Görevden Alınma

Görevden Alınma

Son dakika görevden alınma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görevden alınma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görevden alınma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevden Alınma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevden alınma gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 görevden alınma haberi bulunmuştur. Tüm görevden alınma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji Bakanlığı'ndan Abdullah Beyazıt Niyazoğlu açıklaması! Yasal yollara başvurulacak
Enerji Bakanlığı'ndan Abdullah Beyazıt Niyazoğlu açıklaması! Yasal yollara başvurulacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Abdullah Beyazıt Niyazoğlu'nun görevden alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada yasal yollara başvurulacağı belirtildi.
19.09.2022 Ekonomi
Ankara Barosu Başkanı Koranel istifa etti
Ankara Barosu Başkanı Koranel istifa etti ANKARA Barosu Başkanı Kemal Koranel, Ankara Barosu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
23.03.2022 Gündem
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan istifa etti
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan istifa etti İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti.
7.11.2021 Siyaset
Lübnan karıştı, ordu harekete geçti! Halkın üstüne ateş açıldı
Lübnan karıştı, ordu harekete geçti! Halkın üstüne ateş açıldı Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Şii Emel Hareketi ve Hizbullah destekçilerinin üzerine ateş açıldığı, olayda 1 kişinin öldüğü ve yaralıların bulunduğu bildirildi. Ordu, sivillerden Beyrut'ta çatışma bölgesindeki sokakları boşaltmasını istedi. Can kaybının yükselmesinden endişe ediliyor.
14.10.2021 Dünya
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı...
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı... On binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuda yeni dönem başlıyor. İlk kez bir kamu kurumu, tayindi yer değiştirme işlemlerinde tüp bebek tedavisini dikkate aldı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı subay, sözleşmeli subay, astsubay, sözleşmeli astsubay, uzman jandarmalar ile yükümlü personelin atama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik yayımladı. Yönetmelikte, sağlık durumundan tayinlere ilişkin olarak ayrıntılı düzenlemeler yapıldı. Düzenlemeye göre mevcut evliliğinden hiç çocuğu bulunmayan ve tüp bebek tedavi sürecini belgelendiren personel, tüp bebek tedavi merkezi bulunan bir hizmet bölgesine atanabilecek.
10.05.2021 Çalışan Hakları
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı, Jandarma Atama Yönetmeliği'ni yayınladı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, atamalarda hizmet ihtiyacı doğrultusunda dikkate alınacak kriterler belli oldu. Yönetmeliğe göre genel atamaların her yıl Mayıs-Ekim aylarının dahil olduğu zaman aralığında yapılacağı belirtildi.
10.05.2021 Memur
Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Kryamyan görevden  alındı
Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Kryamyan görevden alındı Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Argişti Kryamyan, Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan tarafından imzalanan kararnameyle görevden alındı.
8.10.2020 Dünya
Ermenistan yine sivilleri vurdu: Ölü ve yaralılar var
Ermenistan yine sivilleri vurdu: Ölü ve yaralılar var Ermenistan sınırından atılan 2 füze, Azerbaycan'ın Berde kentinde bir eve düştü. Saldırıda ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.
8.10.2020 Dünya
İran'da o isim görevden alındı
İran'da o isim görevden alındı Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Rıza Rahmani’yi görevden aldı.
11.05.2020 Dünya
Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? (Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı)
Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? (Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alındı. Mehmet Cahit Turhan'ın yerine ise Adil Karaismailoğlu atandı. Atamaya ilişkin karar da Resmi Gazete'de yayımlandı. Adil Karaismailoğlu daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Peki görevden alınan Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.03.2020 Gündem
Dünyanın gözü orada! Belli olacak
Dünyanın gözü orada! Belli olacak ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden azli istemiyle Senato'da başlayan dava süreci Türkiye saati ile 21.00'de başladı. Peki bundan sonraki adımlar ne olacak ve süreç nasıl işleyecek? İşte merak edilen soruların cevapları.
21.01.2020 Dünya
Putin 5 generali görevden aldı
Putin 5 generali görevden aldı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çeşitli bakanlık ve kurumlarda yöneticilik yapan 5 generali görevden aldı.
25.12.2019 Yaşam
Ve başladı! İlk kez canlı yayınladı
Ve başladı! İlk kez canlı yayınladı ABD’de Temsilciler Meclisi tarafından yürütülerek Başkan Donald Trump’ı azletmeye yönelik başlatılan azil soruşturması oturumları ABD tarihinde ilk kez canlı yayınlandı.
13.11.2019 Dünya
Haiti'de Başbakan görevden alındı
Haiti'de Başbakan görevden alındı Haiti'de Başbakan Jean-Henry Ceant, parlamentoda yapılan oylamayla görevinden alındı.
19.03.2019 Dünya
Maduro'dan peş peşe hamleler! Hepsini kapatıyor...
Maduro'dan peş peşe hamleler! Hepsini kapatıyor... Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinin ABD'deki büyükelçilik ve konsolosluklarını kapatacağını, bütün diplomatik personelini de geri çağırdığını açıkladı. Maduro, muhaliflerin elindeki Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido’nun kendini geçici devlet başkanı ilan etmesinin artık yargının konusu olduğunu duyurdu. Maduro Meksika ve Uruguay'dan arabuluculuk teklifi geldiğini de ifade etti. Öte yandan Venezuela’da devam eden protestolarda hayatını kaybedenlerin sayısının 26’ya yükseldiği öğrenildi.
25.01.2019 Dünya
CHP'de peş peşe gelişmeler! Görevden alındı
CHP'de peş peşe gelişmeler! Görevden alındı Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il yönetimi, Genel Merkez kararıyla görevden alındı. Görevinden alınan Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu karar sonrası ilk açıklamasını yaptı. Öte yandan CHP, bugün Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Akın'ın adaylığını da geri çekmişti.
4.01.2019 Siyaset
MHP Simav ilçe yönetimi görevden alındı
MHP Simav ilçe yönetimi görevden alındı Kütahya'nın Simav ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı ve 37 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri, MHP Başkanlık Divanı'nın kararı uyarınca görevden alındı.
28.09.2018 Siyaset
Putin 15 generali görevden aldı
Putin 15 generali görevden aldı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çeşitli bakanlık ve kurumlarda çalışan 15 generali görevden aldı.
28.08.2018 Dünya
Güney Sudan'da Dışişleri Bakanı görevden alındı
Güney Sudan'da Dışişleri Bakanı görevden alındı Devlet televizyonu, Kuol'un görevden alındığını ve yerine Deng Nhial'in atandığını duyurdu.
18.07.2018 Dünya
FETÖ itirafçısı Burak Akın vurulma anını anlattı
FETÖ itirafçısı Burak Akın vurulma anını anlattı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in, itirafçı olan eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın, 'Terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla yargılandığı davada, ilk kez hakim karşısına çıktı. FETÖ ile ortaokulda tanıştığını anlatan Akın, görev yaptığı farklı yerlerde örgütün kendisiyle irtibata geçtiğini söyledi. Nişanlısının FETÖ içerisinde biri olmadığı için ayrılması konusunda da baskı yapıldığı belirten Akın, "Örgüt içinden biri ile evlenmemi istediler” diye konuştu.
3.05.2018 Gündem
Soruşturmaya ajan ‘darbesi’
Soruşturmaya ajan ‘darbesi’ Rusya’nın Amerikan seçimlerine olası müdahalelerini soruşturan Özel Savcı Mueller’in, Trump karşıtı mesajlar yazdığı belirlenen FBI ajanı Peter Strzok’u soruşturma ekibinden uzaklaştırdığı ortaya çıktı
3.12.2017 Dünya
Musul Valisi görevden alındı
Musul Valisi görevden alındı Musul Valisi Nevfel el-Akub'un "yolsuzluk ve kamu malına zarar verdiği" gerekçesiyle görevden alındığı açıklandı.
1.11.2017 Dünya
Amerikan dergisinden ortalığı karıştıracak iddia: Trump her an...
Amerikan dergisinden ortalığı karıştıracak iddia: Trump her an... Amerikan haber dergisi Newsweek, ABD Başkanı Donald Trump'ın her an istifa edebileceği iddiasını gündeme getirdi.
25.08.2017 Dünya
Ve ilk başvuru yapıldı! Trump'ı görevden alma...
Ve ilk başvuru yapıldı! Trump'ı görevden alma... ABD'nin California eyaleti temsilcilerinden Demokrat Brad Sherman, Temsilciler Meclisine Rusya'nın 2016 seçimlerine karışmasına yönelik soruşturma sırasında adaleti engellediği iddiasıyla ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden alınmasını talep eden bir suç dayanağı tasarısı sundu.
13.07.2017 Dünya
KOSGEB Başkanı görevden alındı
KOSGEB Başkanı görevden alındı Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim Sanayi ve Teknoloji ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıklarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görevden Alınma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevden alınma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.