Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

A.Gücü iki gurbetçi oyuncuyu renklerine bağladı. B.Leverkusen takımından Huzeyfe Doğan ve Lübeck'ten Serkan Rinal ile sözleşme imzaladı. Başkan yardımcısı Mümtaz Karakaya, "Huzeyfe'nin transferinde G.Antep ile ortaya çıkan anlaşmazlığı Haluk Ulusoy ve Celal Doğan ile görüşerek tatlıya bağladık" diye konuştu

Murat&Erkan'a yol göründü
Bursaspor, futbolcuları Erkan Özbey ve bir dönem G.Saray'da oynayan Murat Sözkesen ile yollarını ayırma kararı aldı. Kongrede aday olan Fikret Üstenci başkanlığındaki yönetimin, Georghe Hagi'ye, Erkan ve Murat'ı kadroda istemedikleri yönünde rapor verdikleri öne sürüldü. Rize ile anlaşmak üzere olan Murat, yöneticilerin karanna saygı duyduğunu söyledi.

Yıldızlarda Ülker şampiyon
Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Birinciliği'nde hiç yenilgisi olmayan Ülker, Efes Pilsen'i 96-56 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada İTÜ'yü 87-45 yenen İzmirspor da üçüncü oldu.

İngiltere rakip seçti: Hırvatistan
İngiltere, 2004 Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki maçlarına hazırlanmak için Hırvatistan ile 20 Ağustos'ta özel maç yapacak. Karşılaşma İngiliz takımlarından lpswich Town'un Portman Road Stadı'nda oynanacak.

Potada ümitler Rusya sınavında
Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, bugün İstanbul'da başlayacak özel turnuvada mücadele edecek. 21 Haziran'a kadar sürecek turnuvada milliler, Litvanya, Slovenya ve Rusya ile karşılaşacak. Program şöyle: 17.00 Slovenya-Litvanya, 19.00 Türkiye-Rusya.

Haberin Devamı