Gayrimenkul Fuarı

Gayrimenkul Fuarı

Son dakika Gayrimenkul fuarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gayrimenkul fuarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gayrimenkul fuarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gayrimenkul Fuarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gayrimenkul fuarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 gayrimenkul fuarı haberi bulunmuştur. Tüm gayrimenkul fuarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
RE360 gayrimenkulün büyük buluşması
RE360 gayrimenkulün büyük buluşması RE360,gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük bir konferans.
19.11.2019 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı! Başvurular 70 bini aştı
Bakan Kurum açıkladı! Başvurular 70 bini aştı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, katıldığı uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a ilişkin, "3 günlük fuar ziyaretleri çerçevesinde 1 milyon kartvizit el değiştiriyor. Bu birliktelik hem sektörümüz hem de sektörümüzün geleceği adına çok önemli." dedi.
12.03.2019 Ekonomi
`Yabancılara 2 günde 3 bin adet gayrimenkul satacağız`
`Yabancılara 2 günde 3 bin adet gayrimenkul satacağız` İstanbul'da düzenlenecek 13. Gayrimenkul Fuarı'na 2 bin 300 bireysel yatırımcı davet edildi. Fuarı organize eden Haktan Öztunalı, "Yabancılara 2 günde 3 bin adet gayrimenkul satacağız` dedi.
6.03.2019 Ekonomi
Yatırım fırsatlarını anlattı
Yatırım fırsatlarını anlattı Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM’de İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluşup projelerini anlattı
18.03.2018 Ekonomi
Şehirlerin yarışı
Şehirlerin yarışı Fransa’da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM’de şehirler yarışıyor. Balıkesir, Beyoğlu, Bursa Osmangazi, Gaziantep, Hatay, İstanbul ve Sivas dev projeleriyle fuarda yer alıyor. Bakan Özhaseki, “Dünyada şehirler yarışıyor. Şehirler tanıtımlarına önem vermeli” dedi.
13.03.2018 Ekonomi
Yabancıya satış can suyu oluyor
Yabancıya satış can suyu oluyor Dubai’deki Cityscape Global’e katılan Bakan Özhaseki, yabancıya satışın ekonomiye tehdit değil can suyu olduğunu belirterek, “Birçok ülke gayrimenkul satmak için çırpınıyor. Adeta yarışıyorlar. Biz de bu konuda gayret içindeyiz” dedi
12.09.2017 Ekonomi
Körfez kozumuz vatandaşlık oldu
Körfez kozumuz vatandaşlık oldu Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk firmaları vatandaşlık hakkı ve KDV muafiyeti kozunu kullandı. Fuara Türk firmaların katılımı düşerken yabancı ilgisinde azalma görülmedi.
11.09.2017 Ekonomi
"Referandumdan sonra gayrimenkulde satışlar ve fiyatlar artacak"
"Referandumdan sonra gayrimenkulde satışlar ve fiyatlar artacak" Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 16 Nisan'daki referandumdan sonra gayrimenkulde satışların da fiyatların da artacağını belirterek, 40 yıldır piyasada olmasına rağmen gayrimenkulde alıcı lehine hiç böyle bir piyasa görmediğini söyledi.
29.03.2017 Ekonomi
Gel vatandaş gel!
Gel vatandaş gel! Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde yatırımcıları buluşturdu. Bu yıl ilk kez ‘vatandaşlık hakkı’ ile yabancı yatırımcının karşısına çıkan Türkiye, fuarda yoğun ilgi görüyor. Bugün, 100 büyük yatırımcı iş fırsatları için Türk firmalarıyla bir araya gelecek
14.03.2017 Ekonomi
Körfez güvenini ortaya koydu
Körfez güvenini ortaya koydu 6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti. Böylece, yatırımcı Türkiye’ye güvenini ortaya koydu
22.09.2016 Ekonomi
Körfez’den 1.2 milyar liralık talep moral oldu
Körfez’den 1.2 milyar liralık talep moral oldu Dubai’deki Cityscape Global’de darbe girişimine rağmen Türk projelerine ilgi azalmadı. Körfez yatırımcısından alım talebi geldi. 410 milyon $ yani 1.2 milyar liralık yatırım görüşmesi yapıldı.
10.09.2016 Ekonomi
Körfez morali
Körfez morali Türk gayrimenkul sektörü, darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla ilk kez Dubai Cityscape Global’de buluştu. Fuarda satıştan çok Türkiye’ye yönelik algıyı değiştirmek için çabalayan Türk şirketleri, Körfez yatırımcısından güven mesajı aldı.
6.09.2016 Ekonomi
Denizİstanbul'a yabancı ilgisi
Denizİstanbul'a yabancı ilgisi Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul projesinde yer alan Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni, 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde tanıttı
26.04.2016 Arşiv
Hiper Gayrimenkul Gulf Property Show’a katıldı
Hiper Gayrimenkul Gulf Property Show’a katıldı Hiper Gayrimenkul Futurepark projesi ile Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu
26.04.2016 Arşiv
Araplar Karadeniz’e golf sahası kuracak
Araplar Karadeniz’e golf sahası kuracak MIPIM’e katılan Ordu Belediyesi, Fransa’da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu...
12.04.2016 Ekonomi
Dap Yapı Ires Bursa Fuarı'ndaydı
Dap Yapı Ires Bursa Fuarı'ndaydı DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.
6.04.2016 Arşiv
Döviz alanlar konuta yönelecek
Döviz alanlar konuta yönelecek GYODER'in Olağan Genel Kurul Toplantısı'ndan önemli mesajlar çıktı
30.03.2016 Arşiv
Cityscape'te neler oldu?
Cityscape'te neler oldu? Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti.
28.03.2016 Arşiv
Ofton 4 projesiyle Cityscape'teydi
Ofton 4 projesiyle Cityscape'teydi Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Erenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile Cityscape'teydi.
28.03.2016 Arşiv
Terör olayları yabancı yatırımcıyı korkutmadı
Terör olayları yabancı yatırımcıyı korkutmadı Bu yıl yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışında 10 milyar dolarlık gelir hedefleniyor.
23.03.2016 Arşiv
Ege Yapı Cityscape'te
Ege Yapı Cityscape'te Ege Yapı, Cityscape Turkey’de satışı devam eden ve yeni satışa çıkaracağı projelerini yatırımcılarla buluşturuyor.
22.03.2016 Arşiv
Cityscape'te hangi firmalar ne kadar indirim yapacak?
Cityscape'te hangi firmalar ne kadar indirim yapacak? İlk kez Türkiye'de yapılacak Cityscape'e 50’yi aşkın ülkeden 1.000’e yakını yabancı olmak üzere binlerce kişi ve kurum ön kayıt yaptırdı.
22.03.2016 Arşiv
Ofton İnşaat Cityscape’te
Ofton İnşaat Cityscape’te Ofton İnşaat, Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor.
21.03.2016 Arşiv
İstanbul’da 7 ilçe dönüştürülecek
İstanbul’da 7 ilçe dönüştürülecek 1 aya kadar İstanbul’un 7 ilçesinde kentsel dönüşüm başlatacaklarını belirten TOKİ Başkanı Turan, “Toplamda 500 bin metrekarelik alanı dönüştüreceğiz” dedi Bu yıl İstanbul'da önceliği 'kentsel dönüşüme' verecek olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), şehrin 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlatacak...
18.03.2016 Ekonomi
Yatırımcılara kamu desteği güven verdi
Yatırımcılara kamu desteği güven verdi MIPIM fuarında şirketlerin beklediği kamu desteği bu yıl geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile TOKİ ve Emlak Konut’un varlığı moral verdi
16.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gayrimenkul Fuarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gayrimenkul fuarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.