Gitarist

Gitarist

Son dakika gitarist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gitarist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gitarist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gitarist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gitarist gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 gitarist haberi bulunmuştur. Tüm gitarist haberleri aşağıda listelenmiştir.
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti 1969'da kurulan müzik grubu April Wine'da yer alan 75 yaşındaki Myles Goodwyn hayatını kaybetti.
6.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı Rock müziği grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz yine kadına şiddet iddiasıyla gündemde. Geçen sene solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından ‘şiddet’ iddiasıyla suçlandı.
17.10.2023 Magazin
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede Sanatçı Sertab Erener ile gitarist, söz yazarı ve besteci Emre Kula, müzikseverlerle bir araya gelecek.
23.08.2023 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayata veda etti.
3.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti 'Kurt Vile and The Violators' adlı müzik grubunun gitaristi Rob Laakso, 44 yaşında kansere yenildi.
7.05.2023 Magazin
Efsane isim David Crosby hayatını kaybetti
Efsane isim David Crosby hayatını kaybetti 'The Byrds' ve 'Crosby', 'Stills' ve 'Nash' gibi grupların da kurucusu olan, rock müziğin en önemli isimlerinden David Crosby, yaşamını yitirdi. Crosby'in 81 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi.
20.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Hakan Yelbiz kimdir, kaç yaşındaydı? Hakan Yelbiz neden öldü?
Hakan Yelbiz kimdir, kaç yaşındaydı? Hakan Yelbiz neden öldü? Hakan Yelbiz, kullandığı araçla Söke istikametinden Milas’a doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptı. Yelbiz olay yerinde hayatını kaybetti.
10.01.2023 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Picasso eserleri nelerdir? İşte Picasso eserlerinin özellikleri
Picasso eserleri nelerdir? İşte Picasso eserlerinin özellikleri Fransa'da yaşamını sürdürmüş olan İspanyol ressam Picasso, yaptığı eserler ve kendine has üslubu ile resim tarihinde bir meydan okuma olarak nitelendirilir. Picasso klasizmden modernizme kadar olan akımlar içinde eserlerini üretmiş sürekli bir araştırma içinde olmuştur. Ama resme, gerçeküstücülük, dışavurumculuk, fütürizm, kübizm ve daha birçok “izmler”le yan yana çalışırken, kendine has tarzı ve bireyselliğini hep sürdürmüştür. Protest tavrı ile de öne çıkan Picasso, en büyük tablosu olan Guernica, aynı zamanda dünyanın en etkili savaş karşıtı eserlerinden sayılır. Peki, Picasso kimdir? Picasso eserleri nelerdir? Picasso eserlerinin özellikleri neler? Picasso hangi alanlarla ilgilenmiştir? İşte detaylar…
1.12.2022 Kültür Sanat
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti
Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti Son olarak bir dijital platform dizisinde rol alan aktör Tim Roth, evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin müzisyen oğlu Cormac Roth, kansere yenik düştü.i. Roth'un ailesi tarafından yapılan açıklamada, müzisyenin 'ailesinin kollarında ve huzurlu bir şekilde' öldüğü açıklanırken; Cormac'ın son Instagram paylaşımı gündeme geldi.
1.11.2022 Magazin
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı!
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı! İstanbul dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen iki gece üst üste sahne alacak Arctic Monkeys binlerce müziksevere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ön grup olarak indie rock’ın yükselen isimlerinden, ‘Cheer Up Baby’, ‘Falling In’ ve ‘My Honest Face’ single’ları ve son albümleri “It Won't Always Be Like This” ile kısa zamanda İngiltere ve İrlanda’da müzik listelerine bir numaradan girerek eleştirmenlerden tam not alan Inhaler sahne alacak! Peki, Arctic Monkeys konseri ne zaman? İşte detaylar...
28.07.2022 Kültür Sanat
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, ilk kez China Forbes ve Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak. Peki, Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Bon Jovi grubunun kurucusu ve gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti!
Bon Jovi grubunun kurucusu ve gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti! Bon Jovi grubunun kurucusu ve eski bas gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti. Grubun hit şarkılarına imza atan Such, grup arkadaşlarıyla son buluşmasında, "Onları ölesiye seviyorum. Her zaman seveceğim” sözlerini sarf etmişti.
6.06.2022 Magazin
Pablo Picasso eserleri nelerdir? Pablo Picasso eserleri'nin özellikleri...
Pablo Picasso eserleri nelerdir? Pablo Picasso eserleri'nin özellikleri... İspanyol ressam Pablo Picasso, eserleri ile sanat tarihinde en önemli ressamlarından biri olarak kabul ediliyor. İspanyol ünlü kübist ressam ortaya koyduğu eserler ile 20. yüzyıl sanatının ünlü isimlerindendir. Aşkları, resimleri, yaşam tarzı ve politik duruşuyla döneminde iz bırakmış, çağının sanat dahisi olarak anılmıştır. Peki, Pablo Picasso eserleri nelerdir? Pablo Picasso eserlerinin özellikleri
25.05.2022 Kültür Sanat
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü müzisyen Jeff Labar hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü müzisyen Jeff Labar hayatını kaybetti 1980'li yılların ünlü hard rock grubu Cinderella'nın gitaristi Jeff Labar 58 yaşında hayatını kaybetti. Haberi, ünlü gitaristin oğlu doğruladı.
15.07.2021 Dünya
Ünlü müzisyen Asım Ekren hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Asım Ekren hayatını kaybetti Türkiye'nin en ünlü bateristlerinden ve bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan Asım Ekren hayatını kaybetti.
26.04.2021 Magazin
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...'
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...' Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor. 2019’da müzisyen Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor.
24.04.2021 Magazin
Mike Mitchell hayatını kaybetti
Mike Mitchell hayatını kaybetti The Kingsmen grubunun gitaristi Mike Mitchell 77 yaşında hayatını kaybetti.
19.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gitarist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gitarist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.