Goodyear

Goodyear

Son dakika Goodyear haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Goodyear ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Goodyear haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Goodyear

haberleri sayfasında son dakika yaşanan goodyear gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 goodyear haberi bulunmuştur. Tüm goodyear haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düşük maliyetli ülke trendi Türkiye’yi öne çıkarır!
Düşük maliyetli ülke trendi Türkiye’yi öne çıkarır! Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu otomotiv üretimindeki yeni maliyet trendlerinin Türkiye’yi ön plana çıkarabileceğini söyledi.
17.05.2022 Otomobil
Goodyear’dan yeni yaz lastiği!
Goodyear’dan yeni yaz lastiği! Eagle Sport 2 önceki nesline göre yüzde 9 kısa fren mesafesi sunacak.
17.05.2022 Otomobil
Filolar “sürdürülebilirlik" için teşvik istiyor!
Filolar “sürdürülebilirlik" için teşvik istiyor! 500 araçtan büyük filoların %76'sı, mali teşviklerin sunulması durumunda çevre ve ulaşım konusunda daha büyük iyileştirmeler sağlayabileceklerini vurguluyor.
24.12.2021 Otomobil
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve...
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve... Araç sahibi olan herkes için geçerli. 1 Nisan'a kadar zorunlu. Fiyatlar belli oldu. Yaptırmayan otomobil sahipleri için cezası 835 TL. Markalar kampanyalarını tek tek duyurdu. Zorunlu kış lastiği uygulaması kışın gelmesiyle birlikte tüm araç sahipleri için 1 Aralık tarihinde başlıyor. Birçok marka ise kış lastiğinde şimdiden yaptığı kampanyaları duyurdu. Peki kış lastiğinde fiyatlar ve taktırmayanlar için ceza nedir? İşte yanıtı...
17.11.2021 Ekonomi
Goodyear yeni lastiğiyle yarışa hazırlanıyor
Goodyear yeni lastiğiyle yarışa hazırlanıyor Touring araçlarına özel lastikler üreten Goodyear'ın PURE ETCR lastikleri, Eagle F1 SuperSport lastiklerinden ilham alınarak geliştirildi.
28.08.2020 Otomobil
Sisal Şans’ta üst düzey atama
Sisal Şans’ta üst düzey atama İtalyan Sisal ile Demirören Holding’in iştiraki Sisal Şans’ta CEO’luğa Selim Ergün atandı. Birçok şirketin yönetiminde bulunan Ergün, sekiz aydır Sisal Şans’ta görev yapıyordu
17.07.2020 Ekonomi
Goodyear'dan yeni 4 mevsim serisi geliyor
Goodyear'dan yeni 4 mevsim serisi geliyor Goodyear, ödüllü dört mevsim lastik ürün gamının üçüncü neslini pazara sunuyor.
12.06.2020 Otomobil
Otomotivde nisan kampanyaları devrede!
Otomotivde nisan kampanyaları devrede! Otomotivde durgunluk sürüyor. Salgın,ekonomik belirsizlik ve araç teminindeki zorluklara rağmen markalar nisan kampanyalarını devreye soktular.
8.04.2020 Otomobil
Goodyear'dan kendini yenileyen konsept lastik
Goodyear'dan kendini yenileyen konsept lastik Goodyear kişiye özel kapsüller ile lastik değişimini kolaylaştıran konsept lastiği reCharge’ı tanıttı.
6.03.2020 Otomobil
Türkiye’de akıllı telefon kiralama devri başlıyor
Türkiye’de akıllı telefon kiralama devri başlıyor Vodafone, kurumsal müşterilerine yönelik devreye aldığı Kurumsal Telefon Kiralama Hizmeti ile Türkiye’de bir ilke daha imza attığını duyurdu. Buna göre şirketin kurumsal müşterileri, araç kiralamada olduğu gibi, akıllı telefonları avantajlı ödemelerle kiralayabilecek
4.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Kırılmadık rekor bırakmadı
Kırılmadık rekor bırakmadı Otomotiv 2017’de üretim ve ihracatta rekorlar kırdı. Üretim 1.7 milyona dayanırken, ihracat 1.3 milyonu geçti. 100 araçtan 80’i dünyaya gönderildi. Ülkeye 29 milyar dolar kazandırdı
4.02.2018 Otomobil
Kış lastiği zamanı
Kış lastiği zamanı Ticari araçlara zorunlu olan kış lastiği uygulaması, 1 Aralık’ta başlıyor. Kış lastiği özellikleri sayesinde hayat kurtarıyor
23.11.2016 Otomobil
Gümrük vergisiyle lastiğe zam yola çıktı
Gümrük vergisiyle lastiğe zam yola çıktı Annelerin yarım gün çalışıp tam maaş almaları sayesinde devlet katkısı 823 lira olacak. Anne ve babadan isterse birisi çocuk okula gidene kadar yarım gün çalışabilecek.
19.09.2016 Ekonomi
‘Yatırıma devam’ kararı
‘Yatırıma devam’ kararı İSO, yabancı şirketlerin temsilcilerini dört bakanla buluşturdu. Toplantıda konuşan küresel sermayenin temsilcileri ‘Türkiye’de üretime ve istihdam yaratmaya devam’ mesajı vererek yeni yatırımların da müjdesini verdiler.
13.08.2016 Ekonomi
Türkiye’ye bir lastik fabrikası daha geliyor
Türkiye’ye bir lastik fabrikası daha geliyor Çinli Jinyu, Türkiye’deki ana dağıtımcısı Yeslas ile Türkiye’de fabrika kurma kararı aldı. Önce Türkiye’deki satışlar 2 yılda 1-1.5 milyon adede ulaştırılacak, ardından fabrika için start verilecek.
5.03.2016 Ekonomi
Buruk şampiyonluk
Buruk şampiyonluk Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un defnedildiği gün otomotivde ihracat şampiyonu açıklandı. Koç’un gözbebeği Ford Otosan, 4 milyar $’ı aşan ihracatla birinci oldu
24.01.2016 Ekonomi
Dunlop’ı AB dışına ihraç edemeyecek
Dunlop’ı AB dışına ihraç edemeyecek The Goodyear Tire&Rubber’ın global işbirliklerinde yaşadığı değişimin ardından Goodyear Lastikleri dördüncü çeyrekte Dunlop markalı lastikleri Türkiye ve Avrupa ülkeleri haricindeki ihracat pazarlarında satma hakkına sahip olmayacak...
5.06.2015 Ekonomi
En düşük işçi maaşı 1750 TL oldu
En düşük işçi maaşı 1750 TL oldu Lastik-İş Sendikası ile Kocaeli ve Sakarya'daki lastik fabrikaları arasında taşeron işçilerin kadroya alınması için yürütülen görüşmeler sonucu 1250 işçi kadroya alındı, en düşük işçi maaşı bin 750 lira oldu.
30.01.2015 Ekonomi
Dev firmaya dev ceza
Dev firmaya dev ceza Goodyear Lastikleri Maliye Bakanlığı'nın 2010-2011 yıllarına ilişkin vergi incelemesi kapsamında şirkete toplam 77.8 milyon vergi aslı ve cezası verildiğini açıkladı.
20.01.2015 Ekonomi
Sır perdesi aralanıyor!
Sır perdesi aralanıyor! Annenin tüyler ürperten ifadesi
29.09.2021 Gündem
Toyota serviste yüzde 30 indirim
Toyota serviste yüzde 30 indirim Toyota’nın geleneksel 'Yaz Servis Günleri Kampanyası' avantajlar sunuyor...
3.06.2013 Otomobil
Modern sanatın dünyadaki evi MoMA’nın doğuşu
Modern sanatın dünyadaki evi MoMA’nın doğuşu Daha sonraları dünyada ‘Üç cesaretli kadın’ diye tanınacak Abby Aldrich Rockefeller, Lillie P...
10.05.2013 Arşiv
Afganistan'a damgasını vurdu!
Afganistan'a damgasını vurdu! Türk iş adamının büyük başarısı...
5.03.2013 Ekonomi
Kuralları hiçe sayıyoruz!
Kuralları hiçe sayıyoruz! Direksiyonda mesaj da çekerim makyaj da yaparım
29.09.2021 Gündem
Dünya devinden şok karar
Dünya devinden şok karar Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri üretimi durdurma kararı aldı.
31.01.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Goodyear ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki goodyear haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.