'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin!
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin! 'Sarı Bıyık' lakabıyla ünlenen Cahit Kaan Kaşıkçılar, '2. Sayfa' programında usta sanatçı Selahattin Alpay ve sunucular ile Gerçek Kesit dizisinden bir sahneyi canlandırdı. Canlı yayında sinirlenen bir babayı oynayan Kaşıkçılar, performansıyla herkesi güldürdü. Kaşıkçılar, çekim için tercih ettikleri bir evde, kadının eşinin eve gelmesiyle başına gelen trajikomik olayı anlattı.
10.03.2022 Magazin
Kendi kendini konuk aldı
Kendi kendini konuk aldı Gerçek Kesit programıyla tanınan Cahit Kaşıkçılar Youtube üzerinden yaptığı programa kendisini konuk aldı.
26.11.2020 Televizyon
'Gerçek Kesit' geri dönüyor
'Gerçek Kesit' geri dönüyor Bir döneme damgasını vuran, gerçek hikayelerden uyarlanan televizyon programı 'Gerçek Kesit', Onur Ünlü imzasıyla sinema filmi oldu. Senaryosunu Cahit Kaşıkçılar'ın kaleme aldığı gerilim-komedi türündeki 'Gerçek Kesit: Manyak' filmi, 23 Mart'ta vizyona giriyor.
7.03.2018 Kültür Sanat
Recep Bölükbaşı, Flash TV'deki dizide rol almış
Recep Bölükbaşı, Flash TV'deki dizide rol almış Bursaspor eski başkanı Recep Bölükbaşı'nın gençliğinde Flash TV'de yayınlanan Gerçek Kesit dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.
7.06.2016 Futbol