Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "RVP'yi çok istiyoruz"

"RVP'yi çok istiyoruz"

Hollanda ekibinin hocası van Bronckhorst, “Takımda görmeyi arzuluyoruz. Onu Şampiyonlar Ligi’nde kullanırsak iyi olur” diyerek transfer için yeşil ışık yaktı

"RVP'yi çok istiyoruz"

EMMANUEL Emenike’yi Olympiakos’a satan, geçen sezon kiralık oynayan Moussa Sow’la ilgili henüz bir adım atmayan F.Bahçe’de Fernandao’nun da sakatlıktan henüz kurtulamamış olması tüm yükün Robin van Persie’nin omzuna binmesine neden olmuştu.

YILLIK parası bütçeyi zorlayan Hollandalı’nın yaz döneminde takımdan ayrılması beklenirken, teknik direktör Aykut Kocaman, buna engel olmuştu. RvP’nin kalma ihtimali her geçen gün artsa da bu kez de Feyenoord transfer için düğmeye bastı.

ÇARE GABIGOL

DÜNYACA ünlü forvetin eski takımını çalıştıran Giovanni van Bronckhorst, RvP ile ilgilendiklerini net şekilde açıkladı. Hollanda basınına röportaj veren van Bronckhorst, “Onu gerçekten çok istiyoruz. Umarım gelişine yeşil ışık yanabilir. Robin’i çok iyi tanıyorum. Eğer onu Şampiyonlar Ligi’nde kullanabilirsek çok iyi olur” ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde yaptığı açıklamada “İki senenin ardından ilk kez bu kadar mutluyum” diyen Robin van Persie’nin elden çıkartılıp çıkartılmayağı merak konusu olurken, sarı-lacivertlilerin özellikle Inter’den kopma noktasına gelen Gabigol için girişimlerini sürdüğü belirtildi. Şayet Kanarya Brezilyalı forvetle anlaşırsa, RvP’nin ülkesine dönmesine vize çıkabilir.

Haberin Devamı