Gözlem Noktası

Gözlem Noktası

Son dakika gözlem noktası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözlem noktası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözlem noktası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözlem Noktası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözlem noktası gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 gözlem noktası haberi bulunmuştur. Tüm gözlem noktası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
Ukrayna’da sel suları çekildi, geniş bataklıklar ortaya çıktı
Ukrayna’da sel suları çekildi, geniş bataklıklar ortaya çıktı Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Kakhovka HES barajının yıkılması sonucu meydana gelen sel sularının çekildiği yerlerde geniş bataklıkların ortaya çıktığını duyurdu. Ortaya çıkan geniş bataklık alanları görüntülere yansıdı.
18.06.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Pençe Kılıç açıklaması: 326 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar'dan Pençe Kılıç açıklaması: 326 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, "Pençe-Kılıç Harekatı, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışlarıyla sürüyor. Şu ana kadar 326 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.
25.11.2022 Gündem
İki ülkede yangın nedeniyle acil durum ilan edildi! 3 gündür devam ediyor
İki ülkede yangın nedeniyle acil durum ilan edildi! 3 gündür devam ediyor Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaletinde yer alan Harz Dağları'nda dün başlayan orman yangının hızla büyümesinin ardından acil durum ilan edilirken, Kazakistan'ın da Kostanay bölgesinde 3 gündür devam eden orman yangını nedeniyle acil durum ilan edildi.
4.09.2022 Dünya
Güvenlik kaynaklarından Haseke iddiasına yalanlama
Güvenlik kaynaklarından Haseke iddiasına yalanlama "Suriye'nin kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait gözlem noktası yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit ve yaralıların olduğuna" yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
6.04.2021 Gündem
Dağlık Karabağ’a Rus askerlerinin sevkiyatı tamamlandı
Dağlık Karabağ’a Rus askerlerinin sevkiyatı tamamlandı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Dağlık Karabağ’a Rus askerlerinin sevkiyatının tamamlandığını bildirdi.
20.11.2020 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'den Dağlık Karabağ açıklaması!
Rusya Devlet Başkanı Putin'den Dağlık Karabağ açıklaması! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus Barış Güçleri’nin Dağlık Karabağ’daki durumuna ilişkin yaptığı toplantıda, “Umarım artık ‘Dağlık Karabağ Sorunu’ ifadesini kullanmayacağız” dedi.
14.11.2020 Dünya
Azerbaycan duyurdu! 5 günde Ermeni güçlerine ait 1,2 milyar dolarlık askeri teçhizat imha edildi
Azerbaycan duyurdu! 5 günde Ermeni güçlerine ait 1,2 milyar dolarlık askeri teçhizat imha edildi Azerbaycan Savunma Bakanlığı, işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı karşı saldırılarda son 5 günde Ermenistan ordusuna ait 1,2 milyar doları aşan askeri teçhizat ve mühimmatların imha edildiğini duyurdu.
2.10.2020 Dünya
Fransa’da tarihi Nantes Katedrali’nde yangın
Fransa’da tarihi Nantes Katedrali’nde yangın Fransa’da Nantes Katedrali’nde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin bölgede yangına müdahalesi sürüyor.
18.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Corona Virüsü hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda tetkikler sonucunda Corona Virüsü tespit edildi. Ailesi ve yakın çevresi de yakın izlemeye alınmıştır. Gereken her türlü önlemi vakitlice aldık. Yakın çevremizde bu kadar yaygınlaşmış bir virüsten korunmak maalesef olamadı. Türkiye inşallah bu sıkıntıyı herhangi bir kayıp vermeden atlatacaktır" dedi. İdlib mutabakatına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Yapılacak en küçük saldırıya sadece karşılık vermekle kalmayacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyarak konuşmasını sona erdirdi.
11.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki ateşkesle ilgili "Rejimin olası ihlal ve saldırılarına karşı her an teyakkuz halinde olacağız. Bir yerde çatlak olursa hemen müdahale edeceğiz." dedi.
6.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti! Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere Rusya'ya hareket etti.
5.03.2020 Siyaset
Türkiye ve Rusya ateşkes için masada!
Türkiye ve Rusya ateşkes için masada! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ana gündemi İdlib olan zirve için Kremlin Sarayı’nda bugün bir araya gelecek. Dünyanın gözünün çevrildiği buluşmada Erdoğan ve Putin, 17 Eylül 2018 ve 22 Ekim 2019’daki “Soçi Mutabakatları”nın ardından en kritik zirveyi gerçekleştirecek. Türkiye masaya “ateşkes” için oturacak ve rejimin durdurulması çağrısı yapacak.
5.03.2020 Dünya
Bakanlık Sosyal medyadan paylaştı! Böyle vurdular
Bakanlık Sosyal medyadan paylaştı! Böyle vurdular Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 27 Şubat'ta başlatılan 'Bahar Kalkanı Harekatı'ndan yeni görüntüler paylaştı. Görüntülerde Esad rejimine ait hedeflerin vurulma anları yer alıyor.
1.03.2020 Dünya
Bakan Akar'dan canlı yayında önemli açıklamalar
Bakan Akar'dan canlı yayında önemli açıklamalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İdlib operasyonuna ilişkin Akar ''Cumhurbaşkanımız talimatı verdi, hedefi gösterdi. A, B, C planlarımız hazır. Yeri gelince uygulanır.'' ifadelerini kullandı.
20.02.2020 Gündem
"İdlib'deki gözlem noktalarına yapılacak saldırılara sert şekilde  karşılık verilecektir"
"İdlib'deki gözlem noktalarına yapılacak saldırılara sert şekilde karşılık verilecektir" Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de TSK'nin gözlem noktalarına yapılacak yeni saldırı durumunda, meşru müdafaa kapsamında en sert şekilde karşılık verileceğini bildirdi.
8.02.2020 Gündem
MSB: Gözlem noktaları görevlerine devam edecek...
MSB: Gözlem noktaları görevlerine devam edecek... Milli Savunma Bakanlığı "Yapılacak her türlü saldırıya misliyle karşılık verilecek, gözlem noktalarımız görevlerine devam edecektir.Birliklerimizle ilgili bir sıkıntı yok" açıklaması yaptı. Bakanlık Pençe harekatında da 174 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un FETÖ ile ilgili açıklamalarına; "Milletvekilleri olarak hepiniz dava açmalısınız. FETÖ gölgesi düşürülmeye çalışılması Meclis'e saygısızlıktır. Vesayet döneminin hevesi olan bu yaklaşımın desteklenmesinin anlaşılabilir hiçbir tarafı yoktur. Bu öyle boru göstermeye benzemez" diyerek çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında ise "Şahsı adına yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık" dedi.
5.02.2020 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den İdlib tepkisi!
MHP lideri Bahçeli'den İdlib tepkisi! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib'deki hain saldırının ardından sert ifadeler kullanarak, "Esed rejimi yıkılmadan Suriye'ye huzur gelmez" dedi.
3.02.2020 Gündem
Esed rejimi kara saldırısı başlattı Türkiye sınırına göç...
Esed rejimi kara saldırısı başlattı Türkiye sınırına göç... Saldırı altındaki yerleşimlerden, Türkiye sınır hattına yakın bölgelere göç başladı. Hedef alınan bölgede, Halep ile Lazkiye'yi bağlayan ve Halep, Hama, Humus ile Şam üzerinden Ürdün'e uzanan stratejik M5 otoyolu bulunuyor.
17.01.2020 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu. Kalın, "İdlib'te rejim ihlallerinin arttığını görüyoruz. Rusya tarafına sert bir mesaj gönderdik." derken, "Saldırıların bir an önce durmasını, bunun yeni bir ateşkesle hayata geçirilmesini bekliyoruz. Rus tarafından da temel beklentimiz bu." ifadelerini kullandı.
24.12.2019 Siyaset
İdlib'de sular ısınıyor! Rejim güçleri,TSK üssü yakınlarında...
İdlib'de sular ısınıyor! Rejim güçleri,TSK üssü yakınlarında... İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde saldırılarını artıran Rusya destekli Suriye Rejimi, İdlib’in güneyinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) 8 No’lu Gözlem Noktası (Sırman) çevresini kuşatmaya başladı. Kuşatmanın Erdoğan-Putin görüşmesi öncesinde başlaması da dikkati çekti.
24.12.2019 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamasında, "Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmadığını ifade etmemize rağmen, Barış Pınarı Harekatı'nı yalnız yapmak zorunda kaldık" dedi. Bakan Akar, açıklamasının devamında "Hava savunma sistemleri: TSK, Alçak/Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR’ı inşallah önümüzdeki yıldan itibaren kullanmaya başlayacaktır. Bu başarı, yüksek irtifa hava savunma füze sistemimiz SİPER bakımından da büyük bir müjdedir" ifadesini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada siyanür satışına ilişkin "Erişimin, satışın kontrol altına alınması, ayrıca bir takip sisteminin kurulmasına dönük çalışma yapılacak." ifadelerini kullandı
19.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcilerini kabulünde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Biz, bu anlaşmayı rejimle yapmadık, ABD ile yaptık. Rejim eğer böyle bir yanlış yaparsa bizden cevabını alır" dedi. Görüşmede, bölgede 12 yeni gözlem noktası kurmayı planladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu bölgeleri de harita üzerinde gösterdi.
18.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gözlem Noktası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözlem noktası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.