Gaziemir

Gaziemir

Son dakika gaziemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 gaziemir haberi bulunmuştur. Tüm gaziemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Taksi şoförü Oğur Erge'yi öldüren Delil Aysal hakkında karar verildi!
Taksi şoförü Oğur Erge'yi öldüren Delil Aysal hakkında karar verildi! İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Aysal için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
6.02.2024 Gündem
Delil Aysal’ın ifadesi! Taksi şoförü Oğuz Erge’yi neden vurdu, taksiciyi vuran Delil Aysal kimdir, ifadesinde ne dedi?
Delil Aysal’ın ifadesi! Taksi şoförü Oğuz Erge’yi neden vurdu, taksiciyi vuran Delil Aysal kimdir, ifadesinde ne dedi? İzmir’in Gaziemir ilçesinde, taksi sürücüsünü tabancayla 3 el ateş ederek vuran ve şoförü gasp eden saldırgan Delil Aysal (19) tutuklandı. Öte yandan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Peki, Delil Aysal kimdir, Oğuz Erge’yi neden öldürdü, taksiciyi vuran adam ifadesinde ne dedi? İşte Delil Aysal’ın ifadesi…
2.02.2024 Gündem
Silahla vurulan taksi şoförü, hastanede hayatını kaybetti
Silahla vurulan taksi şoförü, hastanede hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförünün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıklayarak, "Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok” dedi.
1.02.2024 Gündem
Bindiği taksinin şoförüne kurşu yağdırdı! Dehşet anlarının görütüleri ortaya çıktı
Bindiği taksinin şoförüne kurşu yağdırdı! Dehşet anlarının görütüleri ortaya çıktı İzmir'de, D.A. (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralayıp, telefonunu gasbetti. Olay araç kamerasına yansırken, D.A. yakalanıp, gözaltına alındı.
1.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir iş yerine pompalı tüfekle saldıran maskeli şahıs, kendisine yardım eden 3 kişi ile birlikte, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.
7.12.2023 Gündem
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay İzmir'in Gaziemir ilçesinde yüzü maskeli kadın şüpheli, alacak yüzünden aralarında husumet bulunan kişinin sahibi olduğu oto galeriye pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.12.2023 Gündem
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor İzmir'in Gaziemir ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
9.09.2023 Gündem
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim İzmir'in Menderes ilçesinde 5 ölümlü kazaya yol açan sürücü Yusuf İslam Koçak'ın (19) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koçak'ın ifadesinde, normal bir hızla giderken önünde aniden duran aracı sollamak istediğini ve bu sırada arkadan gelen bir başka aracın kendisini sıkıştırdığını ve bu sırada Özer'in kullandığı otomobile yandan çarptığını söyledi. Koçak, ayrıca kazanın büyük olduğunu düşünmeyip, yoluna devam ettiğini öne sürdü.
19.07.2023 Gündem
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü İzmir ve Manisa’da çıkan 9 orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.
16.07.2023 Gündem
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi İBB tarafından çevre düzenlemesi yarım bırakılan dere mahalleyi isyan ettirdi. Binaların arasından akan dere atık sularında birleşmesiyle birlikte kötü kokuya neden oluyor. Çevresinde oluşan yabani otlar ve dere içerisine atılan çöpler nedeniyle haşere yuvasına dönen dere mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi.
10.07.2023 Gündem
İzmir'de makas atarak bir aileyi yok etmişti! Korkunç detay: Eserini görmeye gelmiş
İzmir'de makas atarak bir aileyi yok etmişti! Korkunç detay: Eserini görmeye gelmiş İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşarak karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpışan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin yakınları sürücüye tepki gösterdi. Kazada kayınbiraderi Özcan Özer'in de aralarında bulunduğu 4 yakınını kaybeden İsmail Girgin (53), "Kazaya neden olan sürücü sağındaki araca makas atarken, toplayamayıp, hakimiyeti kaybetmiş. Kayınbiraderimin otomobiline çarpıp, adeta Azrail'in önüne atmış. Bir aileyi yok etti. Bir evden 4 cenaze çıktı. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.
4.07.2023 Gündem
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı 4 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüsü ortaya çıktı.
1.07.2023 Yaşam
İzmir'de bayram dönüşünde feci kaza: 4 ölü, 21 yaralı
İzmir'de bayram dönüşünde feci kaza: 4 ölü, 21 yaralı İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 5'i ağır 21 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
30.06.2023 Gündem
Kurban pazarında arife yoğunluğu
Kurban pazarında arife yoğunluğu İzmir’in Gaziemir ilçesindeki kurban pazarında arife günü satışlar sürerken, hayvanlarını bitiremeyen satıcıların umutlu bekleyişi sürüyor.
27.06.2023 Ekonomi
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı İzmir’in Gaziemir ilçesinde, yarıştıkları öne sürülen iki otomobilden biri park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Kazada anne İnci Özparltılı (31) hayatını kaybederken, 7 aylık bebeği Ö.A.Ö. yaralandı.
15.06.2023 Yaşam
İzmir’de feci kaza! 1 ölü, 1'i bebek 2 yaralı
İzmir’de feci kaza! 1 ölü, 1'i bebek 2 yaralı İzmir’in Gaziemir ilçesinde başka bir otomobil ile yarış halinde olan araç park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Meydana gelen kazada biri bebek 2 kişi yaralanırken, kamyonet içerisinde bulunan 31 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
15.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaziemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.