Galasaray

Galasaray

Son dakika galasaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galasaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galasaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galasaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galasaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 galasaray haberi bulunmuştur. Tüm galasaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim için sürpriz gelişme! Ünlü hocayı takımın başına getirmek istiyorlar...
Fatih Terim için sürpriz gelişme! Ünlü hocayı takımın başına getirmek istiyorlar... Türk futbolunun ve Galasaray'ın efsane ismi Fatih Terim için sürpriz iddia ortaya atıldı. Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından başka bir takım çalıştırmayan Fatih Terim için Mısır Milli Takımı'nın ilgisi olduğu ve tecrübeli hocayı istediği iddia edildi.
8.09.2022 Galatasaray
Aslan'da kötü gidişat sürüyor: 2-2
Aslan'da kötü gidişat sürüyor: 2-2 Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında 2-0 öne geçtiği maçta, uzatmalarla beraber 22 dakika 10 kişi oynayan MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı.
14.12.2019 Galatasaray
Galatasaray'ı karıştıran atama! Açıklama geldi...
Galatasaray'ı karıştıran atama! Açıklama geldi... Galasaray Lisesi müdürlüğüne Fenerbahçeli olduğu bilinen Prof. Dr. Vahdettin Engin'in müdür atanması sarı kırmızılı camiayı karıştırdı.
7.09.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve...
Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve... Galatasaray’ın eski oyuncularından Didier Drogba ile ilgili transfer bombası gündeme düştü. İddiaya göre bir zamanlar Galatasaray’da da forma giyen Drogba, Brezilya yolunda... Yapılan teklif ise oldukça ilginç
24.01.2017 Futbol
G.Saray'a Karabük darbesi!
G.Saray'a Karabük darbesi! Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, 1-0 öne geçtiği maçta Karabükspor'a 2-1 mağlup olarak 6 maç sonra ligde mağlup oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Halk oylamasına Beşiktaş damga vurdu
Halk oylamasına Beşiktaş damga vurdu Spor Türkiye’nin düzenlediği 15. Türkiye Spor Ödülleri anketinde sona yaklaşılırken Beşiktaş tüm kategorilere damgasını vurdu. Şu ana kadar 530 bin oyun kullanıldığı halk oylaması 30 kasımda sona erecek
24.09.2021 Beşiktaş
Fatih Terim'in haberi yokmuş
Fatih Terim'in haberi yokmuş Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a imzasının perde arkası ortaya çıktı.
30.05.2015 Galatasaray
G.Saray ve F.Bahçe'nin transfer savaşı
G.Saray ve F.Bahçe'nin transfer savaşı Borussia Mönchengladbach Kulübü'nde forma giyen İspanyol defans oyuncusu Alvaro Dominguez, İstanbul'a geldi.
29.05.2015 Galatasaray
Prandelli: Ben de şampiyon yapardım
Prandelli: Ben de şampiyon yapardım Galatasaray’ın 4. yıldızı takması eski hocası Cesare Prandelli ve ekibinin de yüzünü güldürdü.
29.05.2015 Galatasaray
'Sneijder yoksa sıkıntı büyük'
'Sneijder yoksa sıkıntı büyük' Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın son durumunu 4 soruda masaya yatırdı.
25.04.2015 Galatasaray
G.Saray'dan flaş transfer!
G.Saray'dan flaş transfer! Sarı-kırmızılı takım, yarın sağlık kontrolünden geçecek Sırp pivot Aleks Maric ile sözleşme imzalayacak
25.12.2014 Galatasaray
Karako çifti son yolculuğuna uğurlandı
Karako çifti son yolculuğuna uğurlandı "Ören Bayan" adlı iplik firmasının kurucularından Jak Karako ile eşi Georgia toprağa verildi...
25.08.2014 Yaşam
'Onu Fatih Terim'e sorun'
'Onu Fatih Terim'e sorun' Nordin Amrabat G.Saray'ın Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı
16.07.2014 Galatasaray
'G.Saray'ın turu geçmesini istiyorum'
'G.Saray'ın turu geçmesini istiyorum' Gaziantepspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın dışında üst düzey takım olmadığını söyledi.
13.03.2014 Futbol
Aysal'ın bu sözleri Terim'i kızdıracak!
Aysal'ın bu sözleri Terim'i kızdıracak! Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu kez sarı-kırmızılı takım hakkında BBC'ye konuştu.
11.10.2013 Futbol
'Tek adamlığa müsade etmeyiz'
'Tek adamlığa müsade etmeyiz' Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
28.06.2013 Galatasaray
Özür dilediler!
Özür dilediler! Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken diziye özür sahnesi eklendi
15.05.2013 Televizyon
Salih Kuşu'nda Galasaray'dan özür sahnesi
Salih Kuşu'nda Galasaray'dan özür sahnesi Geçen hafta yayınlanan dizinin ilk bölümünde, Galatasaray bayrağının çöpe atılma sahnesi sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti.
15.05.2013 Haber
Aysal'dan şok iflas açıklaması
Aysal'dan şok iflas açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Sportif’in iflas noktasında olduğunu açıkladı.
1.03.2013 Futbol
Dünya basınında Sneijder manşet oldu!
Dünya basınında Sneijder manşet oldu! İşte Sneijder transferinin yankıları!
21.01.2013 Futbol
Ne Kaka ne Diego: Terim'in ilk hedefi o!
Ne Kaka ne Diego: Terim'in ilk hedefi o! İlk hedefi savunmadaki sıkıntıyı çözmek olan Fatih Terim, Andrade Souza Carlinhos'un transferinin bitirilmesini istiyor.
24.12.2012 Futbol
Fenerlileri kızdıracak yorum!
Fenerlileri kızdıracak yorum! Ateşe körükle gitti...
29.09.2021 Gündem
Terim'in bombası geliyor
Terim'in bombası geliyor Gizli operasyonu Aysal, Terim ve Tulun dışında kimse bilmiyor...
14.05.2012 Futbol
Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım temennisi!
Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım temennisi! "İnşallah en kısa zamanda Aziz Yıldırım da futbol camiasına döner"Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, UEFA'nın kurallarına uyulmaması halinde bazı yaptırımların olabileceğini söyledi...
29.01.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Galasaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galasaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.