Galatasraay

Galatasraay

Son dakika Galatasraay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasraay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasraay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasraay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasraay gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 galatasraay haberi bulunmuştur. Tüm galatasraay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de hangi takım şampiyon olur? İşte o senaryolar
Süper Lig'de hangi takım şampiyon olur? İşte o senaryolar Süper Lig'in 41.hafta maçlarında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'e kaybedince işler değişti. Galatasaray'ın Denizlispor'u 4-1'le geçmesi zirveyi karıştırırken, Fenerbahçe'nin evinde Sivasspor'a yenilmesi sarı lacivertlilerin hemen hemen havlu atmasına neden oldu.
11.05.2021 Galatasaray
Henry Onyekuru: Ben kalmak isterim
Henry Onyekuru: Ben kalmak isterim Galatasaray yıldız oyunculardan Henry Onyekuru, Alanya maçının ardından takımda geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
13.02.2020 Galatasaray
Kadıköy'de Fatih Terim'e küfür
Kadıköy'de Fatih Terim'e küfür Fenerbahçe taraftarları, Anderlecht maçının ilk yarısının sonlarına doğru "Fatih Terim A... A..." tezahüratı yaptı.
8.11.2018 Galatasaray
Aslan başladı Fener bitirdi
Aslan başladı Fener bitirdi Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında karşı karşıya gelen ezeli rakipler maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.
2.11.2018 Galatasaray
Bulut: "Biraz haksızlık yapılıyor"
Bulut: "Biraz haksızlık yapılıyor" Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "En iyisini yapmaya çalıştım, en iyisini yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
30.10.2018 Yeni Malatya Spor
Galatasaray'a taraftar morali
Galatasaray'a taraftar morali Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Galatasaray takımını taraftarlar, havalimanında karşıladı.
28.10.2018 Galatasaray
G.Saray'da büyük şok! Bir yıldız daha...
G.Saray'da büyük şok! Bir yıldız daha... Zorlu Malatyaspor deplasmanına eksik gelen Galatasaray, yıldız oyuncusu Belhanda'nın sakatlığıyla bir şok daha yaşadı.
28.10.2018 Galatasaray
Aslan'ın sıkıntısı ortada
Aslan'ın sıkıntısı ortada Emre devreyi kapattı, Selçuk'un tedavisi sürüyor, Ndiaye cezalı... Porto maçı öncesi Terim'in derdi büyük.
30.09.2018 Galatasaray
Aslan'ın rakibi galibiyete hasret
Aslan'ın rakibi galibiyete hasret Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) üçüncü haftasında oynanan maçta Schalke 04, deplasmanda Mönchengladbach'a 2-1 mağlup oldu.
15.09.2018 Galatasaray
Anlaşma tamam! Gomis ayrılıyor
Anlaşma tamam! Gomis ayrılıyor Bafetimbi Gomis'in transferi için Suudi Arabistan takımlarından Al-Hilal'le yaklaşık 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
22.08.2018 Galatasaray
Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını aldı.
27.06.2018 Basketbol
"Transfer harekâtı bayramdan sonra"
"Transfer harekâtı bayramdan sonra" UEFA ile yapılan anlaşmaya göre dikkatli hareket etmesi şart olan sarı-kırmızılılarda başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim, Bodrum’da görüşüp transferle ilgili son kararları verecek!
14.06.2018 Galatasaray
Kocaman'dan büyük sürpriz
Kocaman'dan büyük sürpriz BAŞAKŞEHİR’İN kaybettiği haftada Evkur Yeni Malatyaspor’u devirerek G.Saray derbisine daha iddialı bir şekilde çıkmak isteyen F.Bahçe’de bugünkü maçta rotasyon yaşanması bekleniyor.
10.03.2018 Fenerbahçe
"Galatasaray için bu süreyi istiyorum"
"Galatasaray için bu süreyi istiyorum" Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 20 Ocak'ta yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde kulübün Kalamış'taki sosyal tesislerinde üyelerle buluştu.
14.01.2018 Galatasaray
Aslan, Trabzonspor maçına hazırlanıyor
Aslan, Trabzonspor maçına hazırlanıyor Galatasaray, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
26.10.2017 Galatasaray
Galatasaray'da şok sakatlık!
Galatasaray'da şok sakatlık! Süper Lig'in 9. haftasında oynanan kritik derbide Galatasaray'da şok bir sakatlık yaşandı. Sarı-Kırmızılılarda oyundan çıkan Serdar Aziz'in yerine Latovlevici oyuna dahil oldu.
22.10.2017 Galatasaray
Galatasaray'a coşkulu karşılama
Galatasaray'a coşkulu karşılama Galatasaray, Süper Lig'de yarın Osmanlıspor ile yapacağı müsabaka için Ankara'ya geldi.
18.08.2017 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın Avrupa seferi!
İşte Galatasaray'ın Avrupa seferi! Konyaspor'u mağlup etmesine rağmen ligi 4. sırada tamamlayan Galatasaray sezonu erken açacak.
3.06.2017 Galatasaray
'Sigthorsson hep sakatlık problemi yaşıyor'
'Sigthorsson hep sakatlık problemi yaşıyor' Ajax’ın başındayken Kolbeinn Sigthorsson ile birlikte dört yıl birlikte çalışan Inter Teknik Direktörü Frank de Boer, İzlandalı futbolcunun kalitesinin tartışılmayacağını fakat sürekli sakatlık problemi yaşadığını söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
'Başkanımız TFF'yi aradı'
'Başkanımız TFF'yi aradı' Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Galatasaray ile oynayacakları derbi mücadelesinin ertelenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
20.03.2016 Fenerbahçe
Feda için masaya buyurun
Feda için masaya buyurun Avrupa'dan 1 yıl men edilen G.Saray, UEFA'nın uyarısı sonrası oyuncuların maaşlarını da indirmek zorunda...
3.03.2016 Galatasaray
Türk Telekom'dan Aslan'a ağır fatura!
Türk Telekom'dan Aslan'a ağır fatura! Türkiye Basketbol Ligi 23. hafta karşılaşmasında Türk Telekom, deplasmanda Galatasaray Liv Hospital'ı 80-76 yendi.
23.03.2015 Galatasaray
Jürgen Klopp: Galatasaray'ı gayet iyi tanıyoruz
Jürgen Klopp: Galatasaray'ı gayet iyi tanıyoruz Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, ve oyunculardan İlkay Gündoğan, Galatasaray mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.
21.10.2014 Futbol
Arena'yı karıştıran seks skandalı!
Arena'yı karıştıran seks skandalı! Uygunsuz şekilde yakalandılar, dayak yediler
11.10.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Galatasraay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasraay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.