Google Glass

Google Glass

Son dakika google glass haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan google glass ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını google glass haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Glass

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google glass gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 google glass haberi bulunmuştur. Tüm google glass haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google'dan yeni karar! Satışı durduruldu
Google'dan yeni karar! Satışı durduruldu 2013'te tanıtılan, 2015'te iptal edilen ve 2017'de iş odaklı bir "kurumsal sürüm" olarak geri getirilen artırılmış gerçeklik başlığı Google Glass'ı hatırlayanlar için Google'ın nihayet bu sürümü sonlandırmaya karar vermesi şaşırtıcı olabilir.
21.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Google Glass 2, 2019'da piyasaya sürülecek
Google Glass 2, 2019'da piyasaya sürülecek Bir gözlükten öte kişisel asistan olan Google Glass'ın 2. nesil versiyonu 2019'da satışa çıkacak.
16.11.2018 Bilim ve Teknoloji
'Çok gizli! 2028 yılından geldim!
'Çok gizli! 2028 yılından geldim! 2028 yılından zamanda yolculuk yaparak geldiğini iddia eden bir kişi, insanlık için kendi hayatını riske attığını öne süren bir video yayınladı.
21.11.2017 Dünya
Snapchat, Spectacles'i satışa çıkarıyor!
Snapchat, Spectacles'i satışa çıkarıyor! Snapchat, yakında kendine has kameralı gözlüğü Spectacles'in satışına yakında başlıyor.
15.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Snapchat tasarladığı gözlük ile piyasayı sallayacak!
Snapchat tasarladığı gözlük ile piyasayı sallayacak! Snapchat hayatımıza hızlı girişinin ardından sürpriz bir hamle ile şaşırtmaya devam etmeyi planlıyor. Snapchat tasarladığı olağanüstü gözlük ile hayranlarını meraklandırıyor. İşte Snapchat'in tasarladığı o gözlük...
26.09.2016 Bilim ve Teknoloji
Google, gözünüze girecek!
Google, gözünüze girecek! Devler şimdi de gözlerimizi hedef alırken Google'ın bu alandaki hedefi "gözünüze girmek"
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Sony'den PlayStation 4.5 geliyor
Sony'den PlayStation 4.5 geliyor Sony, daha gelişmiş bir PlayStation 4 üzerinde çalışıyor. İddiaya göre yeni PlayStation 4 Ultra HD içerikleri oynatabilecek.
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Google abcdefghijklmnopqrstuvwxyz alan adını satın aldı
Google abcdefghijklmnopqrstuvwxyz alan adını satın aldı İnternet devi Google, Alphabet'e geçiş sürecini tamamladı; buna ek olarak tüm alfabenin harflerinin bulunduğu abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com alan adını da satın aldı
8.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Yeni Google Glasss yolda
Yeni Google Glasss yolda Google, daha normal görünen, geliştirilmiş bir Glass'ı kullanıma sunmak için düğmeye bastı.
27.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Yeni yazarkasalara geçmek için son 6 ay
Yeni yazarkasalara geçmek için son 6 ay İş yerlerinin yazarkasa POS dönüşümü için son 6 ay kaldı. Verifone, yeni masaüstü yazarkasa POS cihazıyla pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni modelini bu yaz piyasaya çıkaracak olan şirket ürünü uygun fiyatla sunacak
29.06.2015 Ekonomi
Yeni Google Glass yolda.
Yeni Google Glass yolda. Google, yeni nesil Google Glass için İtalyan gözlük devi Luxottica ile ortaklık gerçekleştirecek.
25.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Google Glass'ın satışı durduruluyor
Google Glass'ın satışı durduruluyor Google, internet bağlantılı gözlüğü Glass'ı, ürünün daha kibar ve uygun fiyatlı bir versiyonunu üretene kadar bireysel tüketicilere satmayacağını duyurdu.
16.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Google Glass’a rakip geliyor
Google Glass’a rakip geliyor Intel giyilebilir teknoloji sektöründeki yerini yeni bir ortaklık ile sağlamlaştırdı...
5.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Sony ilk akıllı gözlüğünü duyurdu
Sony ilk akıllı gözlüğünü duyurdu Google'ın ardından bu defa Sony akıllı bir gözlük duyurusu gerçekleştirdi.
19.12.2014 Bilim ve Teknoloji
F.Bahçe'ye Bayern Münih sistemi
F.Bahçe'ye Bayern Münih sistemi İsmail Kartal, öğrencilerini Almanya’da yeni bir ekol yaratan uygulama ile eğitecek.
10.12.2014 Fenerbahçe
Google'dan devrim gibi güncelleme!
Google'dan devrim gibi güncelleme! Google'ın yabancı dil çeviren uygulaması Translate, yeni özellikleri ile güncelleniyor.
8.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Google yabancı dil çevirmede devrim yapacak!
Google yabancı dil çevirmede devrim yapacak! Google Translate dil konuşan değil ancak yabancı bölgelere seyahat eden kişiler için paha biçilmez bir araç, ancak aynı zamanda belli bir süre için biraz geri kalmış bir araç...
8.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Google Glass yatağımıza girdi!
Google Glass yatağımıza girdi! Seks yaparken partnerinize nasıl göründüğünüzü hiç merak ettiniz mi? Google Glass için üretilen “Glance” isimli yeni bir uygulama seks sırasında partnerinizin bakış açısından nasıl göründüğünüzü anlama imkanı sağlayacak...
17.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Büyük şirketleri o kurtaracak
Büyük şirketleri o kurtaracak Google Glass, KFC ile diğer Fast-Food şirketlerinin milyonlarca dolar tasarruf etmesini sağlayabilir.
25.10.2014 Ekonomi
Ses ver, göz kırp ödemeyi yap!
Ses ver, göz kırp ödemeyi yap! BKM Express, giyilebilir cihazlardan ödemeyi başlatan ilk dijital cüzdan oldu. BKM Genel Müdürü Soner Canko, “BKM Express, kullanıcılarına Google Glass üzerinden alışveriş deneyimi yaşatacak” dedi
17.10.2014 Ekonomi
Google Glass bağımlılık yaptı!
Google Glass bağımlılık yaptı! ABD'de Google Glass'a bağımlı olan bir adam tedavi altına alındı...
15.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Toshiba'dan akıllı gözlük geliyor
Toshiba'dan akıllı gözlük geliyor Giyilebilir teknolojilere adım atmaya hazırlanan Toshiba, ürettiği akıllı gözlük prototipi ile dikkatleri üzerine çekti.
12.10.2014 Bilim ve Teknoloji
O polisler Google Glass kullanacak
O polisler Google Glass kullanacak ABD’li teknoloji devi Google’ın geliştirdiği akıllı gözlük Google Glass, Dubai polisinin yeni oyuncağı olacak...
10.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Suçlular yüzünden belli olacak!
Suçlular yüzünden belli olacak! Google tarafından geliştirilen ve kullanımda olan akıllı gözlük Glass'ın kullanım alanları genişliyor...
7.10.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Glass ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google glass haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.