Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray hocasını buldu

G.Saray hocasını buldu

G.Saray Romen çalıştırıcı ile 1.5 yıllık imza atacak

Sarı-kırmızılıların kurtarıcı olarak gördüğü Romen çalıştırıcı 2. kez takımın başına geçmeyi kabul etti. Hagi bugün 1.5 yıllık imza atacak.

RIJKAARD’I gönderen G.Saray hoca arayışlarının üçüncü gününde takımın başına geçecek ismi buldu: Gheorghe Hagi. Sarı-kırmızılı yönetim dün Fatih Terim’den ret cevabı aldıktan sonra hemen efsane oyuncusu ve eski hocası Georghe Hagi’nin kapısını çaldı.

YARDIMCI TUGAY

1.5 yıllık teklife olumlu bakan ve ekibini hazırlayan Hagi gecenin ilerleyen saatlerinde takımın başına geçmeyi kabul etti. Bugün İstanbul’a gelecek olan Romen çalıştırıcı imza atıp hemen göreve başlayacak. G.Saray’ın F.Bahçe’yi 5-1 yenip Türkiye Kupası’nı kazandığı dönemde takımın başında yer alan Hagi bugün sarı-kırmızılılarla derbi hazırlıklarına başlayacak. Yardımcısı ise Tugay Kerimoğlu olacak.

Tugay Kerimoğlu idmanda oyuncularla yakından ilgilenirken çalışmayı başkan Adnan Polat, Yiğit Şardan, Ali Haşhaş, Adnan Sezgin ve takım kaptanı Arda Turan da kenardan izledi. Polat’ın idmanı izlerken çok sinirli
olduğu gözlendi.

Geçici hoca Tugay Kerimoğlu

Rijkaard’ın izni bitti ama hoca bulunamadı. Takımı dün Futbol Akademisi Koordinatörü Tugay çalıştırdı.

G.SARAY’DA Rijkaard’ın gitmeden önce takıma verdiği 1.5 günlük izin dün bitti. Hollandalı’nın yokluğunda takımı F.Bahçe derbisine kimin hazırlayacağı merak edilen konuydu. Herkes, takımın dünkü idmanda yeni teknik direktörle çalışmasını bekliyordu fakat G.Saray yönetiminin hoca bulamaması nedeniyle takımı çalıştırma görevi Futbol Akademisi Koordinatörü Tugay Kerimoğlu’na verildi.

Haberin Devamı