İstanbul’da sis! Göz gözü görmüyor, iptal haberleri peş peşe geldi
İstanbul’da sis! Göz gözü görmüyor, iptal haberleri peş peşe geldi İstanbul’da yoğun sis etkili oluyor. Sis nedeniyle kazalar meydana geldi. Kentin çeşitli bölgelerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. İstanbul'da yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Vapur seferlerinin tamamı iptal edildi.
20.02.2019 Yaşam
İstanbul’da yoğun sis! Göz gözü görmüyor...
İstanbul’da yoğun sis! Göz gözü görmüyor... İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabahın erken saatlerinde etkisini sürdürüyor. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi kısalırken, bu nedenle bazı sürücüler zor anlar yaşıyor. Yoğun sis nedeniyle şehir hatları ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi.
19.02.2019 Yaşam
O ilçede göz gözü görmüyor! Sıfıra düştü...
O ilçede göz gözü görmüyor! Sıfıra düştü... Bursa'nın İnegöl ilçesine dün geceden bu yana etkili olan yoğun sis her dakika artarak devam ediyor. Sis nedeniyle şehir merkezi dahil Bursa-Ankara yolu, İnegöl-Alanyurt yolunda görüş mesafesi sıfıra indi. Araçlar trafikte ilerlemekte zor anlar yaşıyor
18.01.2019 Yaşam