George Soros

George Soros

Son dakika George Soros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan George Soros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını George Soros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

George Soros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan george soros gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 george soros haberi bulunmuştur. Tüm george soros haberleri aşağıda listelenmiştir.
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü?
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü? ABD'li milyarder George Soros hakkında dış basında ortaya atılan öldü iddiaları sonrası ardından, George Sorus'un kim olduğu, kaç yaşında ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Peki, George Soros kimdir, ne iş yapar? George Soros gerçekten öldü mü?
15.05.2023 Dünya
Gezi Parkı davası 25 Nisan'a ertelendi
Gezi Parkı davası 25 Nisan'a ertelendi - İSTİNAF mahkemesinin beraat kararlarını bozmasının ardından yeniden görülen 17 sanıklı Gezi ana davasında sanık savunmaları tamamlandı. Duruşma, 25 Nisan pazartesi gününe bırakıldı. Dava, sanık avukatlarının savunmalarıyla devam edecek. Daha sonra sanıkların son sözleri alınarak kararın açıklanması bekleniyor.  
22.04.2022 Gündem
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton...
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı istinaf dilekçesinde sanık Osman Kavala’nın Gezi olaylarının başlamasından kısa bir süre önce, 5 Nisan 2013 tarihinde, sanık Gökçe Tüylüoğlu ile birlikte, Açık Toplum Enstitüsü merkezinin yer aldığı Budapeşte’ye George Soros’un da katıldığı toplantıya gittiklerinin tespit edildiği belirtildi. İstinaf dilekçesinde ayrıca Açık Toplum Vakfı kurucusu ve eski Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan İshak Alaton ile sanıklardan Gökçe Tüylüoğlu arasında geçen, FETÖ’nün kendilerine destek vermesi için yapılan telefon görüşmesine de yer verildi.
11.04.2020 Gündem
Davos Zirvesi nedir? 2020 Davas Zirvesi’nde kimler katılıyor? Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) bul yıl ki teması ne?
Davos Zirvesi nedir? 2020 Davas Zirvesi’nde kimler katılıyor? Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) bul yıl ki teması ne? İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleştirilen 50'inci Dünya Ekonomik Forumu (WEF), 3 bin civarında iş insanı, siyasetçi, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisinin katılımıyla başladı. Davos Zirvesi’nin başlamasının ardından Google üzerinden ‘’Davos Zirvesi nedir, Davos Zirvesi’ne kimler katılıyor? Sorularına yanıt arandı.
21.01.2020 Gündem
İngilizlerin yüzde 90'ı Brexit anlaşmasına karşı
İngilizlerin yüzde 90'ı Brexit anlaşmasına karşı İngiltere'de yapılan son ankete göre, halkın yüzde 90'ı Başbakan Theresa May'in parlamentoda iki kez reddedilen Brexit anlaşmasıyla daha fazla zaman kaybedilmesine karşı çıkıyor.
20.03.2019 Dünya
Avrupa'da kaos derin krize dönüşüyor
Avrupa'da kaos derin krize dönüşüyor İngiliz parlamentosunun bugün ve yarın oylaması öngörülen "anlaşmasız ayrılık" ve "Brexit'in ertelenmesi" seçenekleri ülke için pek çok komplikasyon barındırıyor.
13.03.2019 Dünya
İngiltere'de yarın kritik gün
İngiltere'de yarın kritik gün İngiliz parlamentosu hükümetin AB ile vardığı Brexit anlaşmasını yarın oylayacak.
14.01.2019 Dünya
Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin soruşturmada, Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
5.12.2018 Gündem
İngiliz kabinesinde 10. Brexit istifası
İngiliz kabinesinde 10. Brexit istifası İngiltere’de Üniversiteler ve Bilimden Sorumlu Devlet Bakanı Sam Gyimah, Brexit Anlaşması'nı gerekçe göstererek istifa etti. Gyimah sosyal medyadan yayımladığı istifa mesajında, "Dikkatli bir düşünme sürecinin ardından, hükümetin Brexit Anlaşması'nı bu haliyle destekleyemeyeceğime karar verdim." ifadesini kullandı.
1.12.2018 Dünya
Soros manipülasyon yaparken yakalandı
Soros manipülasyon yaparken yakalandı Birçok ülkede iç savaş ve darbelere destek olan, Gezi’nin finansörü George Soros, ABD’de manipülasyon yaparken yakalandı. SEC soruşturma başlattı.
27.11.2018 Ekonomi
'İngiltere AB'ye yeniden üyelik başvurusu yapabilir'
'İngiltere AB'ye yeniden üyelik başvurusu yapabilir' AB Brexit müzakerecisi Michel Barnier, "İngiltere Brexit'ten sonra AB'ye yeniden üyelik başvurusu yapabilir." açıklamasında bulundu.
6.11.2018 Dünya
‘Trump Baba’ sendromu
‘Trump Baba’ sendromu 14 Trump muhalifine bombalı paket gönderen kişi, Müslüman, Yahudi ve eşcinsel karşıtı bir Trump fanatiği çıktı. Kendini Kızılderili olarak gören bombacı Trump’ı da kendine ‘baba figürü’ yapmış
27.10.2018 Dünya
Bombacı yakalandı
Bombacı yakalandı ABD polisi, seçimlere 2 hafta kala Başkan Trump muhaliflerine gönderilen bombalı paketlerin peşine düştü. 3 günde gönderilen 12 bombalı paketle ilgili Trump destekçisi bir kişi gözaltına alındı
26.10.2018 Dünya
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil!
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil! Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, gönderilen şüpheli paket yüzünden tahliye edildi. Öte yandan ABD'den de yine şüpheli paket haberleri geliyor. Son dakika haberine göre, Florida Eyaleti'nde Senatör Booker'e şüpheli paker yollandı. Ayrıca, New York Polis Departmanı, Manhattan'da bulunan şüpheli bir paketi incelediklerini açıkladı.
26.10.2018 Dünya
FBI: Biyolojik tehdit yok
FBI: Biyolojik tehdit yok ABD'de şüpheli paket paniği sürerken FBI Başkan Yardımcısı Sweeney, New York'taki adreslere gönderilen paketlerdeki beyaz tozun biyolojik tehdit içermediğini açıkladı.
26.10.2018 Dünya
Trump muhaliflerine boru tipi seri bomba!
Trump muhaliflerine boru tipi seri bomba! ABD’de eski başkanlar Clinton ve Obama ile eski adalet bakanı, CIA direktörü, demokrat kongre üyeleri ile CNN gibi tanınmış isim ve kurumlara gönderilen bombalı paket paniği yaşanıyor. Paketlerin gönderildiği isimlerin Trump karşıtı olması dikkat çekiyor
25.10.2018 Dünya
Son dakika: ABD şokta, bir bomba alarmı daha
Son dakika: ABD şokta, bir bomba alarmı daha ABD'nin New York kentinde aktör Robert De Niro'nun sahibi olduğu restorana şüpheli bir paketin gönderildiği bildirildi.
25.10.2018 Dünya
Trump'tan  patlayıcı madde içeren paketler gönderenleri yakalama  sözü
Trump'tan patlayıcı madde içeren paketler gönderenleri yakalama sözü ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanları Barack Obama ve Bill Clinton'ın evleriyle CNN'in New York ofisi dahil olmak üzere birçok adrese içinde patlayıcı madde bulunan paketler gönderilmesinin arkasındakileri yakalama sözü verirken, medyaya "düşmanca" tavrına son vermesi çağrısında bulundu.
25.10.2018 Dünya
ABD alarma geçti: Peş peşe açıklamalar
ABD alarma geçti: Peş peşe açıklamalar ABD Başkanı Donald Trump, eski başkanlardan Barack Obama ve Bill Clinton'ın evlerine patlayıcı madde içeren paketlerin gönderilmesini kınadı. Başkan Yardımcısı Mike Pence de "Eski başkan Obama, Clintonlar, CNN ve diğerlerine yönelik saldırı girişimlerini kınıyoruz. Bu korkakça eylemler alçaklıktır ve bu ülkede bunlara yer yoktur" ifadeleriyle tepki gösterdi. New York Polis Komiseri James P. O'Neill: Bu bir terör eylemi. Biz bunu daha önce gördük, daha da kötülerini gördük. Gözümüzü korkutamayacaklar, suçluları adalet önüne çıkaracağız"
24.10.2018 Dünya
Son dakika... Eski başkanlara ve Beyaz Saray'a bomba...
Son dakika... Eski başkanlara ve Beyaz Saray'a bomba... Bill-Hillary Clinton ve Barrack Obama'nın evine gönderilen bir pakette patlayıcı cihaz bulunduğu duyuruldu.
24.10.2018 Dünya
Soros'a New York'ta bombalı suikast girişimi
Soros'a New York'ta bombalı suikast girişimi ABD'li milyarder işadamı George Soros'un, New York'un Westchester ilçesindeki evinin posta kutusunda patlayıcı madde bulundu.
23.10.2018 Dünya
Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti
Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti Kathimerini gazetesinin haberine göre Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocyas istifa etti.
17.10.2018 Dünya
İskoçya'dan İngiliz parlamentosuna "Brexit" çağrısı
İskoçya'dan İngiliz parlamentosuna "Brexit" çağrısı İskoçya Bölgesel Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon,"Parlamentonun, (Brexit) müzakereleri yeniden başlatmak ve çok geç olmadan yeniden düşünmek için önündeki tek şans, kötü veya körü körüne yapılan bir anlaşmaya karşı oy vermek olacaktır" dedi.
15.10.2018 Dünya
Theresa May'den 'anlaşmasız Brexit' açıklaması
Theresa May'den 'anlaşmasız Brexit' açıklaması İngiltere Başbakanı May, ülkesinin AB'den herhangi bir anlaşmaya varılmaksızın ayrılmaktan (Brexit) korkmadığını kaydetti.
3.10.2018 Dünya
İngiltere'den AB'ye "ciddiyet" çağrısı
İngiltere'den AB'ye "ciddiyet" çağrısı İngiltere’nin Brexit Bakanı Dominic Raab, Avrupa Birliğini (AB) müzakerelerde tek yanlı bir bakış benimsemekle suçlayarak, “AB bir anlaşma istiyorsa, ciddiyetini takınmalı. Bunu da şimdi yapmalı.” dedi
1.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

George Soros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki george soros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.