Galataaray

Galataaray

Son dakika galataaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galataaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galataaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galataaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galataaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 galataaray haberi bulunmuştur. Tüm galataaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bi' ara serbest kalma bedeli 80 milyon euro'du! Oliveira'nın kankası Galatasaray'a imza atıyor
Bi' ara serbest kalma bedeli 80 milyon euro'du! Oliveira'nın kankası Galatasaray'a imza atıyor Daha önce PSG'den Mauro İcardi'yi renklerine bağlayan ve Katarlı yöneticilerle arasını iyi tutan Erden Timur'un bu sefer Fransız devinden başka bir yıldızı istediği ortaya çıktı. Bir dönem sözleşmesinde 80 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Portekizli orta saha için görüşmelere başlayan Sportif AŞ'nin transferde bir hayli yol katettiği bildirildi.
19.01.2023 Galatasaray
Maldini Florya'ya geliyor! Galatasaray'ın 2 yıldızına 40 milyon euro
Maldini Florya'ya geliyor! Galatasaray'ın 2 yıldızına 40 milyon euro Süper Lig'de 14 haftada 27 puan toplayan ve lider Fenerbahçe'nin ensesine yapışan Galatasaray'da iki yıldız için 40 milyon euro gözden çıkarıldı. Fatih Terim'in transfer ettiği yıldız futbolcuya 25 milyon euro ödemeye hazır olan İngilizler çalışmalarını sürdürürken, Milan'ın Sportif Direktörü Maldini'nin ise bir başka Sarı Kırmızılı futbolcu için 15 milyon euro'yu ödemeye hazır olduğu bildirildi.
22.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk Jorge Jesus'un eski yıldızını gözüne kestirdi Torreira tehlikesini bitirdi
Okan Buruk Jorge Jesus'un eski yıldızını gözüne kestirdi Torreira tehlikesini bitirdi Yaz ayı transfer döneminde Arsenal'den 6 milyon euro'ya transfer edilen ve Milan'ın 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilen Torreira'nın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galataaray'ın 6 - 8 numara arayışlarına koyulduğu öğrenilirken, Okan Buruk'un Jorge Jesus'un Flamengo'dan eski öğrencisi olan 30 yaşındaki orta sahayla görüşmelere başladığı bildirildi.
22.11.2022 Galatasaray
Mertens Katar'a gitti ama aklı hala Galatasaray'da
Mertens Katar'a gitti ama aklı hala Galatasaray'da Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens 'yakında görüşmek üzere' dedi ve Sarı Kırmızılı taraftarlara mesaj yolladı.
15.11.2022 Galatasaray
MHK'den Ali Palabıyık'a ödül gibi ceza! Rapor ortaya çıktı Galatasaray camiası çıldırdı
MHK'den Ali Palabıyık'a ödül gibi ceza! Rapor ortaya çıktı Galatasaray camiası çıldırdı Süper Lig'in 11.hafta karşılaşmasında Galatasaray - Alanyaspor maçında düdük çalan Ali Palabıyk'ın gösterdiği yönetim taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin tepkisini toplarken, tecrübeli hakem hakkında ortaya çıkan MHK raporu Sarı Kırmızılı camiayı resmen ayağa kaldırdı. Boey ve Abdülkerim Bardakcı'ya kırmızı kart gösteren, Galatasaray'ın olası 3.golünün önüne geçen Palabıyık raporu çok şaşırtırken, yaşanan gelişmelerin ardından Dursun Özbek ve Erden Timur'un TFF'ye bir çıkarma daha yapacağı belirtildi.
25.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Alex Telles etkisi yaratacak! Galatasaray sol bek kangrenini çözüyor
Galatasaray'da Alex Telles etkisi yaratacak! Galatasaray sol bek kangrenini çözüyor Uzun yıllardır bir türlü sol bek sorununu çözemeyen ve son olarak Aanholt'u da gözden çıkaran Galatasaray aradığı oyuncuyu nihayet buldu. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Trabzonspor'a karşı oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken 19 yaşındaki genç yeteneğin Sarı Kırmızılı kulübün transfer listesinde olduğu öğrenilirken, Erden Timur'un üçüncü Danimarkalı'yı da renklerine bağlayacağı belirtildi.
21.10.2022 Galatasaray
36'lık oyuncuyu tutup genç yıldızı takımdan göndermişti! 40 katı maaş 28 maçta 1 gol...
36'lık oyuncuyu tutup genç yıldızı takımdan göndermişti! 40 katı maaş 28 maçta 1 gol... Sezon başında geleceğin kadrosunu kuruyorum diyerek yola çıkan, fakat 36 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray'da tutup genç yıldızı kiralık olarak gönderen Fatih Terim'in yaptığı bu tercih sarı kırmızılı kulübe pahalıya mal oldu.
15.02.2022 Galatasaray
Sadece Torrent'i mi? Fatih Terim'i de bombaladı! 'Bırak masal anlatma'
Sadece Torrent'i mi? Fatih Terim'i de bombaladı! 'Bırak masal anlatma' Dün akşam mutlak kazanması gereken maçta Kayserispor ile evinde 1-1 berabere kalan Galatasaray'da hem Burak Elmas hem de Torrent için istifa çağrıları yapılırken, spor yazarlarının kadro mühendisliğini yapan Fatih Terim'i de eleştirmeleri dikkatlerden kaçmadı.
13.02.2022 Galatasaray
Halil Dervişoğlu'nu, Burak Yılmaz'ı, 6-0'ı değil Türkiye Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor! Öyle bir bonservis bedeli biçtiler ki...
Halil Dervişoğlu'nu, Burak Yılmaz'ı, 6-0'ı değil Türkiye Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor! Öyle bir bonservis bedeli biçtiler ki... Dün akşam oynadığı futbol ve attığı golle Cebelitarık maçına damga vuran Kerem Aktürkoğlu için sosyal medyada çılgın yorumlar yapıldı. Yıldız forvet için biçilen bonservis bedeli ise dudak uçuklattı
14.11.2021 Galatasaray
Taraftarların dalga geçtiği Choupo-Moting kral oldu!
Taraftarların dalga geçtiği Choupo-Moting kral oldu! Choupo-Moting, Paris Saint Germain'in Atalanta'yı elediği maçta galibiyet golünü attı ve başta Fransa olmak üzere Avrupa'nın en çok konuştuğu isim oldu. Kısa süre önce takım içinde futbolcuları eğlendirmekten başka bir işe yaramadığı belirtilen 31 yaşındaki forvet şu anda taraftarın en çok sevdiği isim...
13.08.2020 Futbol
Galatasaray'da Yuto Nagatomo ayrılıyor
Galatasaray'da Yuto Nagatomo ayrılıyor 2017/2018 sezonunun devre arasında Inter'den Galataaray'a transfer olan ve o dönemki başarılarda büyük pay sahibi olan Yuto Nagatomo kulüpten ayrılıyor.
10.06.2020 Galatasaray
Asamoah eylüle kaldı!
Asamoah eylüle kaldı! Galatasaray kadrosuna katmak istediği Ganalı yıldıza ayın birine kadar süre tanıdı. 28 yaşındaki oyuncu için Juventus'un yedek sol bek almasını bekleyen sarı-kırmızılı yönetim bir olumsuzluk yaşanması halinde transfer döneminin son günlerinde alternatif isimlere yönelecek
26.08.2017 Galatasaray
'Galatasaray küme düşebilir'
'Galatasaray küme düşebilir' Galatasaray’ın efsane başkanı Faruk Süren, Dursun Özbek ve yönetimini değerlendirdi: İşi bilmiyorlar, yetersizler!
27.04.2017 Galatasaray
'2.2 milyon Euro isterim'
'2.2 milyon Euro isterim' Aslan’ın göndermek istediği Aurelıen Chedjou, Trabzonspor ile masaya oturdu, G.Saray’da aldığı yıllık ücreti talep etti.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Suudi Arabistan'a transfer oldu
Galatasaray'dan Suudi Arabistan'a transfer oldu Galatasaray Ticaret Direktörü Özgür Gündoğan’a, Suudi Arabistan’a transfer oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Nordin Amrabat imzaya kaldı
Nordin Amrabat imzaya kaldı Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'ya kiralık olarak Malaga forması giyen Nordin Amrabat'tan sürpriz bir teklif geldi.
6.06.2015 Trabzonspor
Ertekin: Şans bizim yanımızdaydı
Ertekin: Şans bizim yanımızdaydı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik patronu İsmail Ertekin, 2-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
20.09.2014 Futbol
Tahkim'den G.Saray'a şok!
Tahkim'den G.Saray'a şok! Tahkim Kurulu, Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
4.09.2014 Galatasaray
Devlet krize el koydu
Devlet krize el koydu Galatasaray'ın "Maça çıkmayacağız" açıklamasından sonra GSGM, TBF'den 5. Fenerbahçe-Galatasaray maçının tüm raporlarını talep etti.
18.06.2014 Galatasaray
Ranocchia'ya müthiş teklif!
Ranocchia'ya müthiş teklif! Devre arasında stoper arayışı içerisinde olan Galatasaray’ın en önemli transfer hedeflerinden biri olan Andrea Ranocchia Juventus’tan gelen teklifle birlikte büyük bir çıkmaza girdi
11.06.2014 Futbol
G.Saray'da yabancı sıkıntısı
G.Saray'da yabancı sıkıntısı Türkiye Futbol Federasonu (TFF) tarafından gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de uygulanacak yabancı oyuncu kuralı, 5+3 (5 sahada-3 yedek kulübesinde) olarak belirlenirken, kadrosunda sözleşmesi devam eden 11 yabancı futbolcusu bulanan Galatasaray'ı transfer döneminde zor günler bekliyor
22.05.2014 Futbol
'Sneijder gelişim gösterdi'
'Sneijder gelişim gösterdi' Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Wesley Sneijder'in gelişiminden mutlu
19.05.2014 Futbol
Çarşı şovunu yapıyor!
Çarşı şovunu yapıyor! Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, takımlarının aldığı ceza nedeniyle kulübe destek olmak amacıyla çok büyük bir organizasyon düzenliyor...
21.10.2013 Futbol
O kaleci Van der Sar
O kaleci Van der Sar Galataaray kalesini M.United ile yaşamadığı başarı kalmayan Hollandalı eldivene teslim edecek
20.05.2011 Futbol
G.Saray'dan dev anlaşma
G.Saray'dan dev anlaşma Galataaray futbol açısından kötü günler geçiriyor, ancak saha dışında çok önemli işler yapıyor
25.02.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Galataaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galataaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.