Gamze Topuz

Gamze Topuz

Son dakika Gamze Topuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gamze Topuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gamze Topuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gamze Topuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gamze topuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 gamze topuz haberi bulunmuştur. Tüm gamze topuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi
Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Gamze Topuz ile eski futbolcu Tümer Metin'in büyük aşkı bitti. Ayrıldıkları ortaya çıkan ikiliden Metin, tek başına Çeşme'ye tatile gitti.
11.07.2023 Magazin
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem!
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Öztürk' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gamze Topuz, yaklaşık yedi yıldır eski futbolcu Tümer Metin (47) ile aşk yaşıyor. 39'uncu yaş gününü dün Arnavutköy'de bir mekanda kutlayan oyuncu, gençlik yıllarına dönmek istemediğini vurgularken, en güzel doğum gününü de Tümer'e ilan-ı aşk ederek açıkladı.
9.10.2022 Magazin
Gamze Topuz sevgilisi Tümer Metin'e aşkını haykırdı!
Gamze Topuz sevgilisi Tümer Metin'e aşkını haykırdı! Gamze Topuz eski futbolcu Tümer Metin ile 6 yıldır birlikte. Sosyal medyadan ilişkilerinin yıl dönümünü kutlayan Gamze Topuz'un Instagram paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Sevgilisi ile peş peşe fotoğraflar paylaşarak altına romantik bir not düşen Topuz'a ünlü isimlerden yorum yağdı.
27.12.2021 Magazin
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi!
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi! Spor yorumcusu Ersin Düzen ve spor spikeri Seyhan Şaşko yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi.
18.03.2021 Futbol
Haftanın 3 günü İstanbul, 4 günü Çeşme
Haftanın 3 günü İstanbul, 4 günü Çeşme Eski milli futbolcu Tümer Metin, önceki gün sevgilisi Gamze Topuz’la Çeşme, Alaçatı’daydı. Sevgililer, her sene yaz sezonunu Çeşme’deki evlerinde geçirdiklerini söyledi.
26.06.2020 Magazin
Oyuncu Gamze Topuz'u dehşete düşüren olay: Yuh olsun bunu yapana...
Oyuncu Gamze Topuz'u dehşete düşüren olay: Yuh olsun bunu yapana... Gelen son dakika haberinde hayvana şiddet durmak bilmiyor. İstanbul, Manisa ve Düzce’den gelen haberler kan dondurdu. ‘Cango’, ‘Bold Pilot’ adlı köpekleri ve kedileriyle yaşayan oyuncu Gamze Topuz’un bahçesine ölümcül düzenek haline getirilmiş çivili kemik atıldı. Köpeklerinin hedef alındığını söyleyen Topuz, polise başvurarak şikâyetçi oldu.
3.06.2020 Gündem
Tümer Metin-Gamze Topuz'un neşesi yerinde
Tümer Metin-Gamze Topuz'un neşesi yerinde Eski futbolcu Tümer Metin ile oyuncu sevgilisi Gamze Topuz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
7.12.2019 Magazin
Aşkları plakaya kazılı
Aşkları plakaya kazılı Üçüncü kez bir araya gelip barışan Tümer Metin ile Gamze Topuz önceki gün Nişantaşı’ndaki bir hastanede objektiflere yansıdı.
29.03.2019 Magazin
Liseli aşıklar gibi...
Liseli aşıklar gibi... Oyuncu Gamze Topuz ve iki yıldır beraber olduğu sevgilisi Tümer Metin, önceki gün Bebek’te görüntülendi.
28.03.2019 Magazin
Aşkları tam gaz
Aşkları tam gaz Gamze Topuz ve eski futbolcu Tümer Metin, önceki gece Etiler’de bulunan Vitrin Meyhane çıkışı görüntülendi.
20.09.2018 Magazin
Mutluyuz
Mutluyuz Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin ile oyuncu Gamze Topuz’un aşkı tam gaz devam ediyor.
2.09.2018 Magazin
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız!
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız! 1996 yılında doğa kazalarında ya da doğal afetlerde başı dertte olanlara en kısa sürede ulaşmak amacıyla kurulan AKUT, Büyük Marmara Depremi’nin 20. yılına girilirken, “17 Ağustos’u asla unutmayacağız! O gün geleceği de kurtardık!” temalı önemli bir sosyal medya farkındalık projesini hayata geçirdi.
14.08.2018 Gündem
Yanlış bir şey yazmayın!
Yanlış bir şey yazmayın! Oyuncu Gamze Topuz’la ayrıldıktan sonra adı birçok güzelle anılan Ümit Kantarcılar, önceki gün bir kadın arkadaşıyla birlikte İstinyePark’ta görüntülendi.
13.08.2018 Magazin
Baba olmak bunu  gerektirir
Baba olmak bunu gerektirir Ümit Kantarcılar, Gamze Topuz ile evliliğinden olan kızı Elis Naz ile önceki gün Bebek’teydi.
29.07.2018 Magazin
Harbiye Sıla’ya doymuyor
Harbiye Sıla’ya doymuyor Sıla, Harbiye Açıkhava konser serisinin beşinci gecesinde de binlerce hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
27.07.2018 Magazin
Evi alaçatı’ya taşıdım
Evi alaçatı’ya taşıdım Gamze Topuz, bayram tatili için kızı Elis’le İzmir’e uçtu.
15.06.2018 Magazin
Makyajsız Gamze
Makyajsız Gamze Oyuncu Gamze Topuz önceki gün İstinyePark’daydı.
14.06.2018 Magazin
Piştiye ramak kala
Piştiye ramak kala GAMZE Topuz ve Ümit Kantarcılar 2016 yılında, 2 yıllık evliliklerini noktalamışlardı.
10.06.2018 Magazin
Ellerini bırakmadılar
Ellerini bırakmadılar Güzel oyuncu Gamze Topuz, sevgilisi Tümer Metin ile geçtiğimiz gün Zorlu AVM’deydi.
12.05.2018 Magazin
Kızıyla alışverişte
Kızıyla alışverişte Oyuncu Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar’dan olan kızı Elis Naz ile Akmerkez’de görüntülendi.
10.04.2018 Magazin
Nişantaşı aşıkları
Nişantaşı aşıkları Bir dargın bir barışık ilişkileri devam eden eski futbolcu Tümer Metin ile Gamze Topuz, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
6.04.2018 Magazin
Telefonu elinden düşürmedi
Telefonu elinden düşürmedi Eski milli futbolcu Tümer Metin ile aşk yaşayan oyuncu Gamze Topuz önceki gün kızı Eliz Naz ile birlikte Bebek Parkı’ndaydı.
28.03.2018 Magazin
Dikkat kızım var
Dikkat kızım var Ümit Kantarcılar, eski eşi Gamze Topuz’dan dünyaya gelen kızı Elis Naz’la Akmerkez’deydi.
28.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Topuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gamze topuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.