Georghe Hagi

Georghe Hagi

Son dakika Georghe Hagi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Georghe Hagi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Georghe Hagi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Georghe Hagi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan georghe hagi gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 georghe hagi haberi bulunmuştur. Tüm georghe hagi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hagi'nin kramponu satışta
Hagi'nin kramponu satışta Galatasaray'ın efsane isimlerinden Rumen futbolcuya ait krampon, internet üzerinden 35 bin lira fiyatla satışa sunuldu.
12.05.2015 Galatasaray
Sneijder Hagi'yi yakalıyor
Sneijder Hagi'yi yakalıyor 86 maçı geride bırakan Wesley Sneijder, Gheorghe Hagi ile kantara çıktı.
15.02.2015 Galatasaray
Sezon sonuna kadar Hagi
Sezon sonuna kadar Hagi Daha Prandelli gitmeden Galatasaray'da yeni hoca adayları ortaya çıktı...
28.10.2014 Galatasaray
'2 gol patlattım hayallerim gerçek oldu'
'2 gol patlattım hayallerim gerçek oldu' F.Bahçe’yi iki füzesiyle yıkan Sneijder, Avrupa’nın devlerinde tatmadığı duyguları derbi sonrası yaşadığını açıkladı:
20.10.2014 Galatasaray
Hagi'nin başı dertte
Hagi'nin başı dertte G.Saray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, son dönemde maddi açıdan zor günlerden geçiriyor.
19.08.2014 Futbol
'G.Saray galibiyeti haketti'
'G.Saray galibiyeti haketti' Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe derbisinde üstün oynayan taraf olduğunu belirterek, alınan galibiyeti hak ettiğini söyledi.
7.04.2014 Futbol
Hagi, Lucescu'yu tercih etti
Hagi, Lucescu'yu tercih etti Hagi ile biraraya gelen Mircea Lucescu'nun, Galatasaray'ın istediği Ianis'in Shakhtar Donetsk'e transferi için anlaşmaya vardığı iddia edildi.
11.02.2014 Futbol
'Gerçek çilekler Hagi ve Alex'
'Gerçek çilekler Hagi ve Alex' Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımını çalıştıran Mustafa Denizli'den Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalar...
14.01.2014 Futbol
Hagi için Ermenistan iddiası!
Hagi için Ermenistan iddiası! Rumen efsane Gheorghe Hagi, Ermenistan Milli Takımı'nın başına geçebilir. Ermenistan medyası milli takım için en büyük adayın Hagi olduğunu yazdı.
7.11.2013 Futbol
Küçük Hagi G.Saray'a gidecek mi?
Küçük Hagi G.Saray'a gidecek mi? Galatasaray'ın efsane futbolcularından Georghe Hagi, Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
28.10.2013 Galatasaray
Hagi'den Sneijder ve Kuyt yorumu
Hagi'den Sneijder ve Kuyt yorumu Rumen futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Georghe Hagi, Türkiye - Hollanda maçı ile ilgili ilginç yorumlar yaptı.
14.10.2013 Futbol
Vural'ın yerine Daum ya da Hagi
Vural'ın yerine Daum ya da Hagi Sanica Boru Elazığspor'da yeni teknik direktörlük için Hagi ve Daum'un ismi geçiyor.
22.05.2013 Futbol
Fenerbahçe'de Ribery sesleri!
Fenerbahçe'de Ribery sesleri! Sürpriz bir isimden Franck Ribery - Fenerbahçe ilişkisiyle ilgili flaş açıklamalar geldi.
7.04.2013 Futbol
İşte tükürüğün faturası!
İşte tükürüğün faturası! Hagi'nin 2001 yılında hakem Erol Ersoy'a tükürdüğü için açılan dava sonuçlandı
1.02.2011 Futbol
Ultraslan'dan Colin Kazım transferine büyük tepki!
Ultraslan'dan Colin Kazım transferine büyük tepki! Galatasaray’ın Fenerbahçe’den ayrılan Colin Kazım’ı transfer etmesi taraftarları kızdırırken, sarı-kırmızılı kulübün en büyük taraftar grubu Ultraslan yaptığı açıklamayla, bu oyuncunun alınmasını isteyen teknik direktör Gheorghe Hagi ve yönetim kuruluna sert tepki gösterdi...
5.01.2011 Futbol
Sorumlu ben olamam
Sorumlu ben olamam Kötü giden G.Saray’da eleştiri oklarının hedefi olan Georghe Hagi isyanda
1.12.2010 Futbol
G.Saray hocasını buldu
G.Saray hocasını buldu G.Saray Romen çalıştırıcı ile 1.5 yıllık imza atacak
21.10.2010 Futbol
Ankaragücü'ne yeni hoca
Ankaragücü'ne yeni hoca Melih Gökçek: 'Hagi'yle görüştük'
12.11.2009 Futbol
Efsanelerden derbi tahmini!
Efsanelerden derbi tahmini! Fenerbahçe'nine eski yıldızı Hoojidonk ve Galatasaray'lı efsane Hagi derbiyi yorumladırlar. İşte efsane isimlerin derbi tahmini:
24.04.2008 Futbol
Roberto Carlos formasını neden kesiyor?
Roberto Carlos formasını neden kesiyor? Brezilyalı yıldızı , meşhur sol ayağının yanında ilginç takıntılarıyla da dikkat çekiyor
4.09.2007 Futbol
Galatasaray'da Hagi dönemi
Galatasaray'da Hagi dönemi Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray eski futbolcusu Georghe Hagi ile 2.5 yıllık anlaşma imzalayarak 2006 yılına kadar anlaştı
22.03.2004 Futbol
Terim gitti Hagi geldi
Terim gitti Hagi geldi Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Georghe Hagi olduğu bildirildi
22.03.2004 Futbol
"Terim gidiyor, Hagi geliyor"
"Terim gidiyor, Hagi geliyor" Romanya'da yayınlanan gazeteler, Georghe Hagi'nin Galatasaray'a teknik direktör olacağını iddia etti
5.03.2004 Futbol
Hagi: "Güzel günler geliyor"
Hagi: "Güzel günler geliyor" Bursaspor Teknik Direktörü Georghe Hagi, yeşil-beyazlı takımın yeniden yapılandığını belirterek, ''Güzel günler bizi bekliyor'' dedi
31.10.2003 Futbol
Kısa... Kısa...
Kısa... Kısa... A.Gücü iki gurbetçi oyuncuyu renklerine bağladı. B.Leverkusen takımından Huzeyfe Doğan ve Lübeck'ten Serkan Rinal ile sözleşme imzaladı. Başkan yardımcısı Mümtaz Karakaya, "Huzeyfe'nin transferinde G.Antep ile ortaya çıkan anlaşmazlığı Haluk Ulusoy ve Celal Doğan ile görüşerek tatlıya bağladık" diye konuştu
19.06.2003 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Georghe Hagi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki georghe hagi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.