Gökmen Şeynova

Gökmen Şeynova

Son dakika Gökmen Şeynova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökmen Şeynova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökmen Şeynova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökmen Şeynova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökmen şeynova gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 gökmen şeynova haberi bulunmuştur. Tüm gökmen şeynova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti! Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal’la iki aydır birliktelik yaşayan Kasım Garipoğlu, aşkını önceki gün Mikonos’ta ilan etti. Sosyetik iş adamı, Ünal’la sarmaş dolaş karesini Instagram’da paylaştı.
28.06.2018 Magazin
Eski  aşkına  döndü
Eski aşkına döndü DENİZ Akkaya (40), 6 ay önce ayrıldığı iş adamı Gökmen Şeynova ile barıştı.
14.06.2018 Magazin
Deniz Akkaya aşka geldi!
Deniz Akkaya aşka geldi! Geçtiğimiz hafta sevgilisi Gökmen Şeynova'yla birlikte İngiltere'ye giden Deniz Akkaya, Londra'da romantik bir paylaşım yaptı.
8.11.2017 Magazin
Burası Türkiye, İsveç değil
Burası Türkiye, İsveç değil Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan 'MFÖ', önceki akşam Harbiye Cemiz Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
19.10.2017 Magazin
Mankenli pasta
Mankenli pasta Modacı Raşit Bağzıbağlı, 32. yaşını sürpriz bir doğum günü partisiyle Arnavutköy’de kutladı.
13.10.2017 Magazin
Ayrıldı mı?
Ayrıldı mı? Deniz Akkaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Cihangir Adana İl Sınırı adlı mekanda yemek yedi.
19.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya'nın başına gelmeyen kalmadı!
Deniz Akkaya'nın başına gelmeyen kalmadı! Eski manken Deniz Akkaya, şanssız bir şekilde başlayan günüyle ilgili paylaşımda bulundu.
18.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya evliliğe karşı!
Deniz Akkaya evliliğe karşı! Deniz Akkaya yaz başında Gökmen Şeynova ile aşk yaşamaya başlamış, Şeynova, Amerika Nevada Çölü'nde düzenlenen 'Burning Man' Festivali'ne tek başına gidip sonra New York'a geçince, bu ilişkinin bittiği iddia edilmişti...
12.09.2017 Magazin
Paylaştığı bu fotoğraf olay oldu!
Paylaştığı bu fotoğraf olay oldu! Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Kasım Garipoğlu'nu, çöl hatırası korkuttu.
5.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya'ya şok! 3 gün boyunca...
Deniz Akkaya'ya şok! 3 gün boyunca... Arkadaşı Ergül Şeynova'nın oğlu Gökmen Şeynova ile aşk yaşayan Deniz Akkaya'ya, Neveda Çölü'nde düzenlenen festivale giden sevgilisinden 3 gün sonra mesaj geldi.
5.09.2017 Magazin
5 saatlik yemek
5 saatlik yemek Deniz Akkaya önceki akşam sevgilisi Gökmen Şeynova ve arkadaşlarıyla Etiler Da Mario’da objektiflere yansıdı.
23.08.2017 Magazin
Deniz Akkaya herkesin içinde birden...
Deniz Akkaya herkesin içinde birden... Alaçatı'da Kenan Doğulu'yu dinlemeye giden Deniz Akkaya, sevgilisi Gökmen Şeynova ile herkesin içinde önce tartıştı sonra öpüştü...
14.08.2017 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'aşk' öpücüğü!
Deniz Akkaya'dan 'aşk' öpücüğü! Gökmen Şeynova ile aşk yaşayan Deniz Akkaya, 40'ıncı doğum gününü böyle kutladı.
12.08.2017 Magazin
Deniz Akkaya arkadaşının oğluyla birlikte!
Deniz Akkaya arkadaşının oğluyla birlikte! Deniz Akkaya, 'arkadaşım' dediği Ergül Şeynova oğlu Gökmen Şeynova ile aşk yaşıyor. İşte Deniz Akkaya, Gökmen Şeynova aşkının perde arkası...
27.07.2017 Magazin
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti!
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti! Adı son dönemde birçok isimle anılan Aslışah Alkoçlar’ın son aşkı Kasım Garipoğlu'nun, Aslışah için sevgilisi Leyla Koray'ı terk ettiği iddia edildi.
27.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar!
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar! Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor. Sosyetik güzel Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım ile oldukça samimi pozlar verdi.
25.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan çifte kutlama!
Aslışah Alkoçlar'dan çifte kutlama! 24 yaşına giren Aslışah Alkoçlar, doğum gününü iki parti ile kutladı.
23.07.2017 Magazin
Mikonos ateşi
Mikonos ateşi Deniz Akkaya ile sevgilisi Gökmen Şeynova Mikonos gecelerine aktı. Sabaha kadar dans eden ikilinin ateşli öpücükleri objektiflere takıldı.
16.07.2017 Magazin
Özel hayat konuşmam
Özel hayat konuşmam Deniz Akkaya, önceki gün Akmerkez’deydi.
29.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar başka biriyle tatile çıktı
Aslışah Alkoçlar başka biriyle tatile çıktı Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor! Esat Yontuç, Oğulcan Engin, Kaan Kalyon, Ergin Varlıbaş, Hakan Sabancı ve son olarak da Kerem Tunçeri ile birliktelik yaşayan Alkoçlar, bu kez de başka bir isimle ortaya çıktı...
17.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökmen Şeynova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökmen şeynova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.