Deniz Akkaya İnstagram

Deniz Akkaya İnstagram

Son dakika Deniz Akkaya instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Akkaya instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Akkaya instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Akkaya İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz akkaya instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 deniz akkaya instagram haberi bulunmuştur. Tüm deniz akkaya instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Akkaya koronavirüsü atlattı!
Deniz Akkaya koronavirüsü atlattı! Koronavirüsü atlatan Deniz Akkaya bugün hastaneden taburcu oldu. Akkaya, taburcu olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Deniz Akkaya'dan öneri: Başka hayatları dikizlemeyin
Deniz Akkaya'dan öneri: Başka hayatları dikizlemeyin Manken ve sunucu Deniz Akkaya, Instagram’dan paylaştığı fotoğraflara kadınlardan tepki gelince, hemcinslerine öneride bulundu. Eski model, “Başka hayatları dikizlemeyin” dedi
2.02.2021 Magazin
Deniz Akkaya'nın pozları olay oldu! 'Mekanın sahibi geri geldi'
Deniz Akkaya'nın pozları olay oldu! 'Mekanın sahibi geri geldi' Deniz Akkaya Instagram'dan paylaştığı pozlarıyla olay oldu. Akkaya'nın "Mekanın sahibi geri geldi" notuyla paylaştığı fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
9.01.2021 Magazin
Deniz Akkaya'dan cesur paylaşım!
Deniz Akkaya'dan cesur paylaşım! Eski manken Deniz Akkaya, Instagram'da yaptığı son paylaşımda takipçilerine çok ilginç bir teklifte bulundu.
25.04.2019 Magazin
Seren Serengil ve Deniz Akkaya küfürbaz takipçileri affetmedi
Seren Serengil ve Deniz Akkaya küfürbaz takipçileri affetmedi Seren Serengil ve Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden kendilerine hakaret eden takipçilerini affetmedi. Savcılık, iki ünlü ismin resmi hesapları ve fan sayfalarına sürekli olarak hakaret içerikli sözler yazan kişiler için soruşturma başlattı.
27.11.2018 Magazin
Deniz Akkaya hastanelik oldu
Deniz Akkaya hastanelik oldu Deniz Akkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Deniz Akkaya, paylaşımına, “Atina yerine hastaneye uçtum, tonsilit (Bademcik İltihabı) olmuşum” notunu düştü
18.07.2018 Magazin
"Beraber olduğu tüm kadınları soyup..."
"Beraber olduğu tüm kadınları soyup..." Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından isim belirtmeden zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
14.06.2018 Magazin
Pınar Altuğ'un fotoğrafını paylaşıp isyan etti
Pınar Altuğ'un fotoğrafını paylaşıp isyan etti Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla oyuncu Pınar Altuğ'a destek verdi
24.05.2018 Magazin
Deniz Akkaya: 20 yıldır it gibi çalışıyorum!
Deniz Akkaya: 20 yıldır it gibi çalışıyorum! Sosyal medya kullanıcılarının yorumları eski manken Deniz Akkaya'yı çileden çıkarttı.
28.02.2018 Magazin
Deniz Akkaya patladı: İğrenç İnsan
Deniz Akkaya patladı: İğrenç İnsan Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medyada annesiyle ilgili "Ne abarttınız" mesajını yazan takipçisine "İğrenç insan. Defol sayfamdan" sözleriyle tepki gösterdi.
27.01.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eşi: Deniz Akkaya boş bir insan
Yeliz Yeşilmen'in eşi: Deniz Akkaya boş bir insan Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş, atletli fotoğrafıyla dalga geçen Deniz Akkaya'ya çok kızdı.
24.01.2018 Magazin
Deniz Akkaya aşka geldi!
Deniz Akkaya aşka geldi! Geçtiğimiz hafta sevgilisi Gökmen Şeynova'yla birlikte İngiltere'ye giden Deniz Akkaya, Londra'da romantik bir paylaşım yaptı.
8.11.2017 Magazin
Deniz Akkaya'nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı!
Deniz Akkaya'nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı! Eski manken Deniz Akkaya hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirdi.
20.10.2017 Magazin
Deniz Akkaya'yı çıldırtan yorum: Paramla seni...
Deniz Akkaya'yı çıldırtan yorum: Paramla seni... Deniz Akkaya, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, bazı takipçilerinden gelen yorumları görünce çıldırdı.
14.10.2017 Magazin
Deniz Akkaya'nın başına gelmeyen kalmadı!
Deniz Akkaya'nın başına gelmeyen kalmadı! Eski manken Deniz Akkaya, şanssız bir şekilde başlayan günüyle ilgili paylaşımda bulundu.
18.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya evliliğe karşı!
Deniz Akkaya evliliğe karşı! Deniz Akkaya yaz başında Gökmen Şeynova ile aşk yaşamaya başlamış, Şeynova, Amerika Nevada Çölü'nde düzenlenen 'Burning Man' Festivali'ne tek başına gidip sonra New York'a geçince, bu ilişkinin bittiği iddia edilmişti...
12.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya herkesin içinde birden...
Deniz Akkaya herkesin içinde birden... Alaçatı'da Kenan Doğulu'yu dinlemeye giden Deniz Akkaya, sevgilisi Gökmen Şeynova ile herkesin içinde önce tartıştı sonra öpüştü...
14.08.2017 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'aşk' öpücüğü!
Deniz Akkaya'dan 'aşk' öpücüğü! Gökmen Şeynova ile aşk yaşayan Deniz Akkaya, 40'ıncı doğum gününü böyle kutladı.
12.08.2017 Magazin
Deniz Akkaya arkadaşının oğluyla birlikte!
Deniz Akkaya arkadaşının oğluyla birlikte! Deniz Akkaya, 'arkadaşım' dediği Ergül Şeynova oğlu Gökmen Şeynova ile aşk yaşıyor. İşte Deniz Akkaya, Gökmen Şeynova aşkının perde arkası...
27.07.2017 Magazin
Deniz Akkaya'ya taciz şoku! Boğazına sarılıp birden....
Deniz Akkaya'ya taciz şoku! Boğazına sarılıp birden.... Gece kulübünde alkollü bir erkek, Deniz Akkaya'ya "Hayranınızım" diye yaklaştı. Sarılıp öpmeye çalışınca ise ünlü model ve sunucu, bağırıp yardım istedi.
21.05.2017 Magazin
Deniz Akkaya'nın 21 bin liralık yatak pozu!
Deniz Akkaya'nın 21 bin liralık yatak pozu! Deniz Akkaya, zayıflamayı sağlayan yaklaşık 21 bin lira değerindeki led ışıklı su yatağı üzerinde poz verdi.
25.04.2017 Magazin
Deniz Akkaya'dan yeni kanalının tanıtımı için çıplak poz
Deniz Akkaya'dan yeni kanalının tanıtımı için çıplak poz Sosyal medyada sık sık yeni Youtube kanalının tanıtımını yapan Deniz Akkaya, bu defa bir kutunun içine çıplak şekilde girip fotoğraf yayımladı. İşte Deniz Akkaya'nın sosyal medyayı sallayan pozu...
5.03.2017 Magazin
Deniz Akkaya takipçisini rezil etti
Deniz Akkaya takipçisini rezil etti Deniz Akkaya, kendisine çirkin diyen takipçisinin fotoğrafını paylaştı.
5.11.2015 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrası Deniz Akkaya'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Akkaya İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz akkaya instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.