Galatasay

Galatasay

Son dakika Galatasay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasay gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 galatasay haberi bulunmuştur. Tüm galatasay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Süper Kupa açıklaması: Türkiye'de oynanmalı
Galatasaray'dan Süper Kupa açıklaması: Türkiye'de oynanmalı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçına ilişkin, "Birçok gündem maddesi vardı. Bir tanesi de Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanmasıydı. Bu görüşüldü. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun görüşü kupanın Türkiye'de oynanması." dedi.
6.11.2023 Galatasaray
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçe'ye gitmesine seyirci kalmaz
Yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçe'ye gitmesine seyirci kalmaz Dünya Kupası arasında Galatasaray transfer çalışmalarına hız verirken takımdan ayrılacak 2 isimle ilgili son durum belli oldu. İşte sarı-kırmızılı takımın transfer listesindeki isimler...
19.11.2022 Galatasaray
Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri!
Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri! Galatasaray, Kasımpaşa ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve yeni transferler ile ilk kez sahaya çıkacak. Nef Stadı’nda oynanacak Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ile ilgili futbolseverler detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri!
24.07.2022 Futbol
Galatasaray İlkokulu kura ile öğrenci alacak! Kura başvurusu nasıl yapılır?
Galatasaray İlkokulu kura ile öğrenci alacak! Kura başvurusu nasıl yapılır? Galatasaray İlkokulu kura ile 50 öğrenci alacak. Kuralar noter huzunda çekilecek. Başvurular; 17 Haziran 2022 ve 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Galatasaray İlkokulu kura başvurusu nasıl yapılır? Galatasaray İlkokulu kura başvurusu ne zaman yapılacak? Galatasaray İlkokulu başvuru tarihleri…
14.06.2022 Eğitim
Prof. Dr. Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi görürken dün hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. 
12.04.2022 Gündem
Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef olaylı derbi!
Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef olaylı derbi! Basketbolda Bitci Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 18:00'de başladı. Kritik mücadeleyi kazanan Fenerbahçe Beko, finale yükseldi.
18.02.2022 Basketbol
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte GS Avrupa Ligi rakipleri!
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte GS Avrupa Ligi rakipleri! Galatasaray'ın Avrupa Ligi macerası devam ediyor. Ligde grubunu lider tamamlayan 8 takımla, Play-Off'tan çıkacak 8 takım, son 16 Turu’nda karşılaşacak. Liderler kurada seri başı olacak ve rövanşa kendi sahasında çıkacak. UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu namağlup lider tamamlayan Galatasaray, Son 16'ya direkt katılım hakkı elde etti. Galatasaray'ın da rakipleri için gözler Avrupa Ligi'nde Play-Off kurasına çevrildi. Peki, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte GS Avrupa Ligi rakipleri!
10.12.2021 Gündem
Arda Turan'a verilen ceza belli oldu!
Arda Turan'a verilen ceza belli oldu! PFDK, Arda Turan'a Fenerbahçe maçındaki hakareti nedeniyle 2 maç men cezası verdi.
10.02.2021 Galatasaray
Rıdvan Dilmen: Beşiktaş, Trabzon'a da kaybederse işi zor
Rıdvan Dilmen: Beşiktaş, Trabzon'a da kaybederse işi zor Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, Medipol Başakşehir’e konuk oldu. Medipol Başakşehir, 50. dakikada Demba Ba'nın attığı golle sahasında 1-0 üstünlükle ayrıldı. Başakşehir üç puanın sahibi oldu, puanını 43'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Beşiktaş, kritik deplasmanda yenilerek 36 puanda kaldı. Rıdvan Dilmen, karşılamanın ardından Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki durumunu değerlendirdi
15.02.2020 Beşiktaş
Galatasaraylı Ömer Bayram'ı ifşa eden Eda Gökçen Kaya kimdir?
Galatasaraylı Ömer Bayram'ı ifşa eden Eda Gökçen Kaya kimdir? Eda Gökçen Kaya, Galatasaraylı futbolcu Ömer Bayram’ın kendisine gönderdiği mesajları sosyal medya hesabından ifşa ettikten sonra gündeme oturdu. Peki, Eda Gökçen Kaya kimdir?
7.12.2019 Gündem
Süper Lig puan durumu: 12. Hafta maç sonuçları ve fikstür
Süper Lig puan durumu: 12. Hafta maç sonuçları ve fikstür Süper Lig puan durumu, 12. Hafta oynanan maç sonuçları sonrası merak edildi. 2019 - 2020 sezonunun 12. hafta maçları Galatasaray ve Başakşehir maçı ile başladı. Başakşehir, Galatasaray karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Ancak dün oynanan maçlar sonrası Süper Lig'te puan durumu yeniden değişti. Peki, Süper Lig puan durumu nasıl oldu? 22 Kasım Süper Lig puan durumu detayları ve fikstür...
24.11.2019 Yaşam
Boluspor'da Sait Karafırtınalar dönemi sona erdi!
Boluspor'da Sait Karafırtınalar dönemi sona erdi! Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Boluspor'da, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollar ayrıldı.
21.01.2019 Galatasaray
Cengiz'den Trezeguet açıklaması!
Cengiz'den Trezeguet açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA'nın verdiği cezalarla ilgili, "Cezayı 2 milyon Euro taksitlerle 3 yılda ödeyeceğiz" dedi.
13.06.2018 Galatasaray
Olcan Adın'ın anne acısı
Olcan Adın'ın anne acısı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final 2'nci karşılaşmasında çarşamba günü Galatasaray'ın konuğu olacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor'da Olcan Adın, anne acısıyla sarsıldı.
16.04.2018 Futbol
Eksik çok, takım ruhu yok!
Eksik çok, takım ruhu yok! Galatasay'ı Slovakya kampında adım adım izleyen muhabirimiz Yalımcan Sarpyel takımın durumun mercek altına aldı.
11.07.2017 Galatasaray
Bruma bonservissiz gidebilir!
Bruma bonservissiz gidebilir! Galatasaray'ın 70 bin euro ceza verdiği Bruma gelecek sezon devre arasında bonservissiz olarak başka takımla sözleşme imzalayabilir.
24.09.2021 Galatasaray
Taksim'de gerginlik
Taksim'de gerginlik İstiklal Caddesi'nde Özgür Gündem gazetesini dağıtmak isteyen gruba, polis güvenlik gerekçesiyle izin vermedi...
29.09.2021 Gündem
Sabri'ye 'gariban' dedi
Sabri'ye 'gariban' dedi Galatasaray Kulubü Divan Kurulu'nun aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.
9.12.2015 Galatasaray
'Melo transferi bir fiyaskodur'
'Melo transferi bir fiyaskodur' "Galatasaray böyle abi-kardeş sistemi ile yönetilmeyi haketmiyor"
11.09.2015 Galatasaray
Mahmut Uslu davasında karar verildi
Mahmut Uslu davasında karar verildi Galatasaray Kongre Üyesi Jerfi Tarık Fıratlı ile Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’nun yargılandığı dava karara bağlandı.
30.06.2015 Galatasaray
'Aralarında bir takım yapsalar...'
'Aralarında bir takım yapsalar...' "İşte aşırı özgüven ve kimseyi adam yerine koymama bir takımı bu noktaya getiriyor."
29.04.2015 Fenerbahçe
Bruma'ya Alman devi talip oldu
Bruma'ya Alman devi talip oldu Alman basını, sarı kırmızılı takımın genç yıldızı Bruma'nın Borussia Dortmund'un ilgi alanında olduğunu yazdı.
30.03.2015 Galatasaray
Ergin Ataman diskalifiye edildi
Ergin Ataman diskalifiye edildi Anadolu Efes-Galatasay Liv Hospital maçının son çeyreğinde Ergin Ataman diskalifiye edildi.
1.03.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.