Ganire Paşayeva

Ganire Paşayeva

Son dakika Ganire Paşayeva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ganire Paşayeva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ganire Paşayeva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ganire Paşayeva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ganire paşayeva gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 ganire paşayeva haberi bulunmuştur. Tüm ganire paşayeva haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum Ataşehir’de Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen ‘Ufuktaki Yeni Türkiye Buluşmaları’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum “Sinesinden çıktığımız aziz milletimizin sesine asla yabancı kalmadık. Milletimizin üslubuyla siyasetimizin üslubu hep aynı oldu. Siyaseti, kimin için ve ne için yaptığımızı asla unutmadık. Bize oy versin ya da vermesin tüm kesimlerin hukukunu hiçbir ayrım yapmadan vicdani bir hassasiyetle koruduk” dedi.
18.02.2024 Gündem
Ganire Paşayeva öldü mü, neden öldü, hastalığı nedir? Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, kaç yaşında?
Ganire Paşayeva öldü mü, neden öldü, hastalığı nedir? Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, kaç yaşında? Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Paşayeva'nın yardımcısı Elbey Badirov, milletvekilinin komaya girdiğini ve Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Merkez Klinik Hastanesi'ne sevk edildiğini açıklamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Paşayeva'dan acı haber geldi. Peki, Ganire Paşayeva neden öldü, Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir? Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, kaç yaşında, evli mi?
29.09.2023 Gündem
Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva yaşamını yitirdi
Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva yaşamını yitirdi 23 Eylül’de komaya giren Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2023 Dünya
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda?
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda? Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva'nın komaya girdiği açıklanırken durumun sebebine dair bir bilgilendirme yapılmadı. Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu Fulya Öztürk CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı. Söz konusu açıklamaların ardından Ganire Paşayeva öldü mü, sorularına yanıt aranırken Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Ganire Paşayeva neden yoğun bakımda, sağlık durumu nasıl?
26.09.2023 Gündem
Türk vatandaşları sadece kimlik ile girebilecek
Türk vatandaşları sadece kimlik ile girebilecek Türk vatandaşlarının sadece kimlikle yurt dışına çıkarak seyahat edecekleri ülkelerin sayısı artıyor. Son olarak Azerbaycan da Türk vatandaşlarının ülkeye sadece kimlik ile girişine onay verdi. Azerbaycan Milli Meclisi, Azerbaycan ile Türkiye arasında "Ortak Medya Platformu" oluşturulmasını öngören ve iki ülke arasında kimlik belgeleri ile seyahate olanak sağlayan anlaşmalara onay verdi.
1.02.2021 Gündem
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor Ermenistan'ın, Azerbaycan'la sınırdaki Tovuz iline saldırarak Türkiye ve Azerbaycan'ın bölgeden geçen ortak enerji ve ulaştırma projelerini hedef almayı amaçladığı düşünülüyor.
17.07.2020 Dünya
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası'
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası' Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisinde kabul edilen Ermeni iddialarını içeren tasarı hakkında "Amerika Kongresi'nde alınan karar Türkiye'ye baskıydı, Türkiye'den intikam alma çabasıydı." dedi.
2.11.2019 Dünya
Orhan Gencebay'ın ağır misafiri
Orhan Gencebay'ın ağır misafiri Orhan Gencebay, önceki akşam Tarabya'daki Yüksel Balık çıkışında görüntülendi
15.03.2019 Magazin
Buket Aydın 'Yılın Ana Haber Bülteni Sunucusu Ödülü'nü aldı
Buket Aydın 'Yılın Ana Haber Bülteni Sunucusu Ödülü'nü aldı Buhara Medya Ödül Töreni'nde 40 dalda ödül verildi. Kanal D Haber'in başarılı sunucusu Buket Aydın'a 'Yılın Ana Haber Bülteni Sunucusu Ödülü' verildi.
7.11.2018 Magazin
Polis Okulunda Azeri ve Türk vekilden Afrin’e selam
Polis Okulunda Azeri ve Türk vekilden Afrin’e selam Erzurum’da Polis Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva ve AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, çektikleri videoyla Afrin’deki Mehmetçiğe selam gönderdi.
9.03.2018 Gündem
'Batı bizim yanımızda olmadı şimdi de Türkiye'nin yanında değil'
'Batı bizim yanımızda olmadı şimdi de Türkiye'nin yanında değil' Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Ermenistan’a bağlı kuvvetler tarafından 26 yıl önce sivillere karşı gerçekleştirilen Hocalı Katliamının yıl dönümünde açıklamalarda bulundu.
26.02.2018 Dünya
Azeri vekilden Türkiye açıklaması: Zayıflatmaya sizin gücünüz yetmez
Azeri vekilden Türkiye açıklaması: Zayıflatmaya sizin gücünüz yetmez Azerbaycan Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi Üyesi Ganire Paşayeva, "Türkiye’yi zayıflatmak isteyenlere buradan 'Türkiye yalnız değil, Türkiye’yi zayıflatmaya sizin gücünüz yetmez çünkü Türkiye için canını verecek, canını vermeye hazır olan ben de dahil on milyonlarca Türk milletinin evladı var' mesajını vermeye geldik." dedi.
19.02.2018 Dünya
Azeri vekil Paşayeva'dan dikkat çeken Afrin çıkışı
Azeri vekil Paşayeva'dan dikkat çeken Afrin çıkışı Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin haklı mücadelesi olduğunu dile getiren Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, "Almanya parlamentosunda terör örgütü fularları takıldı. Avrupa çok iki yüzlü. Terörle mücadeleden bahsediyorsanız nerede olursa olsun karşısından durmanız gerekir." ifadelerini kullandı
12.02.2018 Dünya
Azeri vekil Paşayeva'dan Avrupa'ya Türkiye tepkisi
Azeri vekil Paşayeva'dan Avrupa'ya Türkiye tepkisi Azerbaycan Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi Üyesi Ganire Paşayeva, "Avrupa bugün Afrin'de o bölgelerde terörle mücadelede Türkiye'ye nasıl iki yüzlülük ve çifte standart uyguluyorsa o zaman da (Hocalı Katliamı) o işgalci zihniyete destek verdiler." dedi.
9.02.2018 Dünya
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurulunda düzenlenen oturumda tartışıldı.
24.01.2018 Dünya
'Yanlış Anlama’ya büyük ödül!
'Yanlış Anlama’ya büyük ödül! Türkiye ve Azerbeycan'ın ünlü oyuncularını bir araya getiren 'Yanlış Anlama', Bakü’de yapılan The Best of Azerbaijan ödül töreninde 'Yılın En İyi Komedi' filmi seçildi.
28.12.2017 Kültür Sanat
Avrupa Konseyi'nin Türkiye kararına kınama!
Avrupa Konseyi'nin Türkiye kararına kınama! Azerbaycan milletvekili Paşayeva, Avrupa Konseyi'nin Türkiye kararını kınadı
2.05.2017 Dünya
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva: Hollanda haddini bilmeli
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva: Hollanda haddini bilmeli Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva, Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik tavrına tepki göstererek, "Hollanda'nın haddini bilmesi gerektiğini" söyledi
13.03.2017 Dünya
Azeri vekil Paşayeva'dan Ermenistan’a uyarı!
Azeri vekil Paşayeva'dan Ermenistan’a uyarı! Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, 'Artık Azerbaycan 20 yıl önceki Azerbaycan değil, ne de ordusu 20 yıl önceki ordu değil. Artık 10-20 yıl kadar beklemeyeceğiz' dedi.
17.06.2021 Dünya
Paşayeva: Türkiye karşıtı harekette bulunan karşısında bizi bulur
Paşayeva: Türkiye karşıtı harekette bulunan karşısında bizi bulur AKPM Üyesi ve Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, "İster içeride ister dışarıda kim Türkiye karşıtı bir harekette bulunursa bizi karşısında bulur." dedi
29.09.2021 Gündem
Yayman: Türkiye, en çok dizi film satan 2'nci ülke
Yayman: Türkiye, en çok dizi film satan 2'nci ülke Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Türkiye'nin dünyada ABD'den sonra en çok dizi film satan 2'nci ülke olduğunu söyledi
27.10.2016 Ekonomi
‘Hediyem Kur’an olsun’ kampanyası
‘Hediyem Kur’an olsun’ kampanyası Diyanet Vakfı, Azerbaycan’a Azerice mealli 5 bin Kuran-ı Kerim hediye etti...
21.06.2016 Yaşam
"Ermenistan PKK'ya asker gönderiyor"
"Ermenistan PKK'ya asker gönderiyor" Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Hocalı Katliamının yıldönümü sebebiyle Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen “Anadolu’da Ermeni Mezalimi ve Hocalı Soykırımı” paneline konuşmacı olarak katıldı...
25.02.2016 Dünya
Azeri milletvekilinden Ermenistan'a şok sözler
Azeri milletvekilinden Ermenistan'a şok sözler Azerbaycan Parlamentosu Milletvekili Ganire Paşayeva, Türkiye'nin yaşadığı terör saldırılarının acısını yüreklerinde hissettiklerini söyleyerek terör örgütlerine devlet kademesinde destek veren Ermenistan'ı kınadı.
20.02.2016 Dünya
Azeri vekilden Rusya'ya sert tepki
Azeri vekilden Rusya'ya sert tepki Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Azarbeycan ile Türkiye'nin kardeş olduğunu ifade ederek, 'Kardeşlik iyi günde de kötü günde de beraber olmaktır. Türkiye'nin güçlü olması bizim de güçlü olmamız demektir' dedi
13.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ganire Paşayeva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ganire paşayeva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.