Galatasara

Galatasara

Son dakika Galatasara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasara gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 galatasara haberi bulunmuştur. Tüm galatasara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa finali dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Süper Kupa finali dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahnelerGalatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024Şampiy10
Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'da iki yıldıza büyük şok! Biri kesik yedi diğeri Florya'daki eşyalarını topladı
Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'da iki yıldıza büyük şok! Biri kesik yedi diğeri Florya'daki eşyalarını topladıSüper Lig'in 31.haftasında 3-1 geriye düşmesine rağmen Fatih Karagümrük'le 3-3 berabere kalan ve Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısında aynı skorla sahadan ayrılmasıyla birlikte aradaki puan farkını koruyan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Beşiktaş derbisi öncesi Ali Naci Küçük'ün Vole+ kanalında yaptığı açıklamalar ve Florya'nın son havası...
26.04.2023Galatasaray
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğünde! "Çağla Acun'u değiştirmiş"
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğünde! "Çağla Acun'u değiştirmiş"Galatasara'yın futbolcusu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, Katre Yırtıcı ile geçtiğimiz akşam dünya evine girdi. Okan Turan ve Katre Yırtıcı'nın düğününe sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katılan Acun Ilıcalı'nın tarzı sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın düğünde takım giydiğini görenler "Çağla Acun'u değiştirmiş" yorumları yaptı.
19.06.2022Magazin
70 yıl sonra İngiliz Okulları’nın açılması için toplandılar
70 yıl sonra İngiliz Okulları’nın açılması için toplandılarBeyoğlu İngiliz Kız Ortaokulu ve İngiliz Erkek lisesi eski öğrencileri, okullarının yeniden hayata geçmesi için 70, 80 yıl sonra yeniden bir araya geldi
10.04.2017Yaşam
Arena’da duygu dolu üç puan
Arena’da duygu dolu üç puan12’de perdeyi açtıktan sonra şehitlere selam durup çevik kuvvete sarılan Yasin, 66’da farkı 2’ye çıkardı. 73’te El Yasa ile umutlanan konuk ekip 78’de Fatau oyundan atılınca 10 kişi kalırken 90+4’te Yasin yeniden sahneye çıkıp hat-trick yaptı
24.09.2021Galatasaray
Beşiktaş'ta Galatasaray maçı hazırlıkları
Beşiktaş'ta Galatasaray maçı hazırlıklarıBeşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da 13 Ağustos Cumartesi günü Konya'da Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
24.09.2021Beşiktaş
G.Saray’ın Ergin Ataman planı!
G.Saray’ın Ergin Ataman planı!Galatasara Odeabank’ın Gran Canaria’yı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Dursun Özbek’in soyunma odasına indiği ve takımın bu başarısının ardından koç Ergin Ataman’a zamlı yeni kontrat önerileceği ifade ediliyor.
1.04.2016Galatasaray
"Kahraman" temsilciler, skandalı önledi!
"Kahraman" temsilciler, skandalı önledi!Karşıyaka'nın Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’la İzmir’de oynadığı karşılaşma öncesinde büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü.
15.01.2016Galatasaray
Nani gidiyor, Bruma geliyor
Nani gidiyor, Bruma geliyorF.Bahçe'nin istediği Nani'yi takımda tutamayan Sporting Lizbon, Bruma transferinde sona yaklaştı.
20.06.2015Galatasaray
Hamzaoğlu'nun yeni gözdesine kanca!
Hamzaoğlu'nun yeni gözdesine kanca!Klopp'un Dortmund'dan gitmeden önce verdiği transfer listesinde Yasin'in de adı olduğu öğrenildi.
29.04.2015Galatasaray
'Savaşa değil maça gidiyoruz'
'Savaşa değil maça gidiyoruz'Claudio Taffarel, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın şampiyonluk yolunda hedefe giden mücadeleden biri olduğunu söyledi.
6.03.2015Galatasaray
G.Saray çareyi Bursa'da buldu
G.Saray çareyi Bursa'da bulduGalatasaray'da Semih Kaya'nın şok sakatlığı beraberinde sarı-kırmızılılarda hareketli saatleri getirdi.
19.01.2015Galatasaray
'G.Saray maçı zor olacak'
'G.Saray maçı zor olacak'Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic, Galatasaray Liv Hospital maçıyla ilgili konuştu.
13.01.2015Galatasaray
Uçak kalkmadı!
Uçak kalkmadı!Tolga Özkalfa, sözlü hakarete uğradı
28.01.2013Futbol
"Önce eşim sonra Galatasaray"
"Önce eşim sonra Galatasaray"Kabe'yi Galatasaray formasıyla tavaf etti
28.08.2012Yaşam
Cimbom'a kötü haber!
Cimbom'a kötü haber!Newcastle United'ın Senegalli yıldızı Demba Ba taraftarlara yolladığı mesajda siyah-beyazlı kulüpten ayrılmayacağının altını çizdi.
15.07.2012Futbol
İşte o anın maliyeti!
İşte o anın maliyeti!ultrAslan Genel Koordinatörü Türkiye'nin gündemine oturan koreografinin maliyetini açıkladı
28.02.2012Futbol
F.Bahçe G.Saray derbisine skandal atama
F.Bahçe G.Saray derbisine skandal atamaBeko Basketbol Ligi’nin 12...
29.12.2011Futbol
Baros'tan süper rövaşata!
Baros'tan süper rövaşata!G.Saray'ın yıldızının golü defalarca izlenecek güzellikteydi.
7.04.2009Futbol
Hakan yol ayrımında mı?
Hakan yol ayrımında mı?Galatasara'ın futbolcusu Hakan Şükür'ün Sivasspor'a gideceği iddia edildi. Sivas'tan açıklama geldi.
25.12.2007Futbol
G.Saray:1 F.Bahçe:2
G.Saray:1 F.Bahçe:2Lig ikinciliği şansını sürdüren Galatasara şampiyon Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de ağırlıyor.
19.05.2007Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Galatasara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.