Gizem Karaca İnstagram

Gizem Karaca İnstagram

Son dakika Gizem Karaca instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gizem Karaca instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gizem Karaca instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Karaca İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem karaca instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 gizem karaca instagram haberi bulunmuştur. Tüm gizem karaca instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pembe elbisesiyle beğeni topladı
Pembe elbisesiyle beğeni topladı Ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı pembe elbiseli pozlarıyla gündem oldu.
8.05.2021 Magazin
Makyajsız halini paylaştı
Makyajsız halini paylaştı İnsanlık Suçu dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca, güzellik takıntım yok diyerek makyajsız fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun yaptığı paylaşım takipçileri tarafından çok beğenildi.
3.05.2018 Magazin
Gizem Karaca'nın yatak dansı olay oldu!
Gizem Karaca'nın yatak dansı olay oldu! Gizem Karaca düğün öncesi nikah şahidi Kerimcan Durmaz ve nedimeleri ile yatakta böyle dans edip eğlendi.
17.09.2017 Magazin
Gizem Karaca, Berkay için bakın ne yaptı?
Gizem Karaca, Berkay için bakın ne yaptı? Bugüne kadar hiçbir klipte rol almayan Gizem Karaca, bu kuralını ilk kez yakın arkadaşı Berkay için bozdu.
11.09.2017 Magazin
İşte Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi!
İşte Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi! Kemal Ekmekçi ile 16 Eylül'de dünya evine girecek olan Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı.
7.09.2017 Magazin
Gizem Karaca gelinliğini kendisi çiziyor
Gizem Karaca gelinliğini kendisi çiziyor Yaz sonu iş adamı Kemal Ekmekçi ile Bodrum’da dünya evine girmeye hazırlanan Gizem Karaca, önceki aksam Alaçatı'daydı.
11.07.2017 Magazin
Gizem Karaca'dan 'intikam' ısırığı!
Gizem Karaca'dan 'intikam' ısırığı! Eylül ayında evlenecek olan Gizem Karaca ile Kemal Ekmekçi, önceki gün Ekmekçi'nin sahibi olduğu Çeşme'deki mekanda stres attı.
28.06.2017 Magazin
Gizem Karaca sezonu 'bikini' ile açtı!
Gizem Karaca sezonu 'bikini' ile açtı! Gizem Karaca, bikinili bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak, 'Açılış yapıldı' notunu düştü.
16.05.2017 Magazin
Gizem Karaca nişanlandı!
Gizem Karaca nişanlandı! Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti, evlilik yolunda ilk adımı attı.
8.05.2017 Magazin
Gizem Karaca, İzmir'de 'ev'lendi!
Gizem Karaca, İzmir'de 'ev'lendi! Nişanlısı Kemal Ekmekçi'yle bu yaz nikah masasına oturmayı planlayan Gizem Karaca, İzmir'e gelin gidecek.
24.04.2017 Magazin
Çikolatayı sırtladı
Çikolatayı sırtladı Şu sıralar ‘Güzel Köylü’ dizisinin çekimleri için Muğla’da bulunan oyuncu Gizem Karaca, Instagram’daki çikolata kavanozlu pozuyla, takipçilerini güldürdü...
26.07.2014 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı!
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve yardım çalışmalarına katılan Doğukan Manço, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Bir enkazın üzerinde bulunan Barış Manço’lu duvar yazısı sosyal medyadan paylaşıldı.
24.02.2023 Magazin
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın mutluluğu kısa sürdü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayırdı.
22.12.2022 Magazin
Gizem Karaca’nın paylaşımı olay oldu! 'Eski Gizem neredesin'
Gizem Karaca’nın paylaşımı olay oldu! 'Eski Gizem neredesin' Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya karakterine hayat veren Gizem Karaca Ekmekçi, Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarında estetik operasyon olmadığını dile getiren Gizem Karaca’nın son paylaşımındaki değişiklik hayranlarının da gözünden kaçmadı.
15.12.2021 Magazin
Doğal Gizem Karaca!
Doğal Gizem Karaca! Başrolünü oynadığı projesi final yapan Gizem Karaca, soluğu İzmir’de aldı. 2017’de Kemal Ekmekçi ile hayatını birleştirdikten sonra Ege’ye yerleşen oyuncu, set dışındaki hayatının her alanında doğallığıyla dikkat çekiyor.
25.05.2021 Magazin
Üç kilosu kaldı
Üç kilosu kaldı Ünlü oyuncu Gizem Karaca karantinada aldığı kiloları vermeye çalışıyor.
2.07.2020 Magazin
'Annem istedi, paylaştım'
'Annem istedi, paylaştım' İstanbul'dan İzmir'e yerleşen ve artık orada yaşayan oyuncu Gizem Karaca, son paylaşımında annesinin isteğini yerine getirdiğini söyledi.
21.05.2020 Magazin
Gizem Karaca: Lütfen yardım edin!
Gizem Karaca: Lütfen yardım edin! Gizem Karaca'nın köpeği kayboldu. Ünlü oyuncu, Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla takipçilerinden yardım istedi.
22.06.2019 Magazin
Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural düeti!
Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural düeti! Acun Ilıcalı 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' bölümünden ilk görüntüleri paylaştı. Yılbaşı akşamına Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural'ın düeti damga vuracak...
27.12.2017 Magazin
Fransa'da Gizem Karaca'nın etrafını sardılar!
Fransa'da Gizem Karaca'nın etrafını sardılar! Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti, ön balayı için Fransa'yı gitti. Ekmekçi, 'Burada bile rahat yok ki' diyerek sevgilisinin hayranlarına sitem etti.
15.05.2017 Magazin
Kiko 'Kara Sevda' setinde!
Kiko 'Kara Sevda' setinde! 'Kara Sevda'ya transfer olan 24 yaşındaki oyuncu Gizem Karaca, sette çekilmiş fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı.
27.03.2017 Magazin
Gizem Karaca nişanlandı!
Gizem Karaca nişanlandı! Güzel oyuncu nişanlısının kahvesine kaşık kaşık tuz attı fakat bununla yetinmeyip kahveye karabiber de ekledi.
6.02.2017 Magazin
Gizem Karaca'nın paylaştığı fotoğrafa tepki yağdı
Gizem Karaca'nın paylaştığı fotoğrafa tepki yağdı Suruç katliamından sonra birçok ünlü sosyal medyadan üzüntüsünü dile getirdi. Ancak Karaca'nın Amerika'dan tatil fotoğrafı paylaşması takipçilerinden büyük tepki çekti.
22.07.2015 Magazin
‘Transfer hangi takıma?’
‘Transfer hangi takıma?’ Spor sırasında ters bir hareket yaptığı için dizlerinden ameliyat olan Gizem Karaca, fizik tedaviye başladı...
2.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Karaca İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem karaca instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.