Genco Ecer

Genco Ecer

Son dakika genco ecer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genco ecer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genco ecer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genco Ecer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genco ecer gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 genco ecer haberi bulunmuştur. Tüm genco ecer haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum'
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Magazin
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu...
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu... Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, arkadaşı hayatını kaybetti.
14.12.2021 Magazin
İrem Derici'den olay dekolte yorumu! 'Beton derici gibiyim'
İrem Derici'den olay dekolte yorumu! 'Beton derici gibiyim' Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. Geceye eski sevgilisi Genco Ecer ile birlikte katılan şarkıcı İrem Derici, muhabirlerle sohbet etti. Açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü isim, dekoltesine yaptığı yorumla da adından söz ettirdi.
7.12.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Genco Ecer gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Genco Ecer gözaltına alındı! Kıbrıslı ünlü sanatçı Genco Ecer, 2 milyon Euro'luk para para aklama suçuna karıştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Üç gün poliste gözaltında kalan Genco Ecer, dün akşam kefaletle serbest bırakıldı.
20.12.2019 Yaşam
'İrem'e aşık değildim'
'İrem'e aşık değildim' Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına adı İrem Derici ile anılan Genco Ecer konuk oldu. Reklam ilişkisi sözlerine açıklık getiren Ecer, ‘Bir şeyler hissedildi başladık, biraz denedik olmadı ayrıldık’ diye konuştu.
12.11.2018 Magazin
İrem Derici ve Genco Ecer ayrıldı
İrem Derici ve Genco Ecer ayrıldı Bir hafta önce basının karşısına el ele çıkan şarkıcı İrem Derici ve Genco Ecer'in aşkı, kısa sürdü.
4.11.2018 Magazin
İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti
İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti Danla Bilic ile Kerimcan Durmaz'ın Youtube kanalına konuk olan İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti.
3.11.2018 Magazin
İrem’e şarkıcı sevgili
İrem’e şarkıcı sevgili İREM Derici (31) yeni sevgilisi Kıbrıslı şarkıcı Genco Ecer’le Akaretler’de bir mekandan çıkarken ilk kez el ele görüntülendi.
29.10.2018 Magazin
Sürpriz doğum günü
Sürpriz doğum günü ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde Gürsel karakterini canlandıran Koray Gümüşsoy, 34’üncü doğum gününü menajeri Selim Akar’ın tarafından düzenlendiği sürpriz doğum günü partisiyle kutladı.
1.07.2018 Magazin
Irmak Ünal’dan 'yasak aşk' açıklaması!
Irmak Ünal’dan 'yasak aşk' açıklaması! Irmak Ünal, hakkında yapılan bir habere sert tepki gösterdi. İşte Irmak Ünal'ın 'yasak aşk' açıklaması...
7.04.2017 Magazin
Soner Sarıkabadayı'nın yeni keşfi
Soner Sarıkabadayı'nın yeni keşfi Müzisyen Soner Sarıkabadayı, 2017 yılının erkek pop yıldızı olarak Genco Ecer'i işaret etti.
19.01.2017 Kültür Sanat
Uçakta keşfedilmiş
Uçakta keşfedilmiş Best Model yarışmasında en güzel gülen modeli seçilen Hazal Ecer, yarışmaya katılma hikayesini anlattı
19.11.2011 Magazin
Canlı yayında iltifat yağdırdı
Canlı yayında iltifat yağdırdı Popçu Genco Ecer, Seren Serengil’e canlı yayında iltifat üzerine iltifat etti
23.12.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Genco Ecer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genco ecer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.