Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi

Son dakika Gianluca Vacchi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gianluca Vacchi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gianluca Vacchi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gianluca Vacchi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gianluca vacchi gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 gianluca vacchi haberi bulunmuştur. Tüm gianluca vacchi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram fenomenine 10.5 milyon euroluk haciz şoku!
Instagram fenomenine 10.5 milyon euroluk haciz şoku! Instagram fenomeni İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi hayatının şokunu yaşadı.
11.08.2017 Magazin
Alaçatı’nın en yenisi Biblos
Alaçatı’nın en yenisi Biblos Ege’nin gözde tatil beldesi Alaçatı’nın en yenilerinden Biblos Beach Club ve içinde yer alan Meftun adlı restoran kısa zamanda büyük ilgi gören mekanlardan...
14.07.2017 Magazin
Vacchi pranga modası başlatıyor!
Vacchi pranga modası başlatıyor! Geçtiğimiz hafta Bodrum'da DJ'lik yapan İtalyan milyarder Gianluca Vacchi, Miami'de tatil yapıyor.
3.07.2017 Magazin
Bir gün daha kaldı
Bir gün daha kaldı İtalyan fenomen Gianluca Vacchi önceki gün Bodrum Çilek Beach’in DJ kabinin de sahneye çıktı.
27.06.2017 Magazin
İtalyan fenomen Vacchi, Bodrum'u salladı
İtalyan fenomen Vacchi, Bodrum'u salladı Bodrum'da sahneye çıkan dansları ve DJ'liği ile dünyada fenomen olan İtalyan Gianluca Vacchi, performansıyla büyüledi.
27.06.2017 Kültür Sanat
İtalyan fenomen Alaçatı’da
İtalyan fenomen Alaçatı’da İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi, Alaçatı’daki Surf Beach Club’ta önceki gün DJ’lik yaptı.
26.06.2017 Magazin
Bayramda konser coşkusu!
Bayramda konser coşkusu! Ramazan Bayramı coşkusu bu geceyle beraber başlıyor... Ünlü isimler gözde tatil beldeleri Bodrum ve Antalya’nın yanı sıra İstanbul’da da sahne alacak. İşte konserden festivale bayram ajandanız...
23.06.2017 Arşiv
Gianluca Vacchi, bayramda Bodrum'da
Gianluca Vacchi, bayramda Bodrum'da Ünlü İtalyan milyarder ve sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi, Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü kente gelecek.
21.06.2017 Magazin
Alaçatı’da bu yaz
Alaçatı’da bu yaz Kendine özgü eğlencesi ve rüzgarlı plajlarıyla Çeşme-Alaçatı hattı bu yaz da oldukça hareketli. Yaz geldiğinde rotayı Alaçatı’ya kıranlardansanız, sizi şöyle alalım. Nereye gideceğinize karar vermeden önce yükünüzü hafifleten yazlık notlar burada. “En Yeniler” ile başlıyoruz.
20.06.2017 Magazin
Açılışı fenomen yapacak
Açılışı fenomen yapacak Ünlü sosyal medya fenomeni İtalyan işadamı Gianluca Vacchi’nin Türkiye’deki ilk performansını 25 Haziran’da Alaçatı Surf Beach Club’ın açılışında yapacak.
17.06.2017 Magazin
Monako'da Türk şovu!
Monako'da Türk şovu! Elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson, Monako Prensi II.Albert’in desteğiyle 2006 yılından beri düzenlenen “Amber Lounge Fashion Show”da gerçekleştirdiği muhteşem performansıyla herkesi büyüledi.
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gianluca Vacchi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gianluca vacchi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.