Akıllı Gözlük

Akıllı Gözlük

Son dakika akıllı gözlük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıllı gözlük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıllı gözlük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıllı Gözlük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıllı gözlük gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 akıllı gözlük haberi bulunmuştur. Tüm akıllı gözlük haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
5G ile çevrim içi ameliyat! Bir ilk gerçekleşti..
5G ile çevrim içi ameliyat! Bir ilk gerçekleşti.. Türk Telekom, 5G altyapısına entegre ettiği yeni nesil yerli ve milli interaktif platformu sayesinde, farklı illerde bulunan Türk cerrahlarını gerçek bir ameliyat ortamında buluşturdu. Prof. Dr. Lütfi Tunç ve ekibi tarafından 5G bağlantılı akıllı gözlük kullanılarak Ankara’daki özel bir hastanede gerçekleştirilen çevrim içi ameliyat ile Türkiye'de bir ilke imza atıldığı açıklandı.
22.10.2021 Bilim ve Teknoloji
'6G teknolojisi, yapay zeka ve robotik alanlara büyük ilerleme kazandıracak'
'6G teknolojisi, yapay zeka ve robotik alanlara büyük ilerleme kazandıracak' Günümüzde 5G teknolojilerinin gelişimi ve sağlayacağı avantajlar teknoloji dünyasının gündeminde yer alan konuların başında geliyor. Yüksek hızlı 5G teknolojisinde indirme hızlarının minimum zamana inmesi hedefleniyor.
28.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk Silahlı Kuvvetlerine sınırsız teknoloji desteği
Türk Silahlı Kuvvetlerine sınırsız teknoloji desteği Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticisi FNSS, güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara sınır ötesinde ve zorlu şartlarda teknolojinin yardımıyla en kısa sürede lojistik destek sunacak.
15.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Toshiba resmen ismini değiştirdi
Toshiba resmen ismini değiştirdi Bir zamanların önde gelen teknoloji markalarından biri olan Toshiba, bilgisayar pazarından adını siliyor. Artık Toshiba ismi yerine Dynabook isimli bilgisayarlarla piyasada olacak.
5.04.2019 Bilim ve Teknoloji
"Tak-Bul Gözlüğü" denetimleri hızlandırıyor
"Tak-Bul Gözlüğü" denetimleri hızlandırıyor "Tak-Bul Gözlüğü" sistemi, Gaziantep'te arama noktasında jandarma ekiplerinin işini hızlı bir şekilde yapmasını sağlıyor.
17.05.2018 Gündem
Türkler geliştirdi, dünya talip oldu!
Türkler geliştirdi, dünya talip oldu! Jandarmadan emekli bir grup asker ile ODTÜ profesörlerinin yazılımını geliştirdiği saniyeler içinde yüzü tanıyan akıllı gözlük TAKBUL’a ilgi büyük.
29.09.2021 Gündem
Optik gözlük devri kapanıyor!
Optik gözlük devri kapanıyor! Bildiğimiz optik gözlüklerin yerini, yakında bakılan yere otomatik bir biçimde odaklanan akıllı gözlükler alabilir. İşte, göz bozukluğu yaşayanların imdadına yetişecek teknoloji.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknolojiyi sağlık için giyiyoruz
Teknolojiyi sağlık için giyiyoruz GittiGidiyor’un yaptığı araştırmaya göre Türk halkının büyük çoğunluğu, giyilebilir teknoloji ürününü sağlık için kullanıyor. En çok ilgi gören ürün akıllı saatler.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Telefon tacizcisine karşı akıllı gözlük
Telefon tacizcisine karşı akıllı gözlük Cep telefonu tamircisi Celal Göger, cep telefonunu incelerken yandan bakanların tacizine karşı akıllı gözlük geliştirdi. Gözlüğü takmayan telefon ekranını beyaz görüyor.
10.05.2016 Yaşam
İstanbul yollarında devlet ensemizde
İstanbul yollarında devlet ensemizde Mobil EDS araçları bugünden itibaren park, duraklama, emniyet şeridi ve hız ihlali tespitleri yapmaya başlayacak.
18.11.2015 Yaşam
Sürat yapanlar şimdi yandı
Sürat yapanlar şimdi yandı İstanbul Büyükşehir Belediyesi mühendisleri tarafından geliştirilen Mobil EDS’ler trafiğe çıkıyor İstanbul trafiğinde artık yeni bir dönem başlıyor. Park, duraklama, emniyet şeridi, hız ihlali tespitleri ve olay yönetimi gibi birçok işlevi bir arada gerçekleştirebilen Mobil EDS teknolojisi hizmete sunuluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalar başlıyor.
18.11.2015 Yaşam
Yeni Google Glass yolda.
Yeni Google Glass yolda. Google, yeni nesil Google Glass için İtalyan gözlük devi Luxottica ile ortaklık gerçekleştirecek.
25.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan ses getirecek yeni ürün!
Apple'dan ses getirecek yeni ürün! Apple sanal gerçeklik (VR) dünyasına giriyor...
19.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Google Glass’a rakip geliyor
Google Glass’a rakip geliyor Intel giyilebilir teknoloji sektöründeki yerini yeni bir ortaklık ile sağlamlaştırdı...
5.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Sony ilk akıllı gözlüğünü duyurdu
Sony ilk akıllı gözlüğünü duyurdu Google'ın ardından bu defa Sony akıllı bir gözlük duyurusu gerçekleştirdi.
19.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Bu gözlük ATM'den para çekiyor
Bu gözlük ATM'den para çekiyor Akıllı gözlükle bankamatiklerden para çekilebilecek
2.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Toshiba'dan akıllı gözlük geliyor
Toshiba'dan akıllı gözlük geliyor Giyilebilir teknolojilere adım atmaya hazırlanan Toshiba, ürettiği akıllı gözlük prototipi ile dikkatleri üzerine çekti.
12.10.2014 Bilim ve Teknoloji
O polisler Google Glass kullanacak
O polisler Google Glass kullanacak ABD’li teknoloji devi Google’ın geliştirdiği akıllı gözlük Google Glass, Dubai polisinin yeni oyuncağı olacak...
10.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Suçlular yüzünden belli olacak!
Suçlular yüzünden belli olacak! Google tarafından geliştirilen ve kullanımda olan akıllı gözlük Glass'ın kullanım alanları genişliyor...
7.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Online vücutlar geliyor
Online vücutlar geliyor Time dergisi, Apple’ın yeni tanıttığı akıllı saati Apple Watch ile insanoğlunun hiçbir zaman ‘offline’ olamayacağı bir döneme adım attığını, bir sonraki aşamanın vücuda çiplerin yerleştirilmesi olduğunu yazdı
15.09.2014 Dünya
Bankacılığın geleceği giyilebilir teknolojide
Bankacılığın geleceği giyilebilir teknolojide TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, akıllı saat ve gözlüklerin hayatta daha fazla yer alacağını belirterek, “Giyilebilir teknolojiye daha fazla yatırım yapacağız” dedi
7.09.2014 Ekonomi
Artık zihin gücüyle de çalışacak
Artık zihin gücüyle de çalışacak İngiltere’de bir yazılım geliştirme grubu, Google Glass’ın beyin gücüyle çalışabilmesini sağlayacak uygulama geliştirdi.
11.07.2014 Bilim ve Teknoloji
Artık zihin gücüyle çalışabilecek
Artık zihin gücüyle çalışabilecek İngiltere’de bir yazılım geliştirme grubu, Google Glass’ın beyin gücüyle çalışabilmesini sağlayacak uygulama geliştirdi...
11.07.2014 Bilim ve Teknoloji
Google Glass yasaklandı!
Google Glass yasaklandı! Giyilebilir teknoloji denildiğinde akla ilk gelenlerden biri olan Google Glass'a bir yasak daha geldi.
11.06.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Akıllı Gözlük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıllı gözlük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.