Paralar geri verilecek! Son tarih 31 Mart, çalışanların yapması zorunlu...
Paralar geri verilecek! Son tarih 31 Mart, çalışanların yapması zorunlu... Çalışan yüz binlerce kişi için geçerli. Paralar geri ödenecek! 31 Mart tarihinde sona eriyor. Yapılması gereken işlemin detayları madde madde açıklandı. Çalışanların yapmaları zorunlu tutuluyor. Yıllık gelir vergisi beyannamesi ile ilgili açıklama geldi. İnternetten, elden ya da posta yoluyla beyanname verilebiliyor. İnternetten işlem yapmak isteyenler ise Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sayfası üzerinden işlem gerçekleştirebiliyor. Girilecek belgeler, hesaplama, nasıl para iadesi alınabileceği detaylarıyla tek tek açıklandı. Çalışanlar adımları tamamlamasının ardından vergi ödeyecek, vergi iadesi alacak da olsa 132 lira damga vergisini de ödemek durumunda. 31 Mart’a kadar yapılması gerekiyor. İşte tüm detaylar...
16.03.2022 Çalışan Hakları
Ödeme yapmak için son gün! Vergi daireleri ile ilgili flaş karar
Ödeme yapmak için son gün! Vergi daireleri ile ilgili flaş karar Vergi daireleri ile ilgili flaş karar! Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması nedeniyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.
31.03.2021 Ekonomi
Gelir vergisi beyannamesi için bugün son gün
Gelir vergisi beyannamesi için bugün son gün Gelir vergisi beyannamesi için kritik sürece girildi. Ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen yaklaşık 1 milyon 880 bin gelir vergisi mükellefiyle evini veya iş yerini kiraya veren yaklaşık 1,5 milyon kişinin, geçen yıla ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamelerini bugün gün sonuna kadar vermesi gerekiyor.
2.04.2018 Ekonomi