Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kız kardeşi açıkladı Fenerbahçe camiası dondu kaldı! 'Gabigol depresyona...'

Kız kardeşi açıkladı Fenerbahçe camiası dondu kaldı! 'Gabigol depresyona...'

Jorge Jesus Fenerbahçe'ye geldikten sonra adı sık sık Sarı Lacivertli kulüple anılan Gabigol'ün kız kardeşi Dhiovanna Barbosa flaş açıklamalarda bulundu.

Kız kardeşi açıkladı Fenerbahçe camiası dondu kaldı! 'Gabigol depresyona...'

Fenerbahçe'nin hayallerini süsleyen Gabigol konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Daha öncesinde sarı-lacivertli kulübün Flamengo ile pazarlık masasına oturduğu yazılmıştı. Yıldız futbolcunun menajeriyle yürütülen görüşmelerde prensip anlaşmasına varılmasına rağmen Brezilya ekibi, takımın en önemli oyuncusu olarak gördüğü Gabigol'u astronomik bir teklif gelmediği sürece kaybetmek istemiyor.

Fenerbahçe'nin bonservisinin yarısını alma önerisi, Kırmızı-Siyahlılar tarafından geri çevrildi. Flamengo'nun sadece Diego Rossi'nin yanı sıra 15 milyon euroluk bir teklife sıcak bakabileceği belirtilmişti. Ancak bu kadar yüksek rakam ödemeyi düşünmeyen Fenerbahçe'nin beklemeye geçtiği kaydedilmişti.

KIZ KARDEŞİ KONUŞTU

Transfer döneminde adı Fenerbahçe ile de geçen Gabigol için kız kardeşi Dhiovanna Barbosa konuştu.

Gabigol'ün Inter'de oynadığı döneme değinen ve kardeşinin bu dönemde depresyon geçirdiğini söyleyen Barbosa, "Inter'de oynadığı dönemde kendisiyle zor konuşabiliyorduk. Ailem ve ben, onunla konuşmak için her şeyi yapıyorduk ama o her şeyi kendisine saklıyordu. Hayatımın en kötü dönemiydi, evdeki herkes için durum aynıydı. Kardeşim sahada elinden gelen her şeyi yapar ancak işler iyi gitmeyince çok acı çekiyor" şeklinde konuştu.

"AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR"

Dhiovanna Barbosa, Avrupa'da Inter ile olan kötü deneyime rağmen, Gabigol'ün bir kez daha Avrupa'ya geri dönmek istediğini belirterek, "Avrupa'ya geri dönmek istiyor. İlk kez Avrupa'ya gittiğinde işlerin iyi gitmediğini düşünüyor ve bu kez daha fazlasını yapmak istiyor" dedi.

Haberin Devamı

Barbosa son olarak, kardeşinin Dünya Kupası'nda oynamak istediğini söyledi ve, "Dünya Kupası'nda oynama hayalini gerçekleştirmek için doğru yolda, umarım Dünya Kupası'nda oynar. Ancak yarının ne getireceğini bilmiyoruz. O, Dünya Kupası'nda oynamayı hak ediyor" sözlerini sarf etti.

Kız kardeşi açıkladı Fenerbahçe camiası dondu kaldı Gabigol depresyona...