Google Chrome

Google Chrome

Son dakika Google Chrome haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Google Chrome ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Google Chrome haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Chrome

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google chrome gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 google chrome haberi bulunmuştur. Tüm google chrome haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi?
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Microsoft’ta 27 yıllık geçmişi olan Internet Explorer Windows'un belirli sürümlerinde desteklenmeyecek. Peki, İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Internet Explorer hangi Microsoft sürümlerinde desteklenecek? İşte detaylar…
15.06.2022 Bilim ve Teknoloji
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur? VGM burs başvurusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. VGM burs başvurusunda istenilen şartları karşılayan ortaöğrenim öğrencilerine aylık 75,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 300,00 TL burs veriliyor. Peki, VGM burs başvurusu ne zaman? 2021 VGM burs başvurusu şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır?
11.09.2021 Eğitim
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor Microsoft yaptığı açıklamada Internet Explorer'ın fişini 15 Haziran 2022'de çekeceğini belirtti. Yerine ise birkaç yıldır bizimle birlikte olan ve son dönemde Google Chrome'un tarayıcı motoru Chromium'a geçiş yapan Microsoft Edge tarayıcısı geçecek.
20.05.2021 Bilim ve Teknoloji
ATA AÖF sınav programı (30 Kasım Pazartesi)| ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
ATA AÖF sınav programı (30 Kasım Pazartesi)| ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF online vize sınavları başladı. ATA AÖF vize sınav programı ile sınav esnasında uyulacak kurallar için bir de bilgilendirme metni yayımlandı. Buna göre sınavda artık cevapları işaretledikten sonra geri dönmek engellendi. Sınav ekranında önceki sorulara ve boş bıraktığınız sorulara tekrar geri gitmek engellendi. Bir soruyu cevapladıktan ya da “boş bırak” seçeneğini işaretledikten sonra “Sonraki” butonunu kullanarak bir sonraki soruya geçiş yapabilecek. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
30.11.2020 Eğitim
Opera'dan mobil cihazlara sevindiren özellik
Opera'dan mobil cihazlara sevindiren özellik Google Chrome ve Mozilla Firefox ile rekabet etmek isteyen Opera, bu alanda kendisini rakiplerinden ayırabilmek için kullanıcılarına sürekli olarak yeni özellikler sunuyor. Şirketin bu alanda sunduğu yeni özellik ise Okuyucu Modu oldu.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı Dünya devi Google'ın başındaki isim olan Sunder Pichai, uzun yıllardır Google çatısı altında çalışıyor. Son olarak Google'ın kaptan koltuğuna oturan Pichai'nin yıllık maaşı açıklandı.
24.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Google her an açıklayabilir!
Google her an açıklayabilir! Google, Chrome’da Drive’ın çevrimdışı depolama modunu test ediyor
25.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
Google oyun sektörüne girmeye hazırlanıyor
Google oyun sektörüne girmeye hazırlanıyor Dünyanın en büyük arama motoru ve internet hizmetleri şirketi Google, yıllık cirosu 140 milyar dolara ulaşan oyun sektörüne girmeye hazırlanıyor.
18.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung tarayıcı 1 milyon kullanıcıya ulaştı
Samsung tarayıcı 1 milyon kullanıcıya ulaştı Güney Koreli şirket Samsung'un kendi telefonlarında ön yüklü gelen, aynı zamanda Google Play üzerinden de indirilebilen Samsung internet tarayıcı, Opera ve Firefox gibi tarayıcıları geçerek 1 milyon kullanıcıya ulaştı.
13.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Chrome 'kararıyor'
Google Chrome 'kararıyor' Twitter ve YouTube gibi sosyal platformlarda sıkça gördüğümüz karanlık mod, şimdi de Google Chrome mobil için geliyor.
12.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Google, o soruna çözüm arıyor
Google, o soruna çözüm arıyor Google Chrome, uzun zamandır kullanıcıların büyük bir kısmını rahatsız eden 'white flash' isimli sorununu çözecek.
19.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı Google’ın popüler e-posta servisi Gmail’in aktif kullanıcı sayısı 1 milyarı geçti. En son açıklanan rakamlara bakıldığında teknoloji devi resmen rekora doğru koşuyor.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı Google’ın popüler e-posta servisi Gmail’in aktif kullanıcı sayısı 1 milyarı geçti. En son açıklanan rakamlara bakıldığında teknoloji devi resmen rekora doğru koşuyor.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Google Chrome'a yeni güncelleme!
Google Chrome'a yeni güncelleme! Google, Chrome tarayıcısını hem mobil hem de masaüstü sürümde kullanan kullanıcılar için sevindirici bir uygulama getiriyor.
20.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Google, kullanıcıları izinsiz olarak Chrome’a kaydetmeye başladı
Google, kullanıcıları izinsiz olarak Chrome’a kaydetmeye başladı Bir güvenlik uzmanı, Google'ın gereksinimlerini sessizce değiştirdiğini, dolayısıyla bir kullanıcının Gmail gibi bir Google hizmetinde oturum açması durumunda Chrome'un otomatik olarak hesaplarında oturum açacağını söylüyor.
25.09.2018 Bilim ve Teknoloji
İnternet artık daha huzurlu olacak!
İnternet artık daha huzurlu olacak! Google Chrome'a kullanıcıların çok memnun olacağı bir özellik geldi...
4.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Chrome otomatik oynayan videoları susturuyor
Chrome otomatik oynayan videoları susturuyor İnternet tarayıcısı Google Chrome, bir anda ortaya çıkıp 'kuru gürültü' yapan videolar için yeni özelliğini duyurdu.
20.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Chrome'a bir yenilik daha geliyor!
Chrome'a bir yenilik daha geliyor! Bir anda ortaya çıkıp "kuru gürültü" yapan videolar sizin de sinirinizi zıplatıyorsa, Chrome'a yeni eklenen bu işlev sizin için!
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Mozilla, yeni tarayıcısını android ve İOS için sundu!
Mozilla, yeni tarayıcısını android ve İOS için sundu! Mozilla'nın Chrome'a kafa tutan yeni tarayıcısı Firefox Quantum'u iOS ve Android platformları üzerinden indirmek mümkün.
15.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Adobe, Flash için son tarihi verdi
Adobe, Flash için son tarihi verdi İnternetin başından bu yana var olan az sayıda teknolojiden birisi olan Flash için Adobe, teknolojinin destekleneceği son tarihi açıkladı
26.07.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte YouTube'un yeni özelliği!
İşte YouTube'un yeni özelliği! YouTube, uzun süredir test ettiği ön izleme özelliğini platforma ekledi. Kullanıcılar bundan böyle web sitesinde herhangi bir videonun küçük resmi üzerine geldiklerinde video içeriğinin 3 saniyelik ön izlemesini görebilecek.
18.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Google Chrome'dan 'reklam' açılımı!
Google Chrome'dan 'reklam' açılımı! Google, Chrome tarayıcısında Adblock Plus’ın sahip olduğu özellikleri de bir reklam engelleyicisiyle pop-up gibi istenmeyen reklamları kısıtlayacak.
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Büyük tehlike! Sakın tıklamayın
Büyük tehlike! Sakın tıklamayın Uzmanlar WhatsApp'tan gelen linkler için uyarıyor: İki kez kontrol edin.
29.09.2021 Gündem
Google görseller açılmıyor sorunu ve kesin çözümü!
Google görseller açılmıyor sorunu ve kesin çözümü! Dünya devi Google’ın hizmetlerinden biri olan görseller özelliği bugün itibariyle hata veriyor ve açılmıyor. Görseller kısmında arama yapmak isteyen kullanıcılar fotoğrafların açılmadığından dert yanıyor. İlk etapta belirli bir fotoğraf gözükse de fotoğraflar açılmıyor. Peki Google görsellerde fotoğraflar nasıl açılır? İşte Google görseller açılmıyor sorunu ve çözümü.
27.01.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Chrome ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google chrome haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.