Gabigol

Gabigol

Son dakika Gabigol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gabigol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gabigol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gabigol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gabigol gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 gabigol haberi bulunmuştur. Tüm gabigol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabigol'ün yanına Fenerbahçe'nin atom karıncası! Vitor Pereira böyle istedi...
Gabigol'ün yanına Fenerbahçe'nin atom karıncası! Vitor Pereira böyle istedi... 1 Temmuz 2022'de bonservisine 5,5 milyon euro ödenen ve 2025'e kadar sözleşme uzatılan yıldız futbolcunun Flamengo tarafından istenmesi Fenerbahçe cephesinde hareketliliğe yol açtı. Jorge Jesus'un 22 maçta şans verdiği 24 yaşındaki kanat forvet için Brezilya devinin 12 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirilirken, Vitor Pereira'nın eski öğrencisinin peşini bırakmadığı aktarıldı.
13.12.2022 Fenerbahçe
Pioli'nin oynatamadığı süper yıldızı istedi! 'Gelirse Nisan'da şampiyon oluruz'
Pioli'nin oynatamadığı süper yıldızı istedi! 'Gelirse Nisan'da şampiyon oluruz' Ocak ayı için transfer çalışmalarına şimdiden start veren Fenerbahçe'de Ali Koç'un bazı yıldız futbolcularla görüşmelere başladığı bildirildi. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda harekete eden Sarı Lacivertli yönetimin Portekizli teknik adamın eski yıldızıyla masaya oturduğu belirtilirken, Jesus'un Koç'a 'Zamanında Pioli İnter'deyken onu oynatamamıştı, eğer biz alırsak Nisan ayında şampiyonluğu görebiliriz' sözlerini sarf ettiği anlaşıldı.
17.10.2022 Fenerbahçe
Elinde 5 golcü olmasına rağmen... Yılın transfer sürprizi! Fenerbahçe'ye Flamengo'dan bir yıldız daha
Elinde 5 golcü olmasına rağmen... Yılın transfer sürprizi! Fenerbahçe'ye Flamengo'dan bir yıldız daha Flamengo'dan daha önce Gustavo Henrique ve Arao gibi oyuncuları transfer eden Fenerbahçe Brezilya ekibinden bir futbolcuyu daha renklerine bağlamak için harekete geçti. Elinde Serdar Dursun, Rossi, Samatta, Enner Valencia, Batshuayi gibi golcüleri olan Jorge Jesus'un ocak ayında eski öğrencisini takımda görmek istediği belirtilirken, bu transfer için Ali Koç'un kolları sıvadığı bildirildi.
27.09.2022 Galatasaray
Aziz Yıldırım 7 yıl önce 20 M.€ teklif etmişti! Erden Timur bombayı patlatıyor! Seferovic'in yanına...
Aziz Yıldırım 7 yıl önce 20 M.€ teklif etmişti! Erden Timur bombayı patlatıyor! Seferovic'in yanına... Forvet hattını güçlendirmek için yoğun bir çaba sarf eden Galatasaray'da aranan golcü bulundu. Elinde Seferovic ve Gomis gibi alternatifleri olmasına rağmen bir forvet takviyesi daha isteyen Okan Buruk Sarı Kırmızılı yöneticilerden yerinde bir hamle beklerken, Erden Timur'un, Aziz Yıldırım'ın 7 yıl önce 20 milyon euro teklif ettiği süper yıldızla görüşmelere başladığı bildirildi.
13.08.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'den bir değil 2 forvet transferi birden! Bomba golcüde Joao Pedro kıyağı
Fenerbahçe'den bir değil 2 forvet transferi birden! Bomba golcüde Joao Pedro kıyağı Uzun süredir forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren ve birçok yıldızı gündemine alan Ali Koç'un iki golcüye 'çubukluyu' giydirmek için geri sayıma geçtiği bildirildi. Maxi Gomez'le prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'nin Joao Pedro faktörüyle bir oyuncuyla daha el sıkıştığı öğrenildi.
8.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin transfer hedefindeki Willian Arao'da işlem tamam!
Fenerbahçe'nin transfer hedefindeki Willian Arao'da işlem tamam! Fenerbahçe, transferde son bombayı Willian Arao ile patlatıyor. Flamengo Başkanı Marcos Braz, “Fenerbahçe’nin resmi teklifini aldık. Arao’yla ve menajeriyle de konuştuk. Değerlendiriyoruz” dedi. Müjdeli haber her an gelebilir.
9.07.2022 Fenerbahçe
Kız kardeşi açıkladı Fenerbahçe camiası dondu kaldı! 'Gabigol depresyona...'
Kız kardeşi açıkladı Fenerbahçe camiası dondu kaldı! 'Gabigol depresyona...' Jorge Jesus Fenerbahçe'ye geldikten sonra adı sık sık Sarı Lacivertli kulüple anılan Gabigol'ün kız kardeşi Dhiovanna Barbosa flaş açıklamalarda bulundu.
29.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de müthiş transfer operasyonu! Jorge Jesus'a rüya kadro...
Fenerbahçe'de müthiş transfer operasyonu! Jorge Jesus'a rüya kadro... Fenerbahçe Portekizli teknik adam Jorge Jesus’a imzayı attırdıktan sonra tamamen transfer çalışmalarına odaklandı. Jesus, öncelikli olarak 3 bölgeye takviye istedi: Sol bek, defansif orta saha ve forvet... Yönetim de bu doğrultuda yoğun bir şekilde mesai harcıyor. Tecrübeli teknik adamın talebi, en az 3 yeni transferin, 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahaya çıkması.
9.06.2022 Fenerbahçe
Toplam bonservis bedelleri 27 M.€! Jorge Jesus'un bu iki transferi F.Bahçe'yi şampiyon yapacak
Toplam bonservis bedelleri 27 M.€! Jorge Jesus'un bu iki transferi F.Bahçe'yi şampiyon yapacak Ali Koç'la birlikte takıma takviye konusunda kolları sıvayan ve öncelikli olarak bir orta saha bir de forvet almak için Avrupa piyasasını yoklayan Jorge Jesus'un iki yıldızla görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Portekizli teknik adamın Sörlöth, Gabigol, Dzyuba, Belotti gibi forvetleri es geçip Lens'in Fransız golcüsüne kancayı takması camiada büyük dikkat çekti.
8.06.2022 Fenerbahçe
2 teknik adamın da raporu ortaya çıktı! Jesus dünyaları istedi İsmail Kartal sadece 2 isim verdi
2 teknik adamın da raporu ortaya çıktı! Jesus dünyaları istedi İsmail Kartal sadece 2 isim verdi En geç Pazartesi gününe kadar yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız diyen ve İsmail Kartal'a tam olarak kapılarını kapatmadıklarının sinyalini veren Ali Koç'un iki antrenörden de rapor aldığı ortaya çıktı. Portekizli hocanın kalitesi tartışılmayacak en az 2 forvet istediği belirtilirken, Kartal'ın ise bir 6 numara ve bir de santrafor için 'yeterli' görüşünü bildirdiği anlaşıldı.
24.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de teknik direktörlükte tek hedef Jorge Jesus! Yeni golcüsü ile geliyor...
Fenerbahçe’de teknik direktörlükte tek hedef Jorge Jesus! Yeni golcüsü ile geliyor... Süper Lig'de ikincilik için büyük avantaja sahip Fenerbahçe’de teknik direktörlük konusunda ön plana çıkan Jorge Jesus, İstanbul’a davet edildi. Portekizli teknik adam, Türkiye’ye gelerek, tesisleri, Ülker Stadı’nı ve şehri gezerek fikir sahibi olmaya çalışacak. Karar aşaması daha sonra olacak. Jorge Jesus'un yeni golcüsü de ortaya çıktı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
19.05.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Ali Koç Jorge Jesus'la anlaşmaya vardı transfer listesinden 4 yıldız çıktı
SON DAKİKA! Ali Koç Jorge Jesus'la anlaşmaya vardı transfer listesinden 4 yıldız çıktı Daha önce iki kez Jorge Jesus'la masaya oturan, fakat Portekizli teknik adamın aldığı diğer tekliflerden dolayı bekleyeme geçen Ali Koç, başarılı teknik direktörün işini bitirdi. Jesus'la yapılacak transfer hakkında detaylı bir analiz yapan Başkan Koç'un listesinden tam 4 forvet adayı çıktı.
10.05.2022 Fenerbahçe
Bu sefer olmayacak iki transferi açıkladı! 'Eğer gelirlerse sana yemek ısmarlarım'
Bu sefer olmayacak iki transferi açıkladı! 'Eğer gelirlerse sana yemek ısmarlarım' Yeni hoca arayışlarına devam eden ve Jorge Jesus, İsmail Kartal, Joachim Löw gibi antrenörlerle ilgilenen Ali Koç'un ileri uca kalitesi tartışılmayacak bir forvet almak istediği ortaya çıkarken, kulübe yakınlığıyla bilinen muhabirlerden Ahmet Selim Kul'un gerçekleşmesi zor olan iki transfer hakkında yaptığı açıklamalar camiada bir hayli dikkat çekti. İşte Fenerbahçe'de son dakika haberleri...
7.05.2022 Fenerbahçe
Vagner Love buldu mu, atıyor
Vagner Love buldu mu, atıyor Vagner Love ayağına gelen her 3.20 toptan birini gole dönüştürürken, Brezilya’da bu açıdan en iyi ikinci futbolcu oldu.
24.10.2019 Futbol
Gabigol'den transfer açıklaması! 1 Ocak'ta...
Gabigol'den transfer açıklaması! 1 Ocak'ta... Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Gabriel Barbosa, yeni yılda gideceği kulübe henüz karar vermediğini söyledi.
5.12.2018 Fenerbahçe
Cenk Tosun bombası! Geri dönüyor...
Cenk Tosun bombası! Geri dönüyor... Everton’da ilk 11’de şans bulması her geçen gün zorlaşan milli futbolcu yuvaya dönüyor...
6.11.2018 Beşiktaş
Gabigol ve Jesus kaçınca Yıldırım düğmeye bastı!
Gabigol ve Jesus kaçınca Yıldırım düğmeye bastı! Fenerbahçe’yi ‘ayağa kaldırması’ için devreye sokulan ‘altyapı projesi’ fikrinin Gabigol, Gerson ve son olarak Jesus’la Neres elden kaçınca doğduğu ortaya çıktı.
9.05.2018 Fenerbahçe
Sturridge transfer için kulübünden izin istedi
Sturridge transfer için kulübünden izin istedi Adı Fenerbahçe ile anılan Daniel Sturridge, İnter’e imza atmak üzereydi. İtalyan basını, Gabigol’un Santos’a kiralanmasının ardından İnter’in bu transferi açıklayacağını yazmıştı.
23.01.2018 Futbol
Transfer defteri kapandı gibi
Transfer defteri kapandı gibi Josef de Souza takımda kalınca yönetimin tüm planları alt üst oldu.
1.09.2017 Fenerbahçe
Lucas Lima'dan flaş istek!
Lucas Lima'dan flaş istek! Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen ve Santos’un nikah tazeleme teklifini reddeden 27 yaşındaki 10 numara, sarı-lacivertlilerden süre istedi
24.07.2017 Fenerbahçe
Sıra geldi golcüye
Sıra geldi golcüye Listenin ilk sırasındaki Perez için tüm şartlar zorlanacak
23.07.2017 Fenerbahçe
"RVP'yi çok istiyoruz"
"RVP'yi çok istiyoruz" Hollanda ekibinin hocası van Bronckhorst, “Takımda görmeyi arzuluyoruz. Onu Şampiyonlar Ligi’nde kullanırsak iyi olur” diyerek transfer için yeşil ışık yaktı
22.07.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe'den Gabigol açıklaması
F.Bahçe'den Gabigol açıklaması Fenerbahçe Kulübü, İtalya’da Inter forması giyen Gabriel Barbosa’nın transfer edileceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
22.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye müjde! Ahmet Bulut devrede...
Fenerbahçe'ye müjde! Ahmet Bulut devrede... Sarı-lacivertli yönetimin tam yetki verdiği menajer Ahmet Bulut, Lucas Perez ve Gabigol için İngiltere’ye gitti. Teknik heyetin, merkez forvette görev yapmaya yatkın olması nedeniyle Perez’e daha sıcak baktığı belirtildi
22.07.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Gabigol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gabigol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.