Gizem Karaca Sevgili

Gizem Karaca Sevgili

Son dakika Gizem Karaca sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gizem Karaca sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gizem Karaca sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Karaca Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem karaca sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 gizem karaca sevgili haberi bulunmuştur. Tüm gizem karaca sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem Karaca balayına çıktı!
Gizem Karaca balayına çıktı! Oyuncu Gizem Karaca ile nişanlısı Kemal Ekmekçi, Bodrum tatiline başladı.
10.07.2017 Magazin
Gizem Karaca'dan 'intikam' ısırığı!
Gizem Karaca'dan 'intikam' ısırığı! Eylül ayında evlenecek olan Gizem Karaca ile Kemal Ekmekçi, önceki gün Ekmekçi'nin sahibi olduğu Çeşme'deki mekanda stres attı.
28.06.2017 Magazin
Fransa'da Gizem Karaca'nın etrafını sardılar!
Fransa'da Gizem Karaca'nın etrafını sardılar! Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti, ön balayı için Fransa'yı gitti. Ekmekçi, 'Burada bile rahat yok ki' diyerek sevgilisinin hayranlarına sitem etti.
15.05.2017 Magazin
Gizem Karaca nişanlandı!
Gizem Karaca nişanlandı! Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti, evlilik yolunda ilk adımı attı.
8.05.2017 Magazin
Gizem Karaca, İzmir'de 'ev'lendi!
Gizem Karaca, İzmir'de 'ev'lendi! Nişanlısı Kemal Ekmekçi'yle bu yaz nikah masasına oturmayı planlayan Gizem Karaca, İzmir'e gelin gidecek.
24.04.2017 Magazin
Ünlü oyuncudan taciz açıklaması!
Ünlü oyuncudan taciz açıklaması! Ekranların aranan yüzlerinden Gizem Karaca, verdiği röpotajda, "Gençken otobüste tacize uğradığım, bir kadın olarak kendimi koruyamadığım zamanlar oldu" dedi.
31.03.2018 Magazin
Meğer Survivor Anıl ve Gizem...
Meğer Survivor Anıl ve Gizem... Söylemezsem Olmaz programına Survivor All Star’a giderek ziyaret eden gazeteci Ali Eyüboğlu telefonla bağlandı.
14.04.2015 Magazin
'Dizi kötü gidince...'
'Dizi kötü gidince...' Çağatay Ulusoy'unda yargılandığı davada gözlerden kaçmayan detay...
28.11.2013 Magazin
Hapis yatabilirler!
Hapis yatabilirler! Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga!
7.11.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Karaca Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem karaca sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.