, tek kadınların dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bora Şengül veda etti...
Bora Şengül veda etti... Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisinde korta çıkan Bora Şengül ve takım arkadaşı Ki Lung Ng, Avustralyalı rakipleri Chen Dong-Tai Sach ikilisine 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Osaka ve Raonic, çeyrek finalde!
Osaka ve Raonic, çeyrek finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda dünya 4 numarası Naomi Osaka ile tek erkeklerde 16 numaralı seribaşı Milos Raonic çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer, Avustralya Açık'a veda etti...
Roger Federer, Avustralya Açık'a veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın tek erkeklerde son şampiyonu İsviçreli Roger Federer, 4. turda Yunan Stefanos Tsitsipas'a 3-1 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti...
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 2 numarası Rafael Nadal çeyrek finale kaldı, tek kadınlarda Angelique Kerber ve Maria Sharapova elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bora Şengül'den Avustralya Açık'a veda...
Bora Şengül'den Avustralya Açık'a veda... Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nın gençler kategorisinde korta çıkan milli tenisçi Bora Şengül, teklerde Avustralyalı rakibi Ken Cavrak’a 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Grand Slam Tenis Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grand slam tenis turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.