Gazetesi

Gazetesi

Son dakika gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.765 gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı! Euroleague'in tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.
27.04.2024 Şampiy10
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.
25.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.
16.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki!
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki! Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Şampiy10
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi Dünya ve olimpiyat şampiyonu, Türkiye Gazetesi yazarı İsmet Atlı, vefatının 10. yılında Adana'nın Kozan ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
4.04.2024 Adana
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu!
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu! Rangers kulübü, artık bir numaralı kanat beki haline geldiği ve ilk 11’de kendisine yer bulduğu için milli arada sakatlanan Rıdvan Yılmaz’ın adeta üzerine titriyor.
25.03.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Fenerbahçe için seçenek kalmadı! Artık eskisi gibi değil, Ali Koç'un istediği oluyor
Fenerbahçe için seçenek kalmadı! Artık eskisi gibi değil, Ali Koç'un istediği oluyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 30. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada istenmeyen olaylar ve arbede yaşanırken, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
23.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.