Galatasarayda Ayrılık

Galatasarayda Ayrılık

Son dakika Galatasarayda ayrılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasarayda ayrılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasarayda ayrılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasarayda Ayrılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasarayda ayrılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 galatasarayda ayrılık haberi bulunmuştur. Tüm galatasarayda ayrılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Okan Buruk yıldız ismin hesabını kesti! "Bardağı taşıran son damla oldu"
Galatasaray'da Okan Buruk yıldız ismin hesabını kesti! "Bardağı taşıran son damla oldu" Süper Lig'de bu akşam İstanbulspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Ocak transfer dönemine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un yıldız ismin üzerini tamamen çizdiği ifade edildi. İtalyan basını "Okan Buruk takımda istemiyor! Bardağı taşıran son damla oldu" ifadelerini kullanarak Ocak ayındaki ayrılığı duyurdu.
25.12.2022 Galatasaray
7-0'lık galibiyet sonrası Galatasaray'da ayrılık! Burak Elmas döneminde transfer edilen 5. oyuncu da gönderiliyor...
7-0'lık galibiyet sonrası Galatasaray'da ayrılık! Burak Elmas döneminde transfer edilen 5. oyuncu da gönderiliyor... Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'nda Galatasaray'ın Kastamonuspor'u kendi sahasında 7-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından operasyonun ilk adımı atıldı. Teknik direktör Okan Buruk'un gözünde kredisini tüketen yıldız oyuncu ile yollar ayrılacak. Sarı kırmızılı ekipte böylece Burak Elmas döneminde transfer edilen 5. oyuncu gönderilmiş olacak.
20.10.2022 Galatasaray
İspanya'dan Galatasaray için ayrılık iddiası! İşte yıldız oyuncunun bonservis bedeli...
İspanya'dan Galatasaray için ayrılık iddiası! İşte yıldız oyuncunun bonservis bedeli... Okan Buruk'un imzası sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündemdeki sıcaklık devam ediyor. Abdülkerim Bardakcı'nın imzasının ardından Marcao için İspanya'dan güncel bir ayrılık iddiası geldi. İşte anlaşmanın detayları...
30.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın genç yıldızı Marsilya yolcusu! Fransız basını duyurdu
Galatasaray'ın genç yıldızı Marsilya yolcusu! Fransız basını duyurdu Fransız basını, Marsilya'nın gelecek sezonki transfer planlamasına dair bir yazı kaleme aldı. Medyada çıkan haberde, Fransız ekibinin, Galatasaray ile sözleşme uzatmayan Bartuğ Elmaz ile anlaşmaya vardığı ve yeni sezonda takıma katılacağı belirtildi.
9.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da bileti kesilen isimler belli oldu! 7 isim için ayrılık kararı!
Galatasaray'da bileti kesilen isimler belli oldu! 7 isim için ayrılık kararı! Süper Lig'de Göztepe galibiyetiyle nefes alan Galatasaray'da Florya'da salı günü Başkan Burak Elmas, Sportif Danışman Luis Campos ve Sportif Direktör Pasquale Sensibile arasında toplantı gerçekleşti. Gelecek sezonun planlaması masaya yatırılırken 3 isim için kesin ayrılık kararı çıktı. Diğer sarı-kırmızılı 4 isim ise gözden çıkarıldı.
24.02.2022 Galatasaray
G.Saray'da ayrılık rüzgarı!
G.Saray'da ayrılık rüzgarı! Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanıyor
22.08.2014 Galatasaray
Belhanda'dan sonra Murat Ersoy'un da görevine son verdiler
Belhanda'dan sonra Murat Ersoy'un da görevine son verdiler Galatasaray'da zemin krizi bitmek bilmiyor. Belhanda ile yollarını ayıran sarı kırmızılı kulüp Murat Ersoy’un da görevine son verdi
17.03.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasarayda Ayrılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasarayda ayrılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.