Deprem anında kuvözleri tutan Gazel hemşire: Bebekler yardım isteyemez
Deprem anında kuvözleri tutan Gazel hemşire: Bebekler yardım isteyemez Gaziantep'te deprem sırasında kuvözleri tutup, bebekleri korumayan çalışan hemşire Gazel Çalışkan (22), "Kendimiz ve ailemiz, aklımızın ucundan bile geçmedi. Tek korkumuz, bebeklerin başına bir şey gelmesiydi. Onlar çıkamazlar, yardım isteyemezler" dedi.
13.02.2023 Yaşam
Gaziantep'te bir hemşire deprem anında kaçmak yerine çocukları kurtardı
Gaziantep'te bir hemşire deprem anında kaçmak yerine çocukları kurtardı Gaziantep'te bir hastanede görev yapan Hemşire Şeyma Alakuş, deprem anında dışarı kaçmak yerine hastaları tahliye etmek için canını hiçe saydı. O anlar hastanenin kamerasına yansıdı.
13.02.2023 Gündem
Yenidoğan bakım ünitesinde deprem paniği yaşandı, hemşireler hayatlarını böyle hiçe saydı
Yenidoğan bakım ünitesinde deprem paniği yaşandı, hemşireler hayatlarını böyle hiçe saydı Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep'te bir hastanede görev yapan hemşirelerin deprem anında yaşadıkları panik kameralara yansıdı. Prematüre ve hasta bebeklerin bulunduğu odaya koşan hemşireler, hayatlarını hiçe sayarak elleriyle bebek bulunan kuvözleri tuttu.
12.02.2023 Gündem
"Serum geç geldi" iddiasıyla hastanede terör estirdiler: 7 yaralı, 4 gözaltı
"Serum geç geldi" iddiasıyla hastanede terör estirdiler: 7 yaralı, 4 gözaltı Gaziantep'te mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giden bir kadın ve yakınları, serumun geç getirildiği iddiasıyla hastanede terör estirdi. çıkan olaylarda 7 sağlık çalışanı, güvenlik görevlisi ve hasta yakını yaralanırken, kalp krizi geçiren bir saldırgana ise saldırdığı sağlık çalışanları tarafından ilk müdahalesi yapıldı.
13.12.2022 Gündem
Üzerine televizyon düşen kız hayatını haybetti
Üzerine televizyon düşen kız hayatını haybetti Üzerine televizyon devrilen Suriyeli 8 yaşındaki kız öldü
2.03.2017 Yaşam