Google Harita

Google Harita

Son dakika Google harita haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Google harita ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Google harita haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Harita

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google harita gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 google harita haberi bulunmuştur. Tüm google harita haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google Hatay’ı haritadan sildi mi? Hatay Google Haritalarda var mı, yok mu? Google Hatay haritası
Google Hatay’ı haritadan sildi mi? Hatay Google Haritalarda var mı, yok mu? Google Hatay haritası Google Hatay haritası sosyal medya kullanıcıları tarafından Google Hatay’ı haritan sildi iddialarının ardından sorgulanmaya neden oldu. Google, Haritalar (Maps) özelliği yıllardır kullanılan ve dünyanın herhangi bir yerindeki şehrin sokaklarını, mahallelerini inceleme imkanı sunuyor. Sosyal medyadaki iddialara göre vatandaşlar Google Haritalar'da Hatay’ı arattığını ancak bulamadığını ileri sürdü. Hatay ilinin Google'ın haritalarda görülmediğini gösteren ekran görüntüleri de paylaşımlarda yerini aldı. Peki, Google Hatay’ı haritadan sildi mi? Hatay Google Haritalarda var mı, yok mu? İşte Google Hatay haritası...
23.02.2023 Gündem
Google Haritalar orman yangınlarını da ekrana getirecek
Google Haritalar orman yangınlarını da ekrana getirecek Google'ın popüler harita uygulaması Google Maps (Google Haritalar) yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Artık harita üzerinden orman yangınları da eş zamanlı olarak görülebilecek.
21.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Sır gibi saklanan "Google Earth" geliyor!
Sır gibi saklanan "Google Earth" geliyor! Google’ın en sevilen servislerinden biri olan ve oturduğunuz yerden tüm dünyayı gezmenize olanak sağlayan Google Earth, önümüzdeki hafta önemli yeniliklerle güncellenecek. Peki bu yenilikler hangileri olacak?
13.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Google Maps iyice kolaylaştı!
Google Maps iyice kolaylaştı! Bu güncellemeyle birlikte Google Maps'in Android sürümünü kullanmak, çok daha kolay hale geldi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google, harita uygulamasını kapatıyor!
Google, harita uygulamasını kapatıyor! Google, Maps üzerinde önemli imkanlar sunan uygulamasını kapatma kararı aldı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google Maps Android uygulamasına iki yeni özellik geldi
Google Maps Android uygulamasına iki yeni özellik geldi Google kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla Google Maps Android uygulamasına yeni özellikler ekledi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan Earth ve Haritalar için beklenen yenilik!
Google'dan Earth ve Haritalar için beklenen yenilik! Google, Earth ve Haritalar için uzun zamandır beklenen önemli güncellemesini nihayet tamamladı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google Maps'e daha fazla reklam geliyor...
Google Maps'e daha fazla reklam geliyor... Eğer yolunuzu bulmak için Google Maps'i kullanıyorsanız, yakında sizi bu yeni özellik karşılayacak!
26.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Wikipedia'nın Android uygulaması güncellendi
Wikipedia'nın Android uygulaması güncellendi Wikipedia, Android uygulaması için kapsamlı bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme birçok yenilik ve iyileştirmeyi beraberinde getiriyor.
14.12.2015 Bilim ve Teknoloji
KYK Sorgulama İle En Yakın Yurt Müdürlüğü Bilgisi
KYK Sorgulama İle En Yakın Yurt Müdürlüğü Bilgisi KYK sorgulama yaparak en yakın yurt müdürlüğü bilgisine ulaşabilirsiniz. KYK sorgulama işlemlerinden birisi olan yurt müdürlüğü bilgisi için haberdeki KYK sorgulama adımlarını takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Lufthansa’ya çıkan fatura 300 milyon $
Lufthansa’ya çıkan fatura 300 milyon $ Havacılık şirketi Lufthansa, düşen Germanwings uçağı ve yolcu ailelerine ödenecek tazminat için 300 milyon $ ayırdı...
31.03.2015 Dünya
Sanal Mısır turu
Sanal Mısır turu Google’ın uygulaması Street View yapılan yeni eklemeler kapsamında kullanıcılarının Mısır’daki antik bölgeleri uygulama üzerinden gezmelerine imkan veriyor...
12.09.2014 Bilim ve Teknoloji
Google'la "Aya yolculuk" yapılabilecek!
Google'la "Aya yolculuk" yapılabilecek! Google firması, Skybox görüntüleme firmasını 500 milyon dolara satın alacak...
11.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Google'dan müthiş icat
Google'dan müthiş icat Dünyanın en büyük teknoloji firması Google, merakla beklenen projesini dünyaya duyurdu
6.04.2012 Bilim ve Teknoloji
Taksim'e işte böyle çıkılacak!
Taksim'e işte böyle çıkılacak! Taksim 'yayalaştırılınca' nasıl olacak? Bir grup mimar ve mimar adayı karton kutularla gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Google, 'Kürdistan' sınırını çizdi!
Google, 'Kürdistan' sınırını çizdi! Arama motoru devi Google, harita hizmeti Maps bölümünde Türkiye'nin Güneydoğu'sunu Kürdistan olarak gösteriyor! Haritada Sivas, Maraş, Antep, Kilis, Musul, Kerkük, Kirmanşah, Iğdır, Kars, Erzurum ve Erzincan sözde Kürdistan'ın sınırlarını belirliyor...
29.09.2021 Gündem
Ortam ve cep dinlemeden, dinlenmeyi önleyen yazılıma kadar ne ararsan var
Ortam ve cep dinlemeden, dinlenmeyi önleyen yazılıma kadar ne ararsan var Yer tespiti bile yapıyor3G PRO KAYIT ve DİNLEME PROGRAMI: Telefonla yapılan görüşmeleri ve ortamdaki sesleri kayıt ediyor...
29.09.2021 Gündem
Teknoloji devrimi
Teknoloji devrimi Microsoft, normal bir sehpayı andıran ve parmaklarla kontrol edilen bilgisayar geliştirdi. İşte o müthiş icad.. VİDEO
1.06.2007 Yaşam
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Robotik temizlik artık daha akıllı
Robotik temizlik artık daha akıllı Dreamebot D10s Pro, sizin gibi temizlik yapabilecek kadar akıllı bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Hem süpürme hem paspas özelliklerini birarada bulunduran robot süpürge, minimalist şarj istasyonu ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de kesintisiz temizlik olanağını evinize getiriyor.
27.12.2023 Advertorial
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor Togg’un Google ve Yandex’e rakip olacak Trumore uygulaması hayata geçiyor. Uygulama, girilen rota üzerindeki paralı köprü ve otoyolların ne kadar tutacağını, aracınız elektrikliyse ne kadar enerji harcayacağını gösteriyor. Tarihi yerleri, müzeleri, kültür rotalarını ayrıntılı biliyor. İşte Trumore ile ilgili detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz'
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz' Dünyaca ünlü arama motoru Google Samsun’da büyük bir karışıklığa imza attı. Haritalarında 'Atatürk Bulvarı’nın ismini 'Baki Esen Caddesi' olarak değiştiren şirket, kentte şaşkınlığa yol açtı. Atatürk Bulvarı için bir isim değişikliği olup olmadığı yönünde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne sorular yöneltildi. Konu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'dan açıklama geldi.
21.06.2022 Gündem
Yeni mobil uygulama ile mezarlıklar kolayca bulunuyor
Yeni mobil uygulama ile mezarlıklar kolayca bulunuyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan web uygulaması ve mobil uygulama ile vefat eden vatandaşların mezarları kolayca bulunabiliyor.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Müsilaj için "kod" yazdılar! Yayılması...
Müsilaj için "kod" yazdılar! Yayılması... Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinden (MCBÜ) harita mühendisi bir grup akademisyen, Marmara Denizi'nde müsilajın (deniz salyası) yayılımını izlemek üzere Google Earth Engine platformunda kullanılan "kod" yazdı.
13.06.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Harita ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google harita haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.