Gökhan Saki

Gökhan Saki

Son dakika gökhan saki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökhan saki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökhan saki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Saki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan saki gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 gökhan saki haberi bulunmuştur. Tüm gökhan saki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turabi Çamkıran Gökhan Saki'ye meydan okudu! Aldığı cevap sinirlendirdi...
Turabi Çamkıran Gökhan Saki'ye meydan okudu! Aldığı cevap sinirlendirdi... Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi Çamkıran, ünlü dövüşçü Gökhan Saki'yi ringe çağırdı. Turabi, aldığı cevap sonrası adeta çılgına döndü. İşte gündem yaratan tartışma...
24.01.2022 Magazin
Gökhan Özoğuz savaşçı oldu
Gökhan Özoğuz savaşçı oldu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz ile Dünya Kick Boks Şampiyonu Gökhan Saki bir enerji içeceğinin reklamında oynadı.
29.12.2018 Magazin
Gökhan Saki ilk maçını nakavtla kazandı
Gökhan Saki ilk maçını nakavtla kazandı Gökhan Saki, UFC'deki ilk maçında rakibi Henrique Da Silva'yı ilk raundda nakavt etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gökhan Saki UFC dövüşçüsü oldu
Gökhan Saki UFC dövüşçüsü oldu Kick bokstan emekli olduğunu açıklayan Gökhan Saki, UFC ile uzun süreli sözleşme imzaladığını duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Survivor 2017'de hangi ünlüler yarışacak? Acun Ilıcalı açıkladı...
Survivor 2017'de hangi ünlüler yarışacak? Acun Ilıcalı açıkladı... Survivor 2017 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Türk televizyonlarının fenomen yarışma programı Survivor 2017 Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelecek. En fazla merak edilen konu ise Survivor 2017'de hangi ünlülelerin yarışacağı konusu oldu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıkladığı isimler...
29.09.2021 Gündem
Acı gerçeğin resmidir
Acı gerçeğin resmidir Sarı kırmızılı takım, evinde Rize’yi de yenemezken, kötü gidişin kaynağı olan sevgisizlik ve küslüğün yansıması tribündeydi. Kaptanlar Selçuk ve Sneijder ile takımın en kıdemlisi Sabri, maça ayrı ayrı geldi, farklı yerlere oturdu, tek kelime konuşmadı.
11.04.2016 Galatasaray
Çocuklar için sahneye çıkacaklar
Çocuklar için sahneye çıkacaklar TOÇEV’in 9 Şubat tarihinde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştireceği ‘Yıldızların şarkıları çocukların yarınları’ adlı yardım konserinde sahneye çıkacak Volkan Demirel, Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç, Olcan Adın ve Serkan Balcı provalara başladı.
4.01.2016 Magazin
Milli futbolculardan eğitime destek
Milli futbolculardan eğitime destek TOÇEV'in "Yıldızların şarkıları, çocukların yarınları" projesi kapsamında düzenleyeceği gecenin tanıtımına milli futbolcular Mehmet Topal, Olcan Adın ve Serkan Balcı katıldı
4.01.2016 Futbol
Volkan’dan ‘imkansız aşk’
Volkan’dan ‘imkansız aşk’ Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için provalar başladı.
4.01.2016 Futbol
Cüneyt Çakır sahneye çıkıp şarkı söyleyecek
Cüneyt Çakır sahneye çıkıp şarkı söyleyecek Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde TOÇEV yararına düzenlenecek dev konserde FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve teknik direktör Abdullah Avcı da sahneye çıkıp şarkı söyleyecek.
2.01.2016 Futbol
Sporun ve müziğin yıldızları çocuklar için sahneye çıkıyor
Sporun ve müziğin yıldızları çocuklar için sahneye çıkıyor Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yapıyor. Türkiye’nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaşıyor...
29.09.2021 Gündem
Sneijder'den Kuşadası'na yatırım!
Sneijder'den Kuşadası'na yatırım! Galatasaray'la sözleşmesini 2018'e kadar uzatan Wesley Sneijder, Türkiye'de uzun yıllar kalmayı planlıyor.
13.11.2015 Galatasaray
10 milyon Euro'luk kutlama
10 milyon Euro'luk kutlama Galatasaray'ın sözleşmesini 2 yıl uzattığı Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, çifte kutlama yaptı.
5.10.2015 Galatasaray
Evlilik yıldönümünde çaldı
Evlilik yıldönümünde çaldı Dünyanın 1 numaralı DJ’i Hardwell, önceki akşam İstanbullu müzikseverlerle buluştu...
4.10.2015 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ sarardı!
Kıvanç Tatlıtuğ sarardı! Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katılan Kıvanç Tatlıtuğ’a yakın arkadaşları Wesley Sneijder ile Gökhan Saki eşlik etti...
27.05.2015 Magazin
‘Yaşa var ol Andy Warhol’
‘Yaşa var ol Andy Warhol’ Online kültür ve sanat portalı Artkolik.biz’in ilk basılı sayısı 70’ler temalı hazırlanmış ve Pop Art’ın yaratıcısı Andy Warhol’u da pas geçmemiş...
10.04.2015 Arşiv
Görevimiz Süper Kupa
Görevimiz Süper Kupa Tatili nedeniyle takımdan ayrı kalan Wesley Sneijder için 3 ayrı program hazırlandı
14.08.2014 Galatasaray
'F.Bahçe maçında oynarım'
'F.Bahçe maçında oynarım' Gökhan Saki ile her gün idman yapan Wesley Sneijder, Prandelli’ye Süper Kupa maçında oynayabileceğini söyledi.
10.08.2014 Galatasaray
'G.Saray'a neden gitti anlamadım''
'G.Saray'a neden gitti anlamadım'' Galatasaray'ın yıldız oyun kurucusu Wesley Sneijder, 2 sezon önce Louis van Gaal tarafından ağır biçimde eleştirilirken, şimdi takımın taktiği onun üzerine yapılıyor. Van Gaal, Sneijder'in Robben ve Robin van Persie'yi saha içerisinde ne verimli kullanabilecek oyuncu olduğuna inanıyor
31.05.2014 Futbol
Sneijder kick boks maçı izledi
Sneijder kick boks maçı izledi Cezası nedeni ile Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçın kadrosunda yer almayan Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, İstanbul'da düzenlenen 'Glory Super Fight' kick boks organizasyonunu seyretti.
12.04.2014 Futbol
Kick Box’un yenilmezleri
Kick Box’un yenilmezleri Giderek popüler hale gelen Kick-boks ve Muay Thai gibi dövüş sporları, futbolun bile tahtını zorluyor. “World Champions League-Turkey” adı altında, ilki geçtiğimiz hafta İstanbul Gösteri Merkezi’nde düzenlenen kick-boks organizasyonunda, Gökhan Saki, Oktay Karataş, Murat Direkçi, Yücel Fidan gibi Türk dövüşçüleri ringe çıktı. Türk seyircisi, bundan böyle her ay “dövüş sporlarının şampiyonlar ligi”ni izleme şansı bulacak
3.08.2007 Arşiv
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
'Onlar F.Bahçeli değil'
'Onlar F.Bahçeli değil' Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Ersun Yanal'ı takımda istemediği yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı.
10.08.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Saki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan saki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.