Geleceğin yıldızından dikkat çeken Galatasaray açıklaması: Pişman değilim
Geleceğin yıldızından dikkat çeken Galatasaray açıklaması: Pişman değilim Mustafa Kapı'nın Galatasaray'dan ayrılış şekli olay olmuştu. Genç oyuncu 18 yaşını doldurduktan sonra Sarı-Kırmızılı takımın sözleşme teklifini kabul etmeden Lille'in yolunu tutmuştu. O dönem büyük tartışmalara konu olan ve şuanda Adana Demirspor forması giyen Mustafa Kapı, transfer süreci, Lille macerası, Galatasaray'dan ayrılığı, başkan Murat Sancak, Arda Güler ve Ozan Kabak hakkında konuştu.
3.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Okan Buruk sessizliğini bozdu ve ilk kez konuştu! Galatasaray açıklaması...
Okan Buruk sessizliğini bozdu ve ilk kez konuştu! Galatasaray açıklaması... Seçim sonrası yeni hocasını belirleyecek olan Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son günlerde adı Galatasaray ile anılan, Başakşehir'i şampiyon yaptıktan sonra takım çalıştırmayan Okan Buruk sessizliğini bozdu. Aldığı teklifleri ilk kez açıklayan genç teknik adam, Galatasaray sorusuna da net cevap verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
21.04.2022 Galatasaray